Mostanában lett pozitív a teszted? Gyere beszélgetni...2010. márc. végi- ápr. eleji babák (beszélgetés)
Én is a szivműködést vártam meg,igaz akkor sem mondtam mindenkinek "csak "a szüleim,párom apuja gyerekeim és két ismerős tudja,no meg a hugom...másnak nem is akarom mondani ha gömbölyödök majd észreveszik:)
Van itt egy olyan fül balra legalul, hogy babás tickerek... sajnálatos módon, csak 3. babás vonalzó van. 4 miért nem?!?! :(((
Hát én azt csináltam, hogy a nagyon közeli barátaimnak elmondtam, de a többiekkel várok a dokiig... tényleg jó helyen van, esetleg már szívműködés is látható stb. az biztosabb, mint a teszt ugye...
Müzmüz, mi volt a dokinál??? Én holnap megyek 16:50-re!
Sziasztok!
Én is kb a 6. hétben vagyok.
Ti mikor jelentitek be a hírt a családnak? Nekünk ez a picur lesz az első baba a családban és mindenki nagyon be van sózva. Nem tudom meddig tartsam vissza a jó hírt. Szerintetek?
Mindenkinek nagyon gratulálok!
Szia ! Gartulálok a babához!!!
Vigyázz magadra és igyál sokat!
Egészséges, gondmentes terhességet kívánok!!
Ez nagyon kedves volt toled :)))))
Jo egeszseget neked is meg a picinek is :)))
sziasztok!
Bocsi, hogy bepofátlankodom, de nem bírtam ki, hogy ne írjak. Olyan jó érzésem lett, amikor kicsit beleolvasgattam, miket írtatok. Ez olyan szép és izgalmas időszak:)
Nekem tavaly júl.10.én lett pozitív lett a tesztem. És most már itt szuszog a mi pici kincsünk!
Szóval gratulálok mindenkinek! És szorítok, hogy minden baba egészségesen szülessen meg jövő március-áprilisban!
nekem sajnaos dolgoznom kell de remelm aktiv lesz az a forum :)))
Minden kedves pocakostars vigyazzon magara :))))
Huuuu de joooo :))))
Akkor lesz egy ket kerdesm hozzad :)))
Nem muszáj csak látom itt is jó kis csapat van ott is:)Ha gondolod irj a moderátornak egy privit,biztosan megoldják.
szia, tőlem, mint indító, összevonható a topic, ha szeretnétek!
Sziasztok,látom jó sok március-áprilisi fórum van már:)Nincs kedvetek összevonatni?Persze nem kényszer az inditóktol kérdezem....máskor is csináltunk már olyat hogy hasonló témában több is indult és kértük a modot vonja össze őket.
Akkor hátha sikerült!én szorítok,majd írd meg hogy mi lett!!!
Lányok! Gratulálok mindenkinek, aki Babát vár, szorítok annak, aki szeretne!
Vigyázzatok Magatokra és a Babákra!
Köszi, de akkor már az orvos csinálja, mert pénteken kell visszamennünk és akkor a laborban nézik a vizeletet.
azért még vár pár napot és pénteken csinálj még eggyett!addig is szorítok!:)
Reggeli ppi volt, úgyhogy ki kellett volna mutatnia. :(
Nálam tuti a fogantatás időpontja, mert nekünk nem természetes úton fogant, ha fogant. 2 hete volt inszem, és tegnapelőtt teszteltem negatívat. :(
fogadd gratulációm!! 4-eskének lenni nem semmi! Milyen a nemek aránya? Megkukkantom az adatlapodat is... Nevetek van már?
Jajj müzmüz, úgy izgulok. Nagyon remélem, hogy már hallani a szívhangot nálatok!!! Irj majd! Puszika
Persze hogy van nekem juli 13 án kellett volna megjönni ,de hála nem jött :)és juli 17 én csináltam tesztet és akkor lett pozitív de halvány csík de azt mondta a doki nem baj mert először kevesebb a vizeletben a HCG majd egyre több ahogy halad előre a terhesség meg attól is függ melyik vizeletből csináltad ha nem a reggeli elsőből már akkor is kevesebb van benne igy halványabb is a csik!:)
Ne aggódj, amíg nem jön meg, addig van esély!:-) Lehet alacsonyabb a HCG szint, vagy kicsit később fogant, nem középidőben. Nekem sem mutatta egyből:-)
Szerintem ez is mindenkinél más lehet, nem? Lehet, valakinek a szervezete gyorsabban termeli a hcg-t, vagy valakinél lassabban ér a baba a helyére, nem tudom... de szerintem simán lehet, nem vagyunk egyformák... :)
Köszi, majd a vérvételek eldöntik:-) Most megyek, melózni kéne, és fél óra múlva indulok a dokihoz. Szorítsatok, hogy minden rendben legyen, és legyen szívhang:-)
Ma kellet volna megjönnie, de semmi. Tegnapelőtt teszteltem, de negatív. :(( Lehet, hogy van még esélyem?
Pedig elméletileg a tüszőrepedés után a HCG szint már minimum 33. Akkor mi lehet az oka a negatív tesztnek?
További ajánlott fórumok: