Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Mi a francot csinálnak még??Megvárják,hogy az emberek idegösszeomlást kapjanak???
Sziasztok Szolnokon kapot valaki?Ma még jöhet ?
Pont kelet Magyarország-ra. nem kell a pénz, minek itt fényesen él az ország 95%-a. :(
Azért ez olyan szemét dolog. :((
Kelet Magyarország se......
Sziasztok! Akkor látom csak a dél magyarország nem kapta meg, ahogyan én sem... :( Békés megye :(
Reggel 7kor màr rajta volt. Bìzom benne h ti is megkapjàtok :)
De jó neked,az már nincs messze én Békés megyében várom :D Remélem mindenki sorra kerül még a mai nap :)
Számlára?És melyik megyében?
Sziasztok. Megjött a pènz :)
hát mi akármit is mondhatunk pontosat nem tudunk mondani. annyit tudok ha postára érkezett a fedezet akkor a második napon köteles kézbesíteni törvény szerint. aztán ki tudja. mindenesetre leskelődő pozícióba teszem magam. hátha pénz áll ma a házhoz :)
A posta nem tudom,hogy eldöntheti-e,mikor viszi ki!Az biztos,hogy jelentős különbségeket látok a Regionális Munkaügyi Központok közt!
hát én nemtudom hogy megy,de ez mindenképp édekes hogy a munkaügyi aztmondta Szabolcsban hogy 18.-án elutalták akkor hogy nemérkezett meg még?hát akkor a postaicimre mikor fog megérkezni?Álllitolag a posta csak a két űnnep között vállalta a kézbesitést.De már én nemtudok semmit.
Igen!Reális lehet a mai nap!De a hétfő mindenképpen!...Bizakodjunk!
hát én ennek is utánanéztem, ha megérkezik a fedezet a postára akkor a pénzügyi üzletszabályzat szerint a második munkanapon kell kézbesíteni nekik. szóba se jöhet a szabályzat miatt a leterhelés. de köszönöm az infót most felgyúlt bennem egy kis reménysugár a mai nappal kapcsolatban. :)
Elvileg 19.-én elindult a postán itt Pécsett.
Ezért gondolom,hogy ma megjöhet!
Igen!Pontosan!3 nap alatt kihozták lakcímre.
Ma,vagy hétfőn biztos megjön!
Persze abban az esetben ha a posta nincs extrém módon leterhelve ezekben a napokban!
Most ez komoly,?Csak megkapjuk legalább hétfőn..(
szia tehát 5-én adták át utalásra a postai címedre?
Sziasztok!
Előző postai kézbesítésnél 5.-én (csütörtökön)került a postára a pénzem.
Szintén ledolgozós szombat volt.
Meg is érkezett a pénz szombaton.
Hozta a postás.
Tehát ideális esetben 3 munkanap.
Ma,vagy hétfőn megérkezik szerintem!..(Pécs)
szioka miis várjuk postán kapja a férjem de kitudja melyik nap lessz
igy van.én csak azért reménykedem a mában mert értéknappal indították el az utalásom
hát a remény hal meg utoljára.:)
én azért reménykedem a mában mert nekem is írtak, hogy 19-ei értéknappal utalásra került a postai címemre, és utánajártam még aznap a posta számláján volt, és onnantól kezdve második munkanapon kézbesítik ki tehát elvileg ma. délután jár erre postás hátha. örülnék neki nagyon
Én tegnap ezt kaptam válaszként.Tisztelt F Úr!
Megkeresésére válaszolva tájékoztatom, hogy a 2013. 12. hó végi számfejtésben szereplő ügyfeleink közül azok kapják meg karácsony előtt az ellátásukat, akik bankszámlára kérték az utalást. A postai utalás kb. 3-4 munkanap, ezért Ők nagy valószínűséggel csak az ünnep után fogják megkapni az ellátásukat. A számfejtés utalásának indítása terveink szerint 2013.12.21.
Tisztelettel: Horváthné Pup Erika
Pü-i és számv. oszt. vez.
sziasztok én postán várom ma is járnak a kézbesítők ha hozza írok.
További ajánlott fórumok: