Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Én is kevesek kaptam amire számítottam kedves lucandi de én is nagyon örültem neki, hogy rajta van hála az istennek!
Egy reményteljesebb és boldogabb új évet kívánok mindenkinek.Nekem ez az utolsó volt.Hogy hova tovább?Hmm....
Sziasztok!
Netbankot néztem otp.Szabolcs rajta van az álláskeresési ellátás.Ideje.Igaz keves mint amire számítottam.
Februárba szerintem a januárit.Január 29.ig,az az tört havi.
JANUÁR29IG KAPOK ÁLLÁSKERESÉSIT AKKOR MIKOR KAPOM AZ UTOLSÓT?TUDTOK SEGITENI.
A POSTÁK HÉTFÖN MEG KEDDEN IS NYITVA LESZNEK.
Szia.Én úgy tudom az csak január 3.-ka körül. :(
Szia!Nagyon remélem hogy holnap megjön már mert már énis tiszta ideg vagyok..............
Sziasztok!! Holnap lessz aktív koruak ellátása..?? Tak.szövös vagyok.pest megye
Szia!
Tegnap beszéltem személyesen a csajjal,helybeli.Munkaügyi k.tanul tanfolyamon és ők megkapták a pénzüket még 23.-án takarékszövetkezetbe.Gondolhatod...
Én már msot sík ideg vagyok holnap rajta lesz e.
A karácsony meg az elmult napok sem voltak könnyűek.Ha nem kaptam volna egy kis segítséget fogalmam sincs milett volna. :( Kimerültem teljes.Idegileg is. Újra nem mehetek. :( Annyira megalázó ez az egész.Ugye holnap megkapjuk? :((
Szia.
Én nagyon remélem hogy hétfőn.Mert ha Nyíregyházán az FHB rajta volt 24.-én,akkor az tényleg azt jelenti hogy 23.-án utaltak csak.Nagyöröm érte a bankokat.Egyhétig tarthatták.
az szép!mi meg 1forintot se!De nagyon remélem hogy megkapjuk hétfőn vagy kedden!
Szia!
Itt Szabolcsban a tanfolyamosok számlára megkapták még 23.án.
Így van.Tegnap megnéztem.Pl:az otp 30.-án rendes nyitvatartással,31.-én pénteki nyitvatartással lesz.Viszont a takarékszövetkezetek országos szinten 2014jan.2.-án bankiszünnapot tartanak.
30.-án meg január 2.-án nyitva van a bankok nem értelek tikteket, hogy mindenki azt hiszi, hogy a bankok zárva van 30.-án meg másodikán munka nap lesz. Minden hol ezt hallom, hogy a bankok zárva lesznek akkor az ügyintézőm nem mondta volna a 30.-át vagy a január 2.-át ő meg csak nem téved mert nekik is munka nap lesz!
Sziasztok. Budapest 22800 ft Hétfön 30 án kézbesiti a postás annak aki postán kapja !!
Persze vannak nyitva posták ma is szombati nyitvatartás szerint. Azért a csekket tudd befizetni :):) az a biztos
amúgy képen nyitva vanak a posták ?
Bocsi szerdánse mert még 2-a is szünap. Szóval talán péntek.... Csak nem értem mert 2 ünnep közé is igérték csak azt nem tudom mikor ha szünnap van.
Ha hétfő nem akkor szerda. Passz hogy mikor lesz belőle valami ha lesz egyáltalán.
Ebből lesz hétfőn valami?? Tak.szövös vok.
De azért gondolom a képviselőknek még kitudták utalni a Lakhatási támogatást, a Tiszteletdíjat, a Pótlékokat és had ne soroljam még milyen juttatásokat. Igaz sokkal könnyebb kiutalni millió feletti összegeket mint 22800 ft-ot.
Magyarország én így szeretlek:) Nevetséges amit fent művelnek. Már csak nevetni tudok ezen....
Érdekes ez....201312.23-tól 2014.01.02-ig.hmm... ha hozzá teszem hogy 2.án bankiszünnap lesz minden takarékszövetkezetben.
Én hétfőn beszéltem a Karcagi munkaügyi központtal és az ügyintéző azt mondta, hogy meg történt a bérszám fejtés meg minden ami kell és nem látott sok esélyt rá, hogy 23.-án rajta lesz az állás keresői járadékom azt mondta, hogy el lett utalva csak még nem ért ide és az is mondta, hogy vagy 30.-án kapom meg vagy január 2.-án de kérdezem, hogy mivel január 2.-án kell vinnem a kisfiamat Debrecenbe a gyermek pulmonológiára, hogy miből visszem el a november havi állás keresői járandóságommal tartoznak. És az is mondták, hogy van hó közi utalás. El akadt a hófúvásba vagy gyalog hozzák mert sietnek. Nagyszerű volt, hogy karácsonyra így hagyták az embereket. Hétfőn majd megint meg nézem a Net bankomat hátha rajta lesz már a novemberi állás keresőim meg a december havi is. Nagyon remélem mertnem ezért dologzott sok ember, hogy így töltsük a karácsonyi ünnepeket meg miért kellett az embereket fel biztatni, hogy ünnepek előtt utalnak akkinek még hijas az állás keresői! További szép napot mindenkinek!
Szia.Szerintem nem .Mert szombatnak megfelelő ledolgozott szabadnap lesz. Majd hétfőn.Remélem.Már ideje lesz.Így már nem sokkal jön hamarabb.Jól megcsinálták mindenesetre a bankok kezére játszva.Egy hétig használhatták a pénzeket.
Legalább Neked már a számládon a pénz, míg nekünk még mindig nincs!
Sziasztok! Lesz holnap utalás szerintetek? Vagy csak 30-án?
Tak.szöv.Nincs lové.. Pest megye
Sziasztok!
Most néztem,23.án ezt válaszolták nekem vissza az emailomra.
Üzenetére hivatkozva tájékoztatom, hogy a 2013.december havi álláskeresési ellátás utalása 2012.12.23-án megtörtént, a leszámfejtett ellátás összege még ebben az évben jóváíródik a számlájukra.
Üdvözlettel:
Kunkli Gabriella
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal
Munkaügyi Központja
Pénzügyi és Számviteli Osztály
osztályvezető
Kapják be!!
További ajánlott fórumok: