Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
De ilyenkor az szokott lenni sajnos,hogy egymásra mutogatnak ha megkérdezünk valakit ...
Csak attól nekünk nem lesz pénzünk.
Akkor kit kérdezzunk meg?
Hogy mégis mikor kapjuk meg a pénzünket?
De akkor nem csak neked nem jó hanem másnak se aki szàmlàs.
Azt,hogy a postai kézbesítés miért csúszik akkor se értem,eltévedt a postás vagy mi a franc,az én postasom se tud semmit azt mondta azt már megkellett kapjam.
Mondom neki az kizárt.
Most kapom az első teljes hónapot, postán. Senki nem tud itt normális választ adni szégyen.....
Ez felháborító komolyan mondom.
Felhívtam ma a Pécsi központott hogy míkor lesz az utalás a számlámra, azt mondta a hogy már rajta kelene lennie! Banktól szoktam Sms-s kapni utalásról. Azt mondta ha nem jőn meg a pénz holnap se,akkor "várnak" pénteken a központba,mert valami nem jó ! :(
Nekem ez lesz az első hónap.
Ma a nagyim kapott számlára nyugdíjat.
Úgyhogy nem tudom mi a ..... Van de ez tényleg nagy kicseszes.
Ha tudom előre hogy ennyit késik akkor úgy koltok a penzembol ami van ,és szólok hogy csuszok a befizetendoimmel azoknak akiknek kell
Erről ennyit,I love M.o
Ma se.
És nagyon mérges vagyok mostmár
Nekem se hozta/Komló/
És a postás se tudja miért.
Megkérdeztem.
Szàmlàsoknak már rég ,és nekünk postàn kapóknak is megkellett volna kapni, szerintem.
Legalább ha ilyen van akkor ,írnának valami közleményt,hogy tájékoztassák az embert....
Budapest 14 k. Nem hozta a postás. A munkanelk.iroda telefonja meghibásodott a posta e ki sem cseng.
Elméletileg 3dikan utaltak kotelezo modon ami 5 6 nap rég mellett volna erkeznie
Nem tudom mi van ,hogy miért csúszik a dolog ,de idegesítő.
Vannak határidős befizetnivaloi az embernek....
Ez a vàrakozás agyamra megy. 🤔
Baranya kapott már valaki?
Számla,vagy posta?
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?