Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Ezek szerint járásonként eltérő,mert én is felhívtam,azt mondták álláskeresési járadék számlán 6-án.
De az aktív korúak ellátását ismerősöm tegnap megkapta.Tolna m.
Na szép. Ezek szerint az északi terület gyorsabb 😁 Múlt hónapban kaptam először (tört hónap volt), most néztem meg egy lentebbi linken, hogy az is késve érkezett ahhoz viszonyítva.
Tolna megye semmi.A munkaügyi központ szerint csak 6-án😑
Köszi ☺
Amúgy ez egységes az országban vagy megyénként/járásonként eltérő?
Heves megye. Budapest bank megkapta ☺
Sziasztok! Fejér megyében esetleg valaki? Itt még nem jött meg 😐
Köszi.Remélem Tolna megyében is ma megjön.
június elején már fogsz kapni pénzt. Ha hamarabb találsz munkát,mint a megállapított segély időtartama a fennmaradó részt kifizetik...De nem az egészet,csak 80 % -át..és nem rögtön...csak akkor,ha a megállapított segély ideje lejár.
Üdv! Borsodban számlán a pénz! :)..(OTP)
Igen ám de ugyebár minden munkabérből vannak levonások így ebből is, mint személyi jövedelem adó 15% és nyugdíjjárulék 10% amit vonnak ebből lesz érvényesítve a családi kedvezmény az szjaból.
Szia. Igen én 1 gyermek után kell hogy kapjam
Sziasztok! Pár dolgot szeretnék kérdezni.Máj.03.tól vagyok munkanélküli .Mikor fogok először pénzt kapni?Ha németországban találok munkát hamarabb mintahogy le járna a 90 nap akkor is kérhetem a fenn maradó összeget egyben?Napi brutto 4250 ft lett megállapítva gyermek kedvezményt nem kértem így mennyit fogok kapni?Köszönöm a válaszokat
Nekem 165750ft 2 gyermekre van adokedvezmeny igy kapok netto 99700ft .de te egygyermekre irtad?
5402. KávéXXX 2017-06-01 11:59
Neten mindenhol azt írja, hogy 1-jén utalnak. Tegnap felhívtuk a munkaügyi központot,amelyikhez mi tartozunk, ott egy hölgy mondta, hogy tegnap volt (31-én) bérszámfejtés, azt nem tudja mikor utalják ki, megkérdezett egy másikat,az beközölte, hogy hát protokoll szerint, 10-éig megkapja mindenki,egy harmadik hölgy pedig azt, hogy fejből nem tudja,de valami táblázat szerint (gondolom ami a weboldalakon is található).
Igen jól számoltam,legutóbb én is ennyit kaptam kb.
De ha a 3155-öt szorzom 31el az 97805.- nem 83154.
Igen igénybe vettem a családi adokedvezmenyt
83154ft netto .ha igenybe vetted a adókedvezmenyt.ez a teljes összeg egesz hónapra .a bruttod az valoszinu 157750ft mert igy jön ki a 3155ft napira
Mikor lesz számlán tudni lehet már?
164.000 ha jól emlékszem. De keresem a papirt
Szia mennyi lett a brurttod?
Ohh értem. Én most fogom először kapni. De akkor erre nem számítok inkább a holnapi napon.
Másik kérdés az ügyintéző hölgy azt mondta és ez is van a papíron. Hogy napi 3155.- ami jár nekem. Ebben benne van a gyermekem után kapott havi 10.000.- visszatérítés? 1.e óta van megállapítva ez az összeg.
Most végülis mennyit kell kapnom? A napi 3155.-őt 31 vagy 20 nappal számoljam? Valaki segítsen kiszámolni légyszi. Soha nem kellett ilyen támogatást kérném
Neten mindenhol azt írja, hogy 1-jén utalnak. Tegnap felhívtuk a munkaügyi központot,amelyikhez mi tartozunk, ott egy hölgy mondta, hogy tegnap volt (31-én) bérszámfejtés, azt nem tudja mikor utalják ki, megkérdezett egy másikat,az beközölte, hogy hát protokoll szerint, 10-éig megkapja mindenki,egy harmadik hölgy pedig azt, hogy fejből nem tudja,de valami táblázat szerint (gondolom ami a weboldalakon is található).
[link] elvileg országos és mindenhol eszerint kellene fizetni..persze ez nem jelent semmit...májusban megkaptam időben,de előtte nem
Lehet tudni hogy Egerben kb mikor lesz számlán?
Vagy hol tudom ezt meg érdeklődni?
Nekem azt mondtàk, hogy Dunaújvàrosban 7-én lesz szàmlàn.
Én is a pénteki, pontosabban 2.-ai utalàsról tudok.
Üdv! Elvileg a májusi pénz pénteken már számlán kell hogy legyen...postai úton kedden...
Az első utalàst vàrom. 05.08.-àn vittem be az utolsó hiànypótló papírt.
Ma beszèltem egy ügyintézővel ès 12.-èig kell megkapnom a pènzt.Hiába járt le 22.-èn
További ajánlott fórumok: