Most vajon igen vagy nem...? (beszélgetés)
sziasztok---adri...szerintetek létezik, hogy nega tesztek mellett terhes vagyok a vérzés ellenére úgy, hogy hétfőn sejthető volt 13mm petezsák 7mm embrióteleppel és tegnap már semmit sem láttak...?
igen,nem árt a kivizsgálás! persze ki mennyire türelmes..mi nem mentünk,de nekünk szerencsénk is volt. a barátnőmék mentek,kiderült a pajzsmirigygondja,1évig kúrálták,csak az után jött össze a baba..
mértem,írtam,néztem a nyálkámat,de nem igazodtam hozzájuk :) inkább mentem a magam feje után :) nyilván az is célravezető ha vki kiszámolja,de azt nem éreztem biztosnak..
és csak azért merem ezt ajánlani,mert nálunk ez jött be. és egész hónapban-ciklusban-próbálkoztunk,biztos-ami-biztos :)
Sajna a dokik így gondolkodnak!!!!Én nyolc hónap sikertelenség után elmentem egy nődokihoz (azóta is áldom az eszem) aki szerencsémre azért elküldött hormonvérvételre ahol kiderül, hogy magas a prolaktin szintem ami megakadályozza, hogy egyáltalán teherbe essek, jelzem semmilyen tünetem nem volt ami erre utalt volna!!!!Ezután 4 hónap Bromokriptin szedés következett, amit novemberben hagytam abba és decemberben terhes is lettem!!!Szóval én amondó vagyok, hogy azért mielőtt valaki babát szeretne valahogy könyörögjön ki az orvosától egy hormonvérvételt, mert sajna rengeteg múlik rajtuk!!!!!!
:)ötletes. és semmi reggeli hőmérőzés,számolgatás? köszi a tippet, majd alkalmazom:)gratulálok mindkét gyerekhez
szia!
ha mégsem jött most össze,én leírom a praktikáim,ami nálunk már 3x működött.
az első elment 6hetesen,akkor elsőre összejött. 1hót kihagytunk,a következő próbálkozásnál összejött a fiunk. a lányunkkal októberben kezdtük,decemberben terhes voltam,de ott okt.nov.ban csak félgőzzel ment mert fiacskám beteges volt.
szóval:
menstruáció elmúlása után rögtön kezdeni. minden másnap szex. én a fenekem alá tettem egy párnát,csak szemből csináltu,utána gyertyaállás kb 10 percig aztán alvás. ha úgyéreztem bepisilek se keltem fel,nehogy kifolyjon.
elevitet szedtem
Barátnőm volt dokinál, aki azt mondta neki, hogy egy egészséges párnál nagyjából 1 év az, ami alatt összejön.
értem. Szóval ha 4-5 hónap spontaneitás után nincs eredmény az még belefér..- én a stresszel magyaráztam eddig magamnak- Megnyugodtam:)Minden a maga idejében,- csak holnap reggel is legyek ien pozitiv a teszt után.
Ez mindenkinél változó, ki mennyire "termékeny típus". Én nem esem könnyen teherbe.
Elterveztük, hogy babát akarunk októberben abba hagytam a gyógyszert márciusban teherbe estem, utána nem szedtem semmit, nem védekeztünk, bejártunk ungot-berket, eredmény nélkül, aztán 3 év múlva spontán teherbeestem, áprilisban.
Két barátnőm is kitalálta gyereket akarnak, utána már meg sem jött nekik.
Ez alkat függő, vagy szerencse, nem tudom...
kérdeznék még egyet. Szerintetek anélkül, hogy mérném a hőm stb, mennyi idő míg vki teherbeesik. Úgy értem ha csak úgy spontán..Van a fogamzásgátló hosszantartó szedéséhez köze, h mikor??
Igen, ez ismerős ;)
Elég fura volt a doki, szerintem hülye...
Menj egy másik dokihoz.
Ne irigyelj, annyira nem szép történet! Azt viszont remélem, hogy a tiéd az lesz! :)
Lehet. Mindig irigyeltem az oan nőket, akikkel a dolgok csak úgy megesnek, semmi görcsölés.Én sajnos nem ien vok, és már előre látom, hogy az éjszaka nem sokat fogok aludni:)
Mondom, nekem az 5 hetest még nem tudta tapintással megállapítani, úgyhogy még bármi lehet.
én is így gondoltam..csak ezek a félreérthető jelek. mindenesetre csinálok egy tesztet, akármi is lesz,aztán elmegyek egy másik dokihoz.
szia!
ha megvizsgált,abból egy doki tudhatja h terhes vagy-e. mert más a méhed alakja,textúrája,a méhszáj helyzete textúrája stb.
sztem ne tesztet vegyél,hanem menj el egy magándokihoz akinek van saját uh-ja és kérd meg h nézzen meg.
nálam is volt hasonló, én kötöttem az ebet h terhes vagyok,2 doknál is voltam,de nem. 2hónapig nem jött meg,adtak gyógyszert az segített
köszi. az lesz, holnap reggel megcsinálom. de nem merem magam beleélni..bár mostmár 2 hete csak ezen jár az agyam.akármi is van mostmár a végére járok. Azért külön köszi, hogy legalább a hozzászólásokkal némi reményt adtatok:)
Volt egy terhességem. Amikor késett, csináltam tesztet, pozitív lett és lementem a dokihoz, megvizsgált, és azt mondta, hogy nem tud kitapintani semmit. Adott beutalót uh-ra, mondta, hogy várjak egy hetet, és utána menjek el. Ott már simán látszott minden. Szerintem nálad is ez lett volna a normális eljárás. Szóval, mikor tesztelsz? :)
én is azt gondolom, amit Lindus, irány tesztet venni:))
komolyan, azt mondta biztos nem volt, azért nem jött meg.. és hogy ez normális előfordul. Szerintem egy egészséges nőnél ez nem "normális" miután mondtam, h szeptemberben volt az esküvőnk és tervezem a dolgot..és a pláne, mindezután megkérdi írjon e fel gyógyszert..Nem tudom hova tenni amit mondott.
Jobb, ha minél előbb csinálsz egy tesztet, szerintem ez legyen az első!
a doki ilyet mondott, hogy nem volt peteérésed? Ezt ő nagyon nem tudhatja
köszi a hozzászólást. Nem ez egy heylettesító doki volt,nem nagyon foglalkozott velem, kb 2 másodperc alatt megvizsgált../semmi xtra, nem volt uh/de már előtte kijelentette biztos nem vok terhes, csak nem volt peteérésem..Hallottam róla, hogy van ien, hogy nincs peteérés, de akkor is meg kéne jönnie..a múlt héten még a hasam is fájdogált, erre a doki: gondolja azt h most megvan..???
Csatlakozom az előttem szólókhoz, lehet hogy még korai volt, és nem tudta kitapintan, nézte ultrahangon?
Ha ajánlhatom vegyél egy tesztet, ha pozitív, ha negatív menj vissza, hogy ha baba van azért, ha nem akkor meg azért, nem jó ha vki, nem menstruál rendesen.
Drukkolunk, hogy baba legyen a dologban ;)
Van, hogy a doki sem tudja még kitapintani a korai terhességet, úgyhogy szerintem vizsgálatra hagyatkozni felelőtlenség részére, mindenképp kéne teszt és UH!
szia, ha 16-ra kellett volna megjönni, akkor nagy valószínűséggel terhes vagy, ha a doki egy hete megvizsgált, akkor hüvely ultrahanggal tudott volna csak látni egy kis petezsákot..volt hüvely ultrahang?? szerintem vegyél terhességi tesztet mindenképpen, mert oka van, hogy késik
sziasztok, most írok először ilyen jellegű fórumon.4 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, azóta pontosan minden hónapban megjött -ezidáig.16-ára vártam,azóta se semmmi csak egy két csepp barnás folyás. Tesztet nem csináltam, doki megnézett szerinte nem vok terhes. Ez volt egy hete, két napja viszont olyan hányingerrel kelek, fekszem, ami mindezdáig nem volt jellemző.Kicsit tanácstalan vagyok, úgy gondolom egy orvos csak tudja mi a helyzet..vagy mégsem? szerintetek?válaszotokat előre is köszönöm
További ajánlott fórumok: