Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
GYMS kapott màr valaki áállàskeresésit??
Erste Budapesten még mindig semmi. :(
Sziasztok aktív korúak ellátása ma reggel 7.11 perckor megérkezett Nógrád megye takarék szövetkezet!!
Nyíregyháza, K&H, reggel megérkezett az aktív korúak ellátása - a teljes összegnek kevesebb, mint a fele, pedig egész júliusban végig jogosult voltam. Annyit sikerült megtudnom, hogy valószínűleg adminisztrációs hiba történt - közmunkás kiközvetítések miatt rossz adatbázist kaptak - dolgoznak rajta, hogy hóközi utalással megkapjuk a fennmaradó összeget.
Csongrád - Szeged. Ma 7:26-kor az számlámon volt az álláskeresesi.
Sziasztok! Kapott mar valaki allaskeresesit Szabolcsban?
Gy-M-S reggel 6:30-kor rajta volt a 22800 takarék számlán.
Fejér megye, Dunaújváros, OTP, semmi.
Budapesten Erste-nél még semmi. :(
Pest megyében valakinek megjott mar az utalas? Nekem 4.én szokott 7 ora elott de ma még semmi.. :(
FHT még nincs rajta (GY-M-S)
Múlt hónapa 1.-jén rajta volt, szerintem a napokba jön.
sziasztok az aktivkoruak ellátását 22800ft mikor hordja a postás
Valakinek számlára jött e már utalás..
Segítséget szeretnék kérni. Június 3-mal szűnt meg a munkavisza a férjemnek. Július 3-án jelentettük be munkanélkülinek. Számíthatunk hóközi utalásra tört hónapra már most júliusban vagy majd csak augusztusban egész hónapi pénzre?
Rajt a hóközi álláskeresési! Éjszaka 1 óra 35kor!
MKB Vas megye
Mindenkinek ma kell megkapni?
Nekem semmi! Törthavit várok de fogalmam sincs mikor jöhet! Június óta vagyok regisztrált! Mkb-s vagyok! Törthavi mikor jön a számlára?
Hali.Számlán rajta a hóközi utalás.
Ha kapok valamit akkor írok!
Az igen....-akkor ha Tenem kaptad meg még számlára sem,akkor én gyakorlatilag hiába is várom....na ez most végképp nagyon elkeserített....-akkor marad a telefonbeadása-másból úgy sem lehet pénzt csinálni.
Nem Én számlára kapom.Sajnos mindennap hiába várom.Most nagyon kellene az a pénz.Legalább ne hitegetnék az embert,hogy ekkor meg akkor utaltuk el. :(
Sziasztok!Most kaptam a választ az ügyintézőtől, hogy 14-én küldték számfejtésre tehát ezen a héten kell-ENE megkapnom...-nem tudom,minden olyan bizonytalan-nincs egy konkrét válasz semmire sem.Én postán kértem, az is hosszítja a folyamatot szerintem.Ma nem kaptam,már volt a postás.Lalola2 Te is postán kérted????
Csak következő hónapban várd.
Sziasztok!Valaki tudna nekem segíteni abban hogy ha július 2-tól vagyok jogosult álláskeresési járadékra akkor ebben a hónapban kapok ellátást vagy csak a jővő hónapban.
Hello.Még semmit nem kaptam,pedig "állítolag" elutalták már.
Sziasztok!
Nekem 07.11-én járt le a munkanélkülim, és 13-rerendeltek vissza.Voltam is bennt és mondta a hölgy, hogy akkor ma el is küldi postával a pár napos részösszeget részemre.Mikorvárható?Vagy akinek itt alább 6-án járt le-már megkaptad?Köszönöm a segítségeteket!!!!
Az álláskeresési ellátások hó közi számfejtésének várható időpontja 2015.07.16., a kifizetésekre ezt követően 5.—10. napok között kerül sor.
Üdvözlettel:
Marschallné Tajti Tünde
közvetítő-hatósági ügyintéző
Én ezt az információt kaptam e-mail-ben
Sziasztok!
Én még mindég nem kaptam meg az álláskeresési járadékot.
Szerintetek érdemes lenne felkeresnem a munkanélkülit vagy várjak még egy kicsit?
Helló,nekem 6-án járt le és azt mondták ebben a hónapban meg fogom kapni azt a pár napot!
További ajánlott fórumok: