Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Tudod mikor lesz majd jövőhét hétfőn :((
Na ma már semmi!Lucandi,te sem kaptad még meg?Szerintetek holnap esélyes?Vagy már csak péntek?
Budapest 20.ker még semmi :(:( valaki a közelbe megkapta már?
No úgy látom ebböl ma már nem lessz semmi... Boldog Karácsonyt annak akinek elment a pénz. Legalább nem mindenkit vágott át ismét a Nemzeti Eröforrások Minisztériuma. Remélem azoknak akik meg tehetnek arról, hogy egyes embereknek inmár sokadszor csak az ígéret ajándéka maradt, a torkán akad majd a lakoma... Nem szoktam ilyet kívánni, de ez már a mocsokság teteje volt és betelt a pohár...
Sziasztok igen ma most volt itt a postàs kb 30 perce
Szia mi megkaptuk postàs hozta pécs
Örülök neki!Szép karácsonyt neked!
Sziasztok Pécs postàs hozta a pénzt mindenkinek szép ünnepeket kívànunk
Én már nem is várom ha eddig nem jött ez már nem is fog.
Egyébként Nyíregyháza FHB semmi eddig. Pedig állítólag elutalták mult hét pénteken... nos ezt kezdem kétleni.
Sziasztok!
Én csak egy valamit nem értek. Ezt a járandóságot, mindegyikünk azért kapja, mert ugye az elmúlt néhány évben, dolgoztunk azért valakiknek és fizettünk járadékot arra az esetre, ha véletlen így járnánk ahogy jártunk. Söt sokunknak valószínüsítem nem csak hogy most nem jön megfelé az amit jogosan vár, de valószínüleg ha ma nem kapja meg és más se tud segíteni, akkor nemhogy a karácsonyi ünnepe ment füstbe, de jóeséllyel nem fogja péntekig se megkapni, merthogy a bankok többségénél ugye majd csak pénteken lesz legközelebb jóváírás.
Amugy nemhogy fám nincs, de se kaja, se tévé, mivel az elmult 2 hónapból 1,5 hónapot tápénzen voltam kénytelen lenni, ami kb annyit jelent, hogy örültem neki ha 2 havi rezsim ki tudom fizetni. Kajára és egyebekre ebböl lett volna. Egyszerüen fel nem tudom fogni, hogy tudnak igérgetni olyat, amit aztán nem tartanak be. Látszik, hogy mennyire gondolják végig egyesek odafent azt amit csinálnak... Remélen lesz egyszer nekik is hasonló karácsonyuk, legalább is megérdemelnék.
sziasztok ma postán nemvolt rajta azt mondták nekünk jövöhét hétfö
Nem tudom még nem írt vissza. :(
Szia! Sajnos nem! :-( Győr.
Értem!Sajnálom!Együtt érzek veled!...Remélem megkapod ma!..és mindenki!!ha megjönne azonnal megírom ide!
istenem nagyon fontos lenne ez szerintem mindenkinek:)
ugy legyen se füteni nincs fánk se kajánk a posta meg nem tud mit mondani csak annyit h voltak ma utalálos de nem sok
Sziasztok. Győr-Moson-Sopron megyeben kapott màr valaki?
Annyit tudok hogy péntek reggel már kaptak bankszámlára Pécsett!Csak megjön postán is!
Szia Gabriella! Én is Pécsett várom postán!Látok rá esélyt még! 2-3 órán belül kiderül!
sziasztok tud nekem valaki valamit mondani pécsről???jött e valakinek pénz bár én sajna postán várnám
Sziasztok!Hajdúszoboszló,unicredit bankba megérkezett!Remélem ma mindenki megkapja!Kellemes Karácsonyt mindenkinek!
Sziasztok Tolna megyében megérkezett reggel.Számlára.
Sajnos ha jól tudom Szabolcs nagyrészében csak két ünnep között lesz pénz :( Bár nem tudom hogy müködik ez hogy valakinek előtte valakinek utánna! Mért nem lehet egységesen? Nem azért irom mert irigy vagyok,Hanem szerintem mindenkinek jóljönne ünnep előtt.
Szia! Az ismerősöd napközben kapta meg? Vagy már reggel rajta volt a számláján? Mert az a nem mindegy... Ha napközben kapta, akkor van még remény, amúgy meg marad a csóróság! :-(
További ajánlott fórumok: