Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Szolnok megye melyik bank?
És ez az amit egy év munka viszony után kap az ember? (Álláskeresői)
Szolnok megye megérkezett.
Mult honapban 4.en reggel rajta volt bizzunk benne :)
Én is azt várom. Bízom benne holnap meg lesz, eddig 2x 5. -én reggel 7 kor jött sms. De most bezavar a szombat😏
Sablon szöveg “10.-ig kell kiutalni” inkább mondta volna hogy csak a jovoheten lesz utalás. De hogy meg ott bent se tudnak pontosat mondani ráadásul úgy hogy más megyébe már megkaptak kedden. Ilyen is csak Magyarországon fordulhat elo👏👏👏
Na én várhatom a pénzem. Szeptember 3-tól még nem sikerült a postának a tértivevényt visszajuttatni. Mondtam nekik, hogy akkor addig adnak kölcsönt ők vagy a posta. A hölgy közölte, hogy majd csak október 14-i utalással fogom megkapni, mivel egy hónapban csak kétszer utalnak. Hiába nem az én hibám, ettől függetlenül nincs lehetőség egy pót kifizetésre. Jól ki vagyok segítve.
Sziasztok!
Fejér megyében valaki kapott már utalást?
Köszi!
Gyönyörű de ahogy olvasom majd csak jövőhéten!
Én most hívtam őket,és azt mondta az ügyintéző,hogy 10.-ig kell kikuldeniük!Úgyhogy az az utalási naptár sz...-t sem ér!Borsod.
Szia! Baranyaba meg semmi enis takarekos vagyok
Majd írd meg már nagyon kíváncsi vagyok!!! :-D
Baranyában takarékos van?
Egyébként 99% hogy a bankok játszanak vele mert ötödikén fértem hozzá szeptemberben havi számlán negyedikén rajta volt
Szabolcs megye K&H bank rajta van az álláskeresői járadék.
4-ik munkanap ami azt jelenti péntek miatt nagy eséllyel csak jövőhéten lesz belőle valami!
Most néztem Salgótarján Takarékbank semmi. Most bemegyek a központba és valakire rá borítom az asztalt. Mert a szeptemberit, hogy még nem kaptam meg azt elnézem, de hogy az augusztusit sem kaptam még meg, pedig a hölgy azt mondta, hogy azt kb. szeptember 25 körül meg fogom kapni és még az sincsen utalva. Nem tudom, hogy gondolják két hónapja pénz nélkül. Csak a gyógyszereim havi 20 ezer forint körül vannak.
Sziasztok!
Salgótarjáni vagyok én is,de még nem kaptam meg :( Szept. 2. igényeltem.A hölgy kérdezte hogy jó lesz-e az összeg amit megállapítanak?Válaszoltam hogy természetesen,mert az is még plusz 15 nap átfutas ha fellebezek,ha nem.Tehát ezzel is megrövidült.Múlthéten kaptam meg a levelet hogy hány napig vagyok jogusult és a br összeget.Olyan érzesem van hogy ebben a hónapban nem lesz belőle semmi,nem utalnak már nekem..... :(
Szabolcs megyéről tud valaki valamit ? Lesz e ma utalás vagy sem?
Holnap a postás hordja a munkanélkülit,úgy hogy ma meg kell kapni kártyára...
Nekem mindég 7 kor jön az sms de most semmi....(K&H)
Joreggelt! Borsodrol tud valaki valamit? Lesz ma utalás?
Sziasztok!
Vp megyéből érkezett már bankszámlaszámra?
Köszi
Szolnok megye eddig mindig délután 1 -2 ora között érkezett. Elvileg ma utalják azt mondták
Én is ha kaptam, mindig délután jött az sms, nem ilyen kora reggel. Szolnok megye
Sziasztok,
Heves megye reggel 7-kor utalással megérkezett.
Hát én a múlt hónapba kaptam először akkor 13:12kor jött az SMS...
Köszi szépen szerintem majd jövő héten!
Állítólag itt borsodban holnap hordja a postás...de még a kartyasok se kapták meg....
További ajánlott fórumok: