Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok!
Álláskeresési ellátás a számlán van.Szabolcs megye.
én még semmi emailt se kaptam. Csak várom a pénzt.
Reméljük minél előbb megkapod!
Én is kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből :)
Elméletileg az én elmaradt munkabérem is úton van....várom..
Most kaptam emilt kassai u budapest....
Tisztel......az ön ellátása a januári rendkivuli szamfejtessel elinditasra kerult.
Tegnapi datummal.
Kivancsian varom.
Most kaptam ezt az emailt: "Az ellátás innen a szolnoki kirendeltségről kiutalásra került a tegnapi nap folyamán, azonban úgy gondolom, 1-2 nap szükséges ahhoz, hogy az összeg a folyószámlára kerüljön"
Engem is az állam várakoztat...kellett nekik dolgoznom...
Ha a MÁK utal, akkor csak másnap lesz számlán a pénz, ők nincsenek benne a 4 órás rendszerbe. :(
gondolják az a egy-két hét már belefér
Nekik "időigényes" megnyomni azt a kib...ott enter gombot...
Mivel nem a munkaügyi központ utal, hanem az államkincstár, tehát ez így igaz, hogy még pár nap. Kérdés, hogy az államkincstár mikor utalja tovább????
Ezt nem értem mivel az utalás 4 óra :( remélem nem hitegetés az egész!
Sikerült telefonon utolérni őket, és azt mondták, hogy tegnap elutalták és pár nap mire számlára megérkezik a pénz. Szolnok megye
Sziasztok!
Most néztem a számlám, sajnos nincs rajta pénz.:(
Én a héten már nem is számítok a pénzre, csak nem tudom december 6-a óta mit ülnek rajta.
Én december 6-án regisztráltam, azt mondták akkor hogy legkésőbb két ünnep között megkapom a pénzt. Végül januér 2-án kaptam meg...Most hó közepén mikor bent voltam direkt elintéztem hogy a most következő pénzt két részletben kapjam meg, januér közepén kb és a másikat meg rendesen februárban...azóta könyörgök telefonon és emailben, hogy küldjék már de mindig csak azt kapom, hogy nem tudják mikor utalnak, vagy azt hogy már elutalták, vagy azt hogy majd utalják egybe az egészet...kérdem én akkor ha egybe utalják akkor minek lett megcsinálva hogy két részletben kapjam???
Öcsém még karácsony előtt regisztrált. Mikor ment vissza a határozatért, akkor azt mondták,h jan. végén megkapja azt a pár napot ami decemberben jár. Persze aztán kiderült,h majd legkésőbb febr. 10-ig megkapja a kb. másfél hónapra. Hogy addig miből él az persze nem számít. Komolyan undorító ami ebbe az országba folyik. Amúgy se egy nagy összeg a munkanélküli... és még ezért is könyörögni is kell.
csak arra kiváncsi lennék, ha egyszer megszünne a munkanélküliség ők hol dolgoznának? :D
Kamuznak! Hogyne tudnák, olyan nincs,hogy nem! Csak megtehetik,ilyen kifogásokkal!
Azért megnézném őket,mikor velük is közölnék lassan két hónapja,hogy még nem tudják mikor lesz fizetés!
azt nem értem, hogy ha az ember elmegy dolgozni, tudja mikor kap pénzt mert a munkáltató közli és a szerződésbe leírják. Az állami szerv miért nem tudja a zárás, utalás időpontját? Ez azért magas nekem.
Sziasztok! Szintén zenész... Kassai
Dec. 12én regisztráltam, múlthéten ezt a válasz emailt kaptam,arra a kérdésre,hogy mégis mikor áll szándékukban utalni,mert még semmit nem kaptam...
"Tisztelt Ügyfelünk!
A számfejtések országos menetrend szerint történnek, de még nem tudjuk mikor lesz 2014-ben az első számfejtés.
Az év első számfejtése az évzárást követően fog megtörténni. Az évzárási folyamatok zajlanak és reméljük, hogy ezen a hétvégén rendben be is fejeződnek és így talán a jövő héten lesz számfejtés, de ezt megígérni nem tudom, mert ez nem a kirendeltségtől függ.
Megértését és türelmét előre is köszönöm!"
Na ezzel aztán sokra megyünk!!!
Mi az,hogy nem tudják??? Lassan két hónap nem volt elég az évzárásra!???
Ülnek a pénzünkön-mocskos banda!!!
Szia!
Én november 4-én regisztráltam,szintén előszőr,kassai u én is.dec 19-tudta meghatározni az összeget hiánypótlás miatt.
Még egy forintot sem kaptam!!!!Azt mondta akkor hogy január 20 körül megkapom legkésőbb.
Persze telefonon nem lehet elérni őket.Emilre nem válaszolnak!!!
HIHETETLEN
Én december.3. óta nem kapok semmit.Már nagyon idegesít.Baranyában ilyen soha nem fordult elő,szomorú és ez Pest megye :(
sziasztok. Én 2013.12.19.-én regisztráltam újpesten a kassai utcában. Életem első munkanélkülije. Még semmi pénzt se kaptam a telefont nem veszik fel emailre sem reagálnak
Ja nekem ezt az e-mail sikerült küldeni január 14-én:
Tisztelt Hölgyem!
Járadéka e hó végén kerül számfejtésre. A közterhekkel csökkentett, nettó összeg február 10-éig várhatóan utalásra kerül a bankszámlájára.
Szerintem csak kamu infokat adnak, hogy ne zaklassuk őket. Én se kaptam dec. 6 óta egy forintot se, kicsit már idegesít a dolog. Nekem azt mondták várhatóan február 10. (Pest megye)
Még mindig semmi...pedig elvileg elutqalták tegnap...bár szerintem kamu az hogy elutalták mert tudtommal 4 órán belül meg kellene kapnom(javítsatok ki ha tévedek). Ma megint nem számítok sok mindenre mivel ma szünnap van nálunk a munkaügyiben...Nálatok valami fejlemény?
Nekem az elmaradt munkabérem még azóta sem utalták...eltelt 2,5 hét..elvileg azonnal,vagy 3 munkanap leforgása alatt kéne....idegesít,hogy mindenhol ülnek a pénzen...
Az jó lenne :) légyszi irj ha a számládon van! köszike
További ajánlott fórumok: