Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Nemtudom mennyire változik megyénként,de én 2án vettem le augusztusban.Kiváncsi leszek,irni fogok ha hétfőn rajta lesz illetve ha nem akkor is.
Nekem múlt hónapban 3an utaltak és 4en tudtam felvenni
Szia!
Köszönöm szèpen az infót.. :)
Bár mindenhol mást irnak..van ahol azt hogy egy hónapban 3-szor van utalás..van ahol nêgyszer..
Meglátjuk :)
Szerintem hó elején kapod meg,mert hóközi kiutalás egyszer van hónap közepén ami 15-e körül.Utána jelentkeztél ki,azt jövőhéten kapod meg.
Én úgy gondolom,hogy 1-én pénteken utalják és hétfőn vehető le a számláról.Múlthónapban is 1-én kedden utalták ki és szerdán vettem le a családival együtt.
Sziasztok. Tegnap voltam bent a munkaügyi irodán mert megszuntettek a munkanélküli segélyt számomra, sikerült elinteznem hogy ne szunjon meg. Meg is kérdeztem mikor utaljak. Azt mondták otodiken utalnak hatodikan levehető. Fejér megye Mór
Jó lenne ha suli előtt megkapnánk azt is kellemes meglepetés lenne. 😃😃
Sziasztok.Munkanélkülit nem kapta meg valaki számlán?Azt írták neten hogy suli elött rmegkapjuk
Szia!
Nos..ez engem is érdekelne :)
21-én zárattam le az állaskeresésit,masnap már dolgoztam. A fennmaradó két hónapot kifizetik,azt mondták"most" nem kell megvárni a 30 napot...stb..
Szóval hogy ez is akkor várható mint a rendes utalás hó elejèn,vagy ezt küldik előbb?
Válaszokat megköszönnèm :)
Szép napot!
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy augusztus 8tol megvontak a munkanélküli segélyt tőlem mert nem tudtam megjelenni egy adott időben. Ilyenkor mi a teendő? Bele kell törődni? Vagy tudok valamit tenni hogy megkapjam. Előre is köszönöm a választ
Helló.
Érdeklődnék hogy ha 22.-én lemondom a munkanélküli segélyem akkor hány napon belül érkezik meg a pénz a számlára? Vagy akkor is csak hónap elején kapom meg ?
Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok!
A férjem június 14.-zől álláskereső ellátásban részesül 3 hónapig. De most mai naptól tanulni fog és ezért megszakad az ellátása , keresetpótló juttatásban fog részesülni , amit a targyhót követő hónap 20. napjáig fog minden hónapban megkapni.
Kérdésem , aki volt már így vagy hasonlóan , ezt az augusztusi álláskeresésit szeptember 10.- ig megkapja mint az előző másfélhónapot? Az augusztusi 10 napot amit pedig keresetpótlóban számolnak majd azt szeptember 20-ig?
Van valakinek ilyen tapasztalata?
Sziasztok. Július 3.-án vettek nyilvántartásba de elfelejtettem hó végén elmenni a csoportos tájékoztatóra. Azt mondták ezért hóközível utalnak. Tudja valaki mikor van? Mert még nem kaptam utalást. Köszönöm a válaszokat
Sziasztok!nemtudja valaki mogyoródon mikor hozza a postás az álláskeresőit?papiron 86ezret itéltek meg havonta de csak 38 kaptam múlt hónapba.köszönet a válaszért
Sziasztok nem tudna valaki segíteni hogy az állás keresési segélyt postán mikor küldik 7. ke és még semmi szabolcs megye
Sziasztok fejér megye rajta a számlán(Erste)
Rajta Szabolcsban az álláskeresési :)
Ha Szabolcsban valaki kapna álláskeresésit számlára írja már meg. Köszi
Szintén Szolnok,OTP,nincs még ma sem.
De jó. Akkor van remény holnapra. Mert Szabolcsban még nincs eddig.
Sziasztok! Álláskeresési a számlán / somogy/
Szabolcsba 6.-án érkezett a számlára. Majd kiderül.
Sziasztok! Kiirja majd valaki ha fejér megyébe megérkezik ?Köszönöm
Én 5-én megkaptam eddig azért gondoltam a péntekre
Jó lenne. De én csak hétfőre számítok. :(
Nem ma kellett volna megerkeznie a munkanelkulinek? Tud valaki rola valamit? (otp bank szolnok)
Mit gondoltok lesz pénteken álláskeresési?
Mikor kaptad meg a hóközit
További ajánlott fórumok: