Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Álláskeresési járadék fennmaradó összegét mikor folyósítják? fórum

Álláskeresési járadék fennmaradó összegét mikor folyósítják? (tudásbázis)

9. Tai
aug. 31. 11:38
De mi az az "adót"? Talán adott nem??
8. szimba (válaszként erre: 6. - 4afa1bf269)
aug. 31. 10:13

Csak a hátramaradó, 80 %-nyi összegről beszélek.

A "normál" járadékot persze, hogy utalják havonta.

aug. 31. 09:57

Nekem adót hónapban kiutaltak pénzt

Legalábbis ere emlékszem

Le is záratam

Köszönöm szépen előre is válaszod

aug. 31. 09:49

Érdekes

Azért köszönöm

Én tavaly adót hónapban kaptam egy és semmilyen 90 napot nem kelet várni

Vagy rosszul vagy informálva vagy nem tudom

Adót hónapban kiutaltak a lovet

5. szimba (válaszként erre: 3. - 4afa1bf269)
aug. 31. 09:46

Augusztus 28-át követő 90. napot követően (illetve ezt követő 30 napon belül) kell vinned az új cégtől az igazolást, hogy szeptember 2. óta még akkor is (november vége) folyamatosan alkalmazva vagy náluk, ezután folyósítják csak. (Hiszen próbaidő alatt egy nap után is felmondhatnak neked, az kevés, hogy elkezdtél dolgozni!)

Testvérem most csinálta ezt végig. Júniusban ment munkanélkülire, augusztus 1-jén elhelyezkedett, de a kérelmet a fennmaradó összegre csak akkor fogadják be, ha már letelt a 90 nap a regisztrálástól számítva. (szeptemberben).

Szerintem így ezt december előtt nem kapod meg.

aug. 31. 09:36
Általában menyi időt kell várni fennmaradó őszegre
aug. 31. 09:34

Szia kedden már kapom az új szerződés cégtől

A volt cégtől már bent van papír

Ezért kérdeztem

2. szimba (válaszként erre: 1. - 4afa1bf269)
aug. 31. 09:26

Azt elvileg kérelmezni is csak akkor lehet, ha lejár a 90 nap folyósítási idő, ugyanis akkor kell majd igazolnia a foglalkoztatónak, hogy még akkor is nála vagy alkalmazásban.

"Az egyösszegű ellátás két esetben igényelhető:

1. Az álláskeresési járadék folyósítási idejének eredeti lejártát követő 30 napon belül. A kifizetés további feltétele, hogy a kérelmező folyamatosan munkaviszonyban álljon, melyet a munkáltatónak le kell igazolni. (pl. az ellátás 2023.02.01-2023.04.15. napig került megállapításra, a munkaviszony létesítés napja 2023.02.25., az egyösszegű ellátás iránti kérelem benyújtási határideje 2023.04.16.-át követő 30 napon belül.)"

aug. 31. 09:07

Sziasztok minap regisztráltam magam munkanélküli központ azaz augusztus 28 an és kértem az ügyintézőtt hogy egy összegben kérném fennmaradó őszeg 80 százalékát ha beviszem jövő héten szeptember 2 án papírt az új meló helyről azt

Fennmaradó őszeget mikor utalják ki

Körülbelül és le is zaratom az egészet

Mikor kerül ki utalásra az adót fennmaradó őszeget

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook