Most vajon igen vagy nem...? (beszélgetés)
Betti drága: Sötét hajú vagy idősebb gonosz hölggyel pénzügyekben vigyázz! 2 hónapja keresztbe akart tenni.. Családban kisebb betegség, valaki sokat bosszankodik és negatív, befordult, mint Barbiéknál, csak nem látom, hogy nő vagy férfi.. A kártya szerint december végén (25 és 31 között estél teherbe. Ez lehet??? Ne haragudj, de úgy látom, hogy apukád (vagy esetleg a nagypapád) nem él már.. és üzenni akar, hogy segíti az életed, hallgass a megérzéseidre. A pasid nem fog soha elhagyni. És a kulcs kártyád a gyermek kártya, ami azt jelenti, hogy minden bizonnyal babuci lapul a pocidban.
és a 3. fél kinek a részéről volt azt nem lehet tudni?
megcsalásról tényleg nem tudok
ebből nem volt gond köztünk, de bevallom volt egy srác aki udvarolt
de erről a férjem nem tud
és SEMMI DE SEMMI NEM TÖRTÉNT
SOHA NEM CSALTAM MEG A FÉRJECSKÉM
májusban volt az esküvőnk és volt egy rokon aki most adta ide a nászajándékunkat, hát jól jött
nincs a férjemnek gyereke, miért?
igen sejtettem, hogy a közeljövőben nem lesz baba
és azt is tudom, hogy írtó pesszimista vagyok
ezt a férjem állandóan mondja, de komolyan
és valamit próbálok úgy tenni mintha menne a poz. gondolkodás
de legbelül tudom, hogy nem fog sikerülni
Betti igen....meglátjuk, egyelőre megteszi benne vannak a fontos vitaminok folsav, stb... és most ez a lényeg!
puszik!
Nem is mondtam még? vasárnap hajnalba kilenc dzsungáriai kishörink született:))
LÁnyok köszi a mai dumcsit, megyek mosdóba, aztán készülök, megyünk mozizni :) Mindenkinek babás szép jó éjszakát
Ennek örülök, csak tudod mindig vannak mindenhol ilyen rémiszgető nők , mint az a nő volt:DD
Jajj Nyuszi próféta légy :)))
Betti neekem több ismimnél bevált, dokikat kérdeztem aszonták mindegy a lényeg a háztartásom felturbózása :D majd ha tényleg babás vagyok kikérdezem a dokit!
Nyuszika, kérlek nekem is:)
Barbi, nyugodtan hívj Nyuszinak :). A terhesség már most is megvan én így érzem és febr 10 körül fog 100 %ig kiderülni :)
Nekem is ajánlották anno az elevitet..de a volt sogornőm anyja szülésznő és azt mondta ne szedjem ha nem akarok óriásbébit..nagyon kövérek és nagy súllyal születnek az ő tapasztalatai szerint,,hát nem tudom.
Angi: 2 hónapja kapcsolatban nem volt valamiben egyetértés. 3. személy jelenlétére utalnak a kártyák, de nem történt megcsalás. Ez már megoldódott.Kisebb összegű pénzhez jutottatok nemrég.Január elején neked pesszimista hangulatod volt. A kapcsolat karmikus a pároddal és megszilárdult. A pasidnak van már gyereke? Most sajnos nem látok nálad áldott állapotot a közeljövőben.. :( A kártya azt üzeni, hogy pozitívabban állj dolgokhoz és az szerencsével társul mindenképpen! Most olyan, mintha csak próbálnád magad meggyőzni, hogy pozitívan állsz a dologhoz. El kell engedned a félelmeidet. Februárban betegségből gyógyulás.
és...nekem alapvetően pici a cicim, és határozottan láton érzem hogy nő(tt), párom is mondta, csak nem magától...
Elevitet szedek kb október óta, semmi vérzés, 39. nap
igen, a jelek jók, rmeéljük iagzuk lec:D
hanyadik napon vagy ma?
semmi vérzés nincs?
szeded a magne B6-ot
terhesvitamint?
nekem délután négytől este tízig volt hányingerem,óramű pontossággal, reggel meg semmi.. úgyhogy átérzem...de ez jóó jel!!!!!!!!
csajok olyan hányingerem van pedig ettem az előbb - már előtte is volt, de picit jobb lett, de most megint...
Era a Nyuszi oolyan kis ari, ha nem baj, én lehet maradok annál:D
oké
csinálni kell valamit?
nyugodtan mond meg az igazat
tudom, hogy mi vár rám
Nyuszi hihetetlen vagy! Mind igaz, reméljük a baba része is, a többi stimm! :) Kösziiiiiii :)
Mármint 3 hónapon belül sikerül? De mostanra is látod?:D
Valszeg apum depis kicsit...:S
Ja, én amúgy Era vagyok :)
Angi! Te jössz :) Sword: Téged hogy hívnak?
Figyi Barbi: Terhes vagy a kártya szerint, ez biztosan kb február 10-e körül fog kiderülni.De 3 hónapon belül biztosan mutatja a kártya a terhességet. Munkahelyeddel és pénzügyekkel kapcs problémák voltak.Apukádnál vagy egy idősebb férfi családtagnál kisebb betegség áll, depresszió szerű, nem vészes. Kisebb összezördülés a pasiddal is volt, de megoldódott. Minden rendben!
hát az nem baj
mi is azt hittük hogy a férjem A +
és a dögcéduláját most találtuk meg és az volt rajta, hogy A -
További ajánlott fórumok: