Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Igen, kevés ez,de még a 22800 forintból is elvegyenek?A végén az lesz,nem kapok semmit,és a Kormányhivatal a semmiből is elveszi a semmit.Legyen igazad,talán kapok még valami aprópénzt,remélem a postásnéni holnap kétszer csenget.:)
Annyit bízony,szeríntem megkapod holnap 22800at is mellé ☺bár én ilyenről nem halottam még,dehát majd kiderűl :) jó lenne hisz a 22800ft is nevetségesen kevés :(
De júniusi hónapra,is 22800 forintot kellett volna utalniuk,hát nem tudom kapok e még,illetve kiegészítik e teljes összegre?Ha nem akkor,hétfőn megkopogtatom a Járási hivatal ajtócskáját,és megkérdezem tőlük,hogy is van ez?:)
Írta valaki itt lejebb hogy valami rendelet alapján ő is kapott pluszba egy félhavit ! Én se értem hogy ez hogy is van .. Én most kapom az elsőt ,a héten megkapjuk,kiváncsi leszek mennyit :)
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni, a foglalkoztatást helyettesítő támogatással kapcsolatban.Részemre 2015.04.15.-l,megítélték a támogatást ami havi:22800 forint.Nos én április 30-n,megkaptam a postástól, ennek az összegnek a tört részét,ami 12160 forint volt.Május 30-n is,hozta a postás a 22800 forint f.h.t.A kérdéseim a következők lennének:tegnap június 30-n,ismételten hozta a postás,de nem 22800 forintot,hanem 12160 kézbesített.Most nem tudom,miért nem az egész összeget utalták?Utalnak e még, a napokba pénzt,hogy ez az összeg 22800 forintra kiegészüljön?Olvastam ilyet is,vannak bizonyos tört hónapok,de ezeket nem nagyon értem.Veletek is történt már ilyen?:)
Elöző nap ha elküldik a megbízást a bank megkapja ,bérkezik és másnap a számlán az összeg :)
Bankal megbízásban vannak ami automatikusan indítja az utalásokat!azok a dátumok nem a járadékra értendőek szeríntem! Fht utalják 5ig a munkanélküli 15ig !
Szia, lehet, de megis ossze vissza jon meg a szamlamra. Vagy 4-en, vagy 9-en, de jott mar 17-en is. Az a lista hazugsag. Amugy autom atutalas is csak akkor jon, ha bekapcsolnak egy szamitogepet, ami ma nem valoszinu.
Banki megbízások eljönnek mert autómat utalási rendszer ha utalnának biztos és holnap jön elvileg mert több oldalon lehet olvasni utalási időpontokat!
!!!!De reggel úgy is megtudjuk!!!!
Az álláskeresési ellátások (álláskeresési járadék, munkanélküli segély, nyugdíj előtti álláskeresési segély) utólag, havonta kétszer kerülhetnek kifizetésre. A rendszeres kifizetés minden hónap elején történik, általában 1 - 10-ig. Havonta egyszer, a hónap közepén történik az olyan kifizetés, amely az ellátás hó közbeni megállapításhoz, megszüntetéséhez, vagy valami rendkívüli eseményhez kapcsolódik. Ezek a kifizetések többnyire tört hónapi kifizetések
2015. Január 02
2015. Február 02
2015. Március 02
2015. Április 01
2015. Május 01
2015. Június 01
2015. Július 01
2015. Augusztus 03
2015. Szeptember 01
2015. Október 01
2015. November 02
2015. December 01
Ma biztosan nem lesz utalás, mert köztisztviselők napja van.
Mázlista :) nekem is lejárt megigényeltük az fht de még csak papirt kaptam , gondolom a héten megkapom mert 5ig kell megkapnom ;)
Sziasztok . Nekem már lejárt június 1.-vel de ügyintéző mondta megigenyli nekem aktív korúak ellátását ami ma reggel meg is jött.
fht kapol teis és miért utalták méga másik fél honapot
Nem tudjátok, hogy az álláskeresési járadékot mikor utalják?
A héten biztos hogy lesz fht.
Nekem ma reggel 6 kor a számlámon volt, sőt valamiféle kormányrendelet miatt a jövő havi felét is utalták. Remélem más is így van ezzel
szisztok az fht mikor lssz postán????
Sziasztok!
Győriek ti kaptatok már munkanélkülit? Múlt hónapról jár 1 hét, ès még nem kaptam meg. Mikor szokott utalás lenni?
Előre is köszönöm a segítséget!
3 hónap és még ezért is hálásnak kell lenni. :(
Sziasztok.
Mennyi járadék jár az embernek?
5éves munkaviszony után?
Vannak ilyen kalkulatorok?
3honapig jar ez akkor fixen?
Koszi
Nekem ma küldték,2 hónapig vártam 04.13 tól...üdv. Nati
sziasztok.olyan kérdésem lenne hogy e hónap 24. jár le az álláskeresésim azt ugyanugy köv.hónap 10ig utalják?a másik pedig az hogy az aktív koruak ellátásának igénylésének a feltételi közt szerepel hogy a család jövedelme nem haladhatja meg az öregségi nyugdíj legkisebb összegének 80%át ez mennyi most?köszönöm előre is a segítséget
Az mit jelent hogy vissza kovetelesem van folyamatban és ezért nem utálják. A munkanélkülit?
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogy bacskisun megyéből kapott már valaki munkanélküli segélyt?
Telefonon érdeklődtem, válasz- türelem, fogjuk küldeni...
Nem. Én 03.29.-én regisztráltam. Azóta már kaptam kétszer is. 04.07-én illetve 05.11. Menj be minél előbb és érdeklőd meg miért nem kaptál pénzt.
Sziasztok! Én 04.13 voltam először,minden papír rendben,jár a járadék, de még nem küldtek egy huncut vasat sem.. Ez a szokásos protokoll?? Üdv. Nati.
További ajánlott fórumok: