Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok èrdeklődnèk hogy valaki igènyeltemár egyösszegben a munkanèlkülit?
Ès ha igen mennyi idő után kapta meg
Párom 6.-án volt bent nem mondtak semmit csak hogy majd minden utalást egyszerre kap meg,deviszont 6 napra megkapta már 12.-èn
Ilyenről még nem hallottam, de ilyenről igen.
" Ha az álláskereső legalább 4 órás, határozott idejű munkát talál még azelőtt, hogy kimerítette volna az álláskeresési járadék folyósítási idejét, akkor kérelmezheti, hogy a még hátra lévő időtartamra járó összeget megkapja. (Ez a hátralévő időre járó összeg 80 százaléka lehet.)"
Még egy kérdés ma hallottan.
Létezik olyan fajta támogatás az álláskeresőnek hogy még a lejárt határidő előtt talál munkát be viszi a munkanélkülibe a szerződést és adnak neki 150000-200000ft ig bezárólag támogatást?a 200000ft akkor ha az adott városban talál idő elött munkát.Tudna valaki érdemben hozzászólni?
van szamlan ma munkanelkuli kitudja
szolnok megye
Üdvözlök minden kedves tagot!
Éndeklődni szeretnék,hogy a hóvégi álláskeresőnek az utalása mikor történik meg? Hajdú Bihar megse
Baranya-Pécs
Én is megkaptam pedig számlára kértem.... :)
Postás most hozta,valami gond lehet utálásokkal szeritem...
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?