Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Szia!sokat segítettél,köszi:)
ma már nem jön,de remélem holnap már tényleg megkapjuk.
Sziasztok!
Ma beszéltem a munkanélkülihivatalban (Bp XIV.) a folyósításokkal (is) foglalkozó ügyintézôvel aki azt mondta,hogy 2.-án pénteken számfejtettek holnap,vagy holnap után kerül számlára a pénz!
Elvileg 4 órás utalásba tartoznak ôk is,csak úgylátszik egy kicsit még ülnek a pénzen!
Remélem tudtam nektek egy kicsit segíteni!
Lehet.
Csak mondom,h én úgy tudom,h ők nincsenek benne a GIRO 2 rendszerben. Remélem tévedek :)
Kár.. :) reméltem,h lesz valami összehasonlítási alapom.
Mikor hónapokkal ezelőtt öcsém volt munkanélkülin ő ha jól tudom 7-8.-a körül kapta számlára. De lehet,h rosszul rémlik.
még itt sincs fejér megye erste
remélem ma küldik
Én nem igazodok ki az utalásokon sajnos!
Ha ez segít,a júniusi júni 28.-án már számlán volt,de a júliusi még sehol!
Elvileg tizedikéig jön,de tök változó!
Sziasztok!
Ebben a hónapban mikor utalják a munkanélkülit? Nagyon fontos lenne! Köszönöm! Szép napot Mindenkinek!
Sziasztok.
Pest megyében kb. mikor szoktak utalni munkanélkülit?
Sziasztok!
Valaki megmondaná nekem,hogy Bp-en mikor szokott számlára kerülni az álláskeresői járadék?
Április 29-től kapom és arra a két áprilisi napra a póstás hozta a maradvány összeget május közepén!
Ezt nem tudom mire vélni,mert rögtön számlára kértük mikor intéztem a papírokat!
Telefonon és e-mailben nem intéznek bankszámlás adat egyeztetést,így nem lettem okosabb!
Járt már valaki hasonlóan?
Köszönöm a válaszokat!
Nem tudjátok mikor utalják Miskolcon, az aktív korúak ellátását. Nagyon fontos lenne számomra.
Előre is köszönöm!!!
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?