Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Most mivel 10-e vasárnapra esik, nagyon remélem hogy holnap rajta lesz.
Mondjuk még mindig nem értem ezt az egészet.
Van olyan aki volt vagy most is hasonló helyzetben van? Tényleg lehetséges hogy majd csak 15-e után fizetnek?
Sziasztok!
Bp 4 ker.még semmi jele az utalásnak nekem azt mondták 10.-ig bezárólag kifizetik.
Voltam február 5-én a munkaügyibe. Ha március 15-én lejár, akkor lehet hogy csak utána kapok?
nem értem én már ezt az egészet...
Sziasztok!
Pest megye valaki (Ráckeve)? Megkaptátok már?
Üdv.
Nekem még mindig semmi. kezdem azt hinni hogy az egészből nem lesz semmi:(
Van még valaki akinek nem utaltak?
Lehet hogy nem is kapok ebben a hónapban?
én január 1 "kezdtem", abban a hónapban már 28-án kaptam egyben, februárban/it semmit mééég, elviekben postán már a héten, mint lentebb írtam jön a járadék...én csak havi egyszer kapom egy összegbe.
Számít , hogy melyik megye, de érdemes őket felhívni, velem nagyon rendesek és udvariasak, segítőkészek voltak.
Én úgy tudom, hogy a jelentkezésed időpontjától is függ, mert egy hónapban többször is utalnak.
Ott kérdezd meg, ahol jelentkeztél!
Az számít valamit hogy ki melyik megyében van?
Én Hajdú-Biharban.
Az elég nekem:)
Köszönet még1szer:)
Szép Napot!
Az nagyon jó. Köszi a választ:)
Bocsi hogy megkérdezem de ez mennyire tuti?
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?