Mostanában lett pozitív a teszted? Gyere beszélgetni...2010. márc. végi- ápr. eleji babák (beszélgetés)
Én Gariel tesztel csináltam!
Beata! Akkor 3-aska van útban? Nekem 4-eske!
Igen a Szt Imre nagyon jó és még szép is, bár itt is mint mindenhol és minden országban (!) vannak negatív dolgok, hisz senki nem tökéletes. Nincs olyan orvos és kórház az egész Földön, amiről nincs egyetlen negatív vélemény...
Nekem is, alig erősödött... :)
Én végig szedtem mert nagyon sok vitamin van benne plusz még vasat is szedtem a vége felé mert az elevitben kevés van már 2 számára amikor is már nagy a baba!Az én kis fiacskám 3500grammal született!:)szerintem nyugodtan egyed végig!A barátnőm kislánya meg 4050 nel!:)Ja és mindketten császárral szültünk!:)
Most megyek, hogy megetessem a ,,picit,,. Aztan meg bekukkantok addig is vigyazzatok magatokra.
Nekem 31-35 napos a ciklusom. Az utolsó három ciklus 31-es volt, és így lett a 34. napon egy halvány csíkom reggel. Sajna nem tudom milyen érzékenységüt csináltam. De nekem utána is halvány volt a csík, úgy látszik ilyen típus vagyok.
Mensi előtt 2 nappal 25-ös teszt nem hiszem, hogy kimutatná! Úgyhogy jó esélyed van. Még a 10-es sem biztos, hogy kimutatta volna! 25-össel szerintem max mensi napján, vagy inkább utána...
Igen, simán lehet... a barinőm, aki most 20 hetes, azt mesélte, hogy neki kb 4-5 nappal a kimaradt mensi után lett csak + a teszt, addig -.
Arrival! Hát igen, lehet ez is olyan eset volt, ami országtól független. De ezt egy ott élő család élte át, szoval joggal írták le a kórházat. Csak nekem az a fura, hogy miért kell Magyarországig jönni, ha gyógytornára szorul a gyerek.
MOndjuk azt, hogy nincs tökéletes kórház, tökéletes orvos. Lehet, ha más kórházhoz tartozott volna, ott meg tutijól ellátják. Ennyi. Ez ugyan itt és máshol is előfordulhat...
Köszönöm a választ, és nagyon gratulálok!!!
Az lehet, hogy mensi előtt 2 nappal negatív, és mégis van Baba? 25-ös érzékenységű.
Ja es Gratulalok Neked is!
Mindig azzal riogatják az embert, hogy nagy lesz a baba. Nekem az első manóm lesz:-)
Szia. Hat igen itt is itt vagyok mert a masik forumon mindenki eltunt?!
Szurkolok neked!Nekem is 31 től -33 ig vagy esetleg 34napra jön!és remélem csak tényleg az van később volt az ovuláciom!:)
Én valószínű Szolnokon fogok szülni... (Bár a Szent Imréről általában jókat hallottam, de sajna volt 1-2 rossz is) Így arra az eredményre jutottam, hogy mindegy, hol szül az ember, lelkiismeretes és nem lelkiismeretes orvosok is vannak mindenütt, az viszont tuti, hogy NEM annál szülöm, mint az előző 2-t!!!
Ez igen,barcsak nalunk is igy alnanak hozza a dolgokhoz.En nem a szulestol felek,hanem a korhazban toltott napoktol.A dokival megvoltam elegedvel de egyebb nagyon rossz volt...
Én 31. napon, de amilyen erős volt, látszott volna az hamarabb is. Ha nagyon korán akarsz tesztelni, vegyél Qupido tesztet gyszertárban, az a leg érzékenyebb (10-es)! És az jó esetben már mensi előtt egy-két nappal is ki mutatHATja! De nem feltétlen....
Most látom!!! Müzmüz, Vivin, Andipandi SZIASZTOK drágáim!!! :DDDD
Nekem a mensi előtti este már pozitív volt a teszt, igaz, halvány... kettőt is csináltam, mert nagyon meglepett... 31 napos amúgy a ciklusom.
lufihas dettó, a cicim alapból lufi (100 E) Sajna...mekkora lesz még? Persze Apa nem bánja... :))
Hát én csak egy tesztet csináltam, de az erős lett. Izgulok én is, mert még holnap megyek csak dokihoz, bár korai, mert 5+5 leszek, viszont a lányommal 5 hetesen voltam uh-n és már pulzált a szíve. De, ez nem feltétlen jelenti azt, hogy akkor az 5+5 napon most is látni fogják, mert ugye több mindentől függ, milyen a gép, a baba hogy fekszik stb stb. De remélem, hogy látszani fog és megnyugszom. Ha meg kicsi, legalább visszahív...:)Szándékozik valaki a Szent Imrében szülni?
Sziasztok lányok!!! Szia drága hopem! Végre itt is talizunk :DDD
Nekem szombat este lett pozitív a tesztem, kalkulátor szerint pont most vagyok 5 hetes.
Szia. En is ezekkel a tunetekkel vagyok. De azt mondtak az nem baj ha faj a hasam es , hogy olyan az erzes mintha jonne meg.
A tesztjeim ha delutan csinaltam negativak voltak de ha reggel az pozitiv. A gyogyszeresz szerint is a reggeli a biztos es foleg az elso vizeletbol.
Még nekem sincsen tünet, csak a lufihas, meg a luficici (na jó, 80As kosárnál azért a lufi úgy durva kifejezés)... gondolkodom is néha, hogy biztos ott van-e, mert nem érzek semmit...
Gratulalok mindenkinek! en a masadik babamat varom,7hetes es 3napos a csopseg.marcius 8ra vagyok kiirval szulni,majd meglatjuk...a kisfiamat is tovabb hordtam.
Azért sok jó is van az Angliában terheséggel, szüléssel kapcsolatban.
Nem kell lefizetni a dokit! (egyik kórházban sem, semmilyen esetben, ilyen az emberek eszébe sem jut)
Nem csinálják azt a rengeteg felesleges uh-ot ami csak árt a baba agyának (nem kicsit!)
Szülés után nem tartják bent napokig az embert feleslegesen.
Ha baj van akkor itt vannak a legfeljettebb eszközök, és a legjobb ellátás.
Anélkül is normális a személyzet, hogy pénzzel lenne tömve.
meg még sorolhatnám
szóval aki nem él itt, nem tudja, az légyszi ne írja már le
(londonban dolgozok gyerekkórházban, így belülről látom)
Sziasztok!
Szeretnék Tőletek kérdezni:
Hányadik napon volt először pozitív a tesztetek? És milyen érzékenységűvel csináltátok?
szedtem előtte is :) ez a 2. hónap hogy dolgozunk a témán... Én az előző 2 gyerkőccel kb. 6 hóig szedtem a vitamint, az egyik 3,75 a másik 3,7 volt. Nálatok van émelygés reggel? Nekem semmi... tünet sem nagyon...
További ajánlott fórumok: