Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
December 2-án,nem 3-án regisztráltam,elnézést :D
Helló!December 3-án regisztráltak,minden papírom megvan,azaz kézhez kaptam,hogy mennyit fogok kapni álláskeresési járadékot .-/nap.Az ügyintézőm azt írta e-mailben(mert ugye telefonon nem lehet Őket elérni):"20-a táján lesz utalás."Én decemberben semmiféle járadékot nem kaptam sem előre,sem utólag!!!Január 20-a ma van,ma kellene elméletileg utalniuk a pénzt!Fejér Megye
Igazad van, de mondjuk én mit csináljak. November végén elbocsátottak. Legelőbb dec. 5-én tudtam regisztrálni. Azóta semmilyen ellátást nem kaptam. 3 gyereket nevelek egyedül. Azóta lett munkám de fizetés is csak februárban van. Mit mondjak a gyerekeknek, hogy miért nincs ennivaló. Nekem be kell valahogy járnom dolgozni, nem kevés pénzért (havi 20.000.- a bérlet). Nem is tudom hogy képzelik, magyarán 2 hónapig ellátás nélkül hagynak, de élj meg fizesd a számláidat, egyél (habár az luxus).
Sziasztók.Nekem azt mondták hó elején hogy 20-adiga körül meg kapom.
Nem vagyok érintett,de ha decemberben 2x volt kifizetés,februárban jön a következő...
Épp ezért volt kicsit felháborodva sok ember,hogy januári pénzt kiutalták jóval előbb,tudván ünnepek....elmegy és a január sokaknak nagyon nehéz lesz és hosszú...
Igaz,ha tudja az ember,hogy januárban nem kap pénzt,azért nem árott volna vagy félretenni a csekkekre,vagy nem hozzányúlni a januári pénzhez...
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tud-e valaki az aktív korúak ellátásával kapcsolatosan arról, hogy emelnék-e a minimálbérrel azonos arányban? Mivel a mindenkori min.bér 40 %-át kapják. De ezt nekem tavaly decemberben állapították meg, még a kevesebb min. bér alapján.? Ha tudtok valamit legyetek szívesek írni ez ügyben. Köszike gbedit
Háát ezt szomoruan olvasom, hogy nemkaunk pénzt januárban:((
Szerintetek ezt megértik a szolgáltatók,hogy a januári csekket azért nem fizetem be, mert szünetel a munkaügyi központban a fizetés??? vagy legalább is egy szolgáltató a sok közül,mivel kb egy csekket tudnék befizetni kb abból a pénzből, amit fogok kapni.
Haljál éhen, igen, itt mindenki le...ja mi miből élünk meg.
sziasztok decemberben két ünnep közt kifizették a tanfolyam pénzt elöre akkor igy a munkanélküli januárban nemfog küldeni pénzt csak februárban????????
Sziasztok! Egy friss adalék Bács-Kiskun megye- KKFháza: "A kirendeltségi pénzügyi zárás mindig a hónap utolsó munkanapján van. Az ezt követő munkanap a megyénél megtörténik a számfejtés, majd az államkincstár utalja a pénzt. Banki úton az utalás általában 1-2 nap, postai úton 2-3 nap. Véleményem szerint február 5-6-a táján érkezik a pénz." Hát ez a hír nem dobott fel. :( Remélem, ti másképp jártok, és mielőbb megkapjátok.
Szia! Azért írtam, hogy kérdezd meg te is a munkaügyi központban hogy mi van ilyenkor,mert azt tudom hogy nekünk most januárban nincs pénz,mert megkaptuk előre. Bár ha dec. 5-én regisztráltál, akkor még lett volna idejük kiszámolni és elutalni,de mindegy, nem is értem.
Sziasztok!
Én tegnap ezt az e-mailt kaptam. Dec. 5-én regisztráltam.
Tisztelt Hölgyem!
Járadéka e hó végén kerül számfejtésre. A közterhekkel csökkentett, nettó összeg február 10-éig várhatóan utalásra kerül a bankszámlájára.
Sziasztok!
En multheten,10-en voltam Budapesten Kassai u-ban.
Azt mondta az ugyintezom 20-ig konyvelnek utana utalnak,legkesobb ho vegeig megkapom.
Sziasztok!
Beszéltem a munkaügyi központtal (Pest Megye)
aki decemberben regisztrált tök mindegy hogy mikor az csak februárban kap ellátást. Egyébként meg haljon éhen.
Andica1
Ha jól értem, akkor január hónapban semmilyen ellátást nem kap az, aki 2013. decemberben regisztrált? Az igazán dicséretes és februárig mit együnk, mert hogy rezsit ebből a kevés pénzből nem lehet fizetni.
Írtam e-mailt a munkaügyi központnak, de válaszra sem méltattak, telefonon meg elérhetetlenek.
Munknélküli segély határozat jó-e gyermekvédelmi kéréséhez vagy megkell várni a pénz utalást?
Sziasztok! Ha valaki decemberben regisztrált, akkor az illetékes munkaügyi hivatalban kérdezzetek utána hogy melyik hónapban hogy kaptok,mert aki pl: novemberben regisztrált, az a december havit is megkapta ELŐRE , mert januárban valami éves zárás meg valami szünet van, így januárban nincs utalás, legközelebb februárban lesz a január havi járadék. Csak azért szólok hogy inkább kérdezzetek , mint feleslegesen vájatok, és menjen az anyázás hogy miért nincs pénz!!
Szia amikor voltál a munka nélkülibe adtak egy papirt hogy munkanélkülin vagy azon kel rajta lenni hogy egy napra menyit kap azt számold ki december 18-tol január 10-ig itt ha a postás hozza akor olyan 10-e körül hozza.
Én december 18-án regisztráltam.
MIkor küldenek januárban pénzt?
Egy hónapban többször is utalnak?
Kivűncsi leszek az összegre is.
Szerintem elég röhejes,amit adnak:(
Avval még csak egyetértek, hogy felesleges volt egy évig fizetni valakinek a segélyt, de ebben a három hónapban legalább a fizetés közeli összeget megadnák, amig találunk munkát, mégis miből éljünk??
A fizetés 60%-a és még annak közel 30%-át levonják adóra??? Uristen, kb kapok 30 ezret:(((((((((
Csak a hitelem 45 ezer.
szeretném megkérdezni hogy az aktív korúak ell.-t már ráutalták-e a kártyára?!
Helló,december 13-án regisztráltam,mint munkanélküli.Kérdésem,hogy az álláskeresési járadékot mikor utalják most januárban...megállapítva,hogy mennyit kapok...
Válaszotokat előre is köszönöm.
sziasztok december 31 én megkaptuk a tanfolyam pénzt munkanélkülitöl akkor igy január honapra nemkapunk semmit csak februárban????????
Sziasztok!
Nekem a januári összeg Ma reggel volt a számlám, és azt mondták az ügyintézők, mert felhívtam őket, hogy lesz még egy utalás a mai nap.
Ez valami pótlék
Hajdúszoboszlón ma hozta a postás...
Ixionbaba!
Kunmadarasi vagyok és nekem már hétfőn rajta volt a munkanélkülim a számlán és nem biztam benne mert nekem azt mondták, hogy ha december 30.-án nem lesz rajta akkor csak január 2.-án lesz rajta de szerencsém volt valahol, hogy 30.-án rajta volt Otp-s vagyok.
Sziasztok! Szolnok megyében azon belül is Kunhegyesen még most sincs semmi! pedig 20-ra igérték!!! valaki a környéken megkapta esetleg??? B.Ú.É.K.
Sziaszotk
Én tegnap megkaptam postán fejérben.
Búék
Sziasztok megszeretném kérdezni hogy aki otp bankos megkapta-e a pénzt?
sziasztok heves megyélben potán van tanfolyam pénz most hivtam a postát
Hát ez érdekes lesz, tegnap beszéltem én is a postásal hogy hol a pénzem már és azt mondta hogy majd csak 3-án fogja a posta kifizetni. Ma állitolag csak levelet hordanak, semmi mást. Csak azt nem tudom a posta mi jogon tartja vissza a pénzeket. A kártyások már megkapták 21-én.
Én ma reggel /30.án/ beszéltem a postásommal, és azt mondta elképzelhető, hogy 31. én megkapjuk a tanfolyam pénzt, amit ugyanis a posta fent tart egy ideje, a kártyások megkapták 23-án és elvileg holnap lesz azóta a 3.munkanap amikor is nekünk is meg kell kapnunk... Reménykedem benne hogy megkapjuk azt a kis pénzt ugyanis én már a felével tartozom, mert karácsonyra muszáj voltam kölcsön kérni a beteg anyukám miatt... és nem szeretnék még többet kérni mert szégyellem...
További ajánlott fórumok: