Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok!
Pest megyében valaki kapott már álláskeresési járadékot?
Én még mindég semmit.
Oh..te nagyon nem vagy képben.....ez úgy működik,ha a munkaügyivel együttműködsz és közben te elhelyezkedsz,.kutya kötelességed bejelenteni...szüneteteltetni a járandóságot és ha vége a munkaviszonynak,a munkaügyiben ismét lejelentetni és folyósítják tovább....
Viszont ha vissza kell fizetned az azért van,mert munka mellett ezt az ellátást nem kaphatod,.Ja..és nem törvényellenes hogy töröltek..hisz nem voltál munkanélküli....
Nem kaptam meg amostani FHT-t
Betelefonáltam érdeklődtem és ezek derültek ki:
2015. február 17-én állítólag töröltek a Munkaügyi Központ nyilvánrattásából.... Ami azért is érdekes, mert 2015. január 28-tól március 8-ig 4 órás BEJELENTETT munkaviszonyom volt! Na, de ezért nemcsak hogy nem kapok FHT-t de a márciuitól amit megkaptam még fizessem vissza! Hogy törölhettek a Munkaügyön azalatt, hogy dolgoztam?
Ez nem törvényellenes?
Sosem volt ilyen gondom ezelőtt, mindig kaptam levelet ha kellett valahova mennem vagy ide szóltak Most nem értem ezt az egészet
Pesten felvettek dolgozni, ezt jeleztem a Munkaügyön, majd onnan kitöröltek mialatt nekem aktív munkaviszonyom van? Mégis hogyan?
Aztán eltelik 4 hónap és nem utalják az FHT-t
Ha februárban töröltek, akkor hogyhogy megkaptam a március-április-májusi FHT-t? Hogyan törölhettek azalatt, hogy munkaviszonyom volt?
Miért nem kaptam soha semmi visszajelzést?
És ami a legdurvább:
Ha most nem telefonálok be, hogy miért nem kaptam FHT-t akkor nem is tudom meg, hogy töröltek????
Gyakorlatilag ezek szerint február 17 és március 8 között nem is lehetett volna munkaviszonyom.. Mert ugye ha nem szerepelek a Munkaügyi nyilvántartásban, akkor nem lehet munkaviszonyom...
MÉGIS VOLT, most akkor ez hogy a francba??
Nem kaptam meg amostani FHT-t
Betelefonáltam érdeklődtem és ezek derültek ki:
2015. február 17-én állítólag töröltek a Munkaügyi Központ nyilvánrattásából.... Ami azért is érdekes, mert 2015. január 28-tól március 8-ig 4 órás BEJELENTETT munkaviszonyom volt! Na, de ezért nemcsak hogy nem kapok FHT-t de a márciuitól amit megkaptam még fizessem vissza! Hogy törölhettek a Munkaügyön azalatt, hogy dolgoztam?
Ez nem törvényellenes?
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?