Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Jò napot!
Egy kis segitséget szeretnék kérni.
Màjus 10.-kén regisztràltam a munkaügyre. Június elején elköltözöm Dunaújvàrosbòl és július 10.-kén kell jelentkeznem a Bajai munkaügynél.
Most ennek fényében mikor utalnak, július 10.-ke utàn?
Jó reggelt!
Ma kiderül mikor kapom meg a maradékot mert ma megyek be és nagyon rá foggnak cseszni.
Mert ezzel hogy nem utalták el egy összegbe elveszitettem egy munkahelyet is kivàncsi leszek a vàlaszàra ha csak nem takarodott ell szabatságra. :)
Köszönöm a választ.
További szép napot mindenkinek!
Kedves Fórumozók!
Az lenne a kérdésem, hogy párom az álláskeresési járadék folyósítását olyan számlára kérte,ami nevezetesen édesanyám nevén van.
Elfogadják e, utalják e arra a számlára?
(Papíron nem kedvezményezett)
Mert én kedvezményezett vagyok, de családtámogatási ellátásokat így sem kapom rá,mert nem vagyok szlatulajdonos... Erről írásban értesítettek, miután kértem arra a számlára a folyósítást.
Lehet hogy az álláskeresési járadék folyósításál is hasonló feltételek/szabályozások vannak?
Előre is köszönöm a választ!
Szia
Nekem 25 vagy 26 jár le
Üdv!
Ma megkaptam de ez kicsit furcsa hogy azt mondta 6 ember hogy meg kapom az egészet ehelyet csak 21660 ft kaptam az 57... Valamenyi helyet
Sziasztók !
Álláskeresési járadékban részesülők 37-napig a kérdésem a következő lenne hozzátok Április 19 edikén álapitották meg de volt egy hiánypotlásom amit be vittem Május 3-adikán most akor mikor kapom meg az öszeget bankszámlára ?mult héten felhivtam és azt mondta hogy a napokban de azota még nem jött pénz :(
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?