Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Mondanak ezek össze vissza mindent. Pénteken voltam bent ügyintézésen azt mondták kedden vagy szerdán rajta lesz.
(Pest megye)
Most hívtam őket azt mondták tegnap volt a bérszámfejtés és rá egy hét múlva utalják ....
(Borsod megye)
Nem :(
Nem lesz ez már ma..
Megkérdeztem Budapesten, az alábbi excel táblázatot ajánlották amiből kiderül minden- szerintük-
Lap közepe:
Utalási Naptár (ellátások és támogatások utalásának tervezett időpontjai 2019.évben)
Üdv
Lesz holnap munkanélküli utalás számlára ?
Foglalkozást Helyettesítő Támogatás
Ezt ki kaphatja? Mert tudtommal nagyon is megvizsgálják milyen esetben adnak ilyent.. gyakorlatilag annak, aki nincstelen... ingatlanja stb sem lehet... jól tudom?
Üdv valaki itt kap elhelyezkedési juttatást ?
Ha igen kérem írja már meg hogy mikor szokták utalni
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?