Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
A 89%os kifizetésre mennyit kell várni??
En nem kaptam te mar igen?
Sziasztok az lenne a kérdésem ,hogy mikor lesz novemberben ellátás?
Azt meg hogy? Amikor beregisztrálsz azonnal mondják mennyi az annyi illetve adnak határoztot... A szeptemberit is rég meg kellett volna kapnod már a pár napra! Miért nem mész be vagy hivod fel őket?
Sziasztok! Novemberben mikor kapjuk a járadékot?
Szia. Te megkaptad már? Én ma hívtam az ügyintézőt és azt mondta hogy 18.-án lett kiutalva a szeptemberi.. októberre ami járna 6 nap azt meg most csinálja meg és november elején kapom meg.
Sziasztok
Valaki kapott hóközi utalást munkanélkülitől?
Köszönöm szépen
Vagyis a jelentkezéskor meg kellett volna kapni a határozatot.
A határozat ha megvan a ledolgozott 365 napod. És már kapnod is kellett volna pénzt. Vagy elbasztak valamit v nem is jár
Sziasztok!
Én szeptember 25-el jelentkeztem a munkanélkülibe minden papírommal. Azóta se határozat h egyáltalán mennyit kapok,se pénz. Szerintetek mikorra várható? Nektek mennyi idő volt?
Sziasztok. Ma kaptam meg a határozatot az álláskeresési 80%os kifizetéséről. Mikor utalják nem tudja vki mert az nincs benne a határozatban!
Megkaptam a pénzt végre :))
Köszi szépen az infót!! :)
Holnap délelőtt felhívom őket.
Hivd fel oket es kerdezd meg. En most jelentkeztem ki multhet pénteken. Mondtak hogy hétfőn van bérszámfejtés ugyhogy a heten rajta kell lennie.
Sziasztok,én még mindig nem kaptam összeget a számlámra szept. 2. óta.:/ Salgótarján
Ebből csak novemberben lesz valami,nem gondolom hogy a héten kapnék már,ami nagyon elkeserítő számomra...
Legszìvesebben bemennék és megkérdezném,csak tudom,hogy lekezelően bánnak az emberrel és én lennék a türelmetlen... :(
Sajnos én is postai úton kapom.
Nekem is magától mondta hogy kiutalta 20.-a körül kapom meg. Igaz én postán kapom,tehát ha neked számlára érkezik akkor lehet hamarabb megkapod.
Az jó. Én megkaptam a szeptemberi pénzt. 7en voltam le jelentkerzni. Akkor ott mondta az ember magától hogy a maradék 6 napomra való pénzt meg azon a héten meg jön. Erre semmi. De ha ő küldene ki fizetni valót és késik akkor már jön a felszólító levél tőlük. Szánalmas ez az ország.
Szia. Nekem is október 7.-én járt le de én a szeptemberit sem kaptam még meg. Azt mondták 20.-a körül fogom megkapni.
Képzési támogatást számlán!
Nekem október 7en járt le a munkanélkülim. Bent lévő 7 napra való pénzt tudja valaki mikorra kapom meg?
Sziasztok! Kapott már valaki képzési támogatást?
Sziasztok.Felhívtam a munkaügyit.Én 09.09.től vagyok vagyok ,mondtam a hölgynek hogy még nem kaptam meg.Azt mondta hogy a határozat átvételtől amikor hozzájuk beérkezik a téritvevény majd azután 16 napra utalnak.Vagy már 3 hete átvettem a levelet és nem érkezett vissza.Érdekes????
Sziasztok én 09.30.ig voltam jogosult.viszont az utolsó utalást nem kaptam meg.Pest megye otp bank.valaki tud segíteni mit csináljak?köszönöm
Köszi szépen a választ :)
Szia. Nekem október 6.-án járt le,7.-én kellett mennem jelentkezni,ma beszéltem ügyintézővel,hogy még a szeptemberi sem érkezett meg,azt momdta mivel 7.-én lett megszüntetve így 20.-a körül kapom meg a szeptemberi egész ílletve azt a pár napot ami októberre jár. Egyben.
Postai úton.Szabolcs megye.
Szia! Köszönöm a választ! Holnap én is valószínűleg bemegyek mi a helyzet! Majd egyeztessünk ;)
További ajánlott fórumok: