Most megint feleslegesen áltattam magam, vagy mi lehetett a baj? (beszélgetés)
Mutass már egy metál komolyzenét :)
Vagy egy komoly metálzenét :D
Nyilván komolyzene Mozart, Beethoven, Vivaldi stb. De oké, vannak komolyzenék amiket én is szeretek. Most megfogtál. Szeretem pl az olyan zenéket amik csak zongorán játszódnak, vagy vannak a jól ismert zenék amiket nem lehet nem szeretni.
Encsike! Kérlek, nézz már utána, mi a komolyzene! :) Fogalmad sincs róla. Még metál zene is lehet komolyzene. :)
Az életfelfogás ebből látszik? Jól leegyszerűsíted. :)
De láttam, igaz csak facebookon. Nem látatlanban találkoztam vele, mert rákerestem.
És ami még kimaradt: mondta a nagyanyja hogy kb 1 hónappal ezelőtt már a srác volt bent a munkahelyemen az anyjával. Mert eljöttek mindketten megnézni engem hogy milyen vagyok. És az anyja áldását adta rám hogy helyesnek tart, hogy érdemesnek lát arra hogy találkozzak a sráccal. CSak én nem ismertem ugye sem az anyját, sem a srácot. Így fogalmam sem volt hogy kik ők.
Már megint kiforgatod a szavaimat! Bánom is én hogy szereti-e a komolyzenét, tőlem hallgassa éjjel nappal, kit érdekel? És azt sem írtam hogy EMIATT nem veszem őt komolyan. De nem 20on éves mentalitású, hanem mint egy 40+ -os.
Marhára nem értetted meg, amit mondani akartunk neked! Encsike! Olvass vissza! Te már mielőtt találkoztál volna eldöntötted ITT ELŐTTÜNK, hogy nem fog tetszeni a srác. Azt hiszed, ez nem ül ki az emberek arcára? Szegény srác, ha ezt látta, milyen kellemetlenül érezhette már magát. :( Én sem akarnék ezek után megszólalni, ki tudja milyen képet vágtál...
Nem azt akarjuk, hogy ezzel a sráccal kezdj valamit! Nem!!! De lásd a különbséget egy olyan pasi között, aki csak játszana veled és egy olyan pasi között, aki talán többet akarna.
Már megírtam a másik karakterednek is, hogy rakd rendbe szépen az életedet! Legyél először is önmagaddal tisztában, minek ennyi karakter? Töröld ki szépen a többit! És majd csodálkozol, ha skizofrén leszel? Nevetségessé is teszed magad, meg ennyi felé odafigyelni. Az pedig brutális, amikor saját magadnak válaszolsz. :(((
Azt a topicot, amiről beszélsz, már pár napja törölték. Ott azzal volt a gond, hogy a srác több alkalommal butának nevezett minket, csak mert neki phd-je van/lesz. Ha semmilyen kommunikációra nem volt hajlandó feléd a srác, akkor ezeket hogy közölte veled? Miért ne szerethetné a komoly zenét? Mi nem írtunk ilyent! Károly írta, hogy volt olyan lány, aki kigúnyolta ezért. Valamit ott nagyon félreértettél.
Hallgasd csak ezt meg: [link]
Vagy ezt: [link]
Ne mond, hogy nem tetszik. :) És egy ilyen dolog miatt, hogy tetszik neki a komolyzene, már komolyan sem lehet venni? :D Beszarás. Ugye nem azt gondolod, hogy egész nap csak komolyzenét kell majd hallgatnod?
Nem vagyunk egy 20-assal idősebbek, legalábbis én nem. :) Nem azt mondtuk, hogy jöjjön be a srác, ki tudja nekünk bejönne-e. De igazán még csak lehetőséget sem adsz a normális srácoknak. Nekem ne haragudj, de a rövid Hoxa-s pályafutásom alatt ez jött le.
Most úgy csináltok mintha ott lettetek volna :D
Elmondom, hogy én kérdezgettem őt, mert magától kb semmilyen kommunikációra nem volt hajlandó. És már bocsánat, de szeretem ha valakivel lehet viccelődni. Bármennyire is hihetetlen szeretek kacarászni. Lehet ti nem szerettek, de én igen. Apámat is egy jó humorú emberként emlegetik, én ebben nőttem fel hogy valaki humorkodik. Lehet elítélendő hogy ezt várom el egy férfitól, de akkor ez van. A munkahelyemen is jobban érzem magam mikor poénkodik a kollégám, mintha tudálékosan magyarázna. Próbáltok meggyőzni hogy "de igenis hogy ez a srác való hozzád, mert ő egy álompasi" és úgy csináltok mintha ott ültetek volna. De amúgyis: hazakísért, elköszöntem tőle szépen, megköszöntem hogy eljött elém, blabla. Aznap este ismerősnek jelölt facebookon, de egy nyamvadt sort nem volt képes írni (és azóta sem írt) hogy na mégis mivan. Azt várja hogy majd én írok neki? De persze álompasi.
Egy másik fórumnál meg megy a hurrogás hogy XY (valami Karcsi vagy ki) mennyire gáz mert csak azzal dicsekszik hogy ő milyen okos, tanult, jól kereső, és hogy hobbija a színház meg a komoly zene. És hogy ki az a 20on éves aki a komolyzenéért rajong. Na ez a srác is a komoly zenéért van oda.
Aláírom hogy tapasztalt nők vagytok, akik egy 20assal idősebbek mint én, talán pont emiatt jönne be nektek egy ilyen pasas.
Valószínűleg kevés a tudós a fórumozók között,viszont annál több a tapasztalt nő,akik közül sokan jót akarnak neked!!!
Ezt a törekvést egyébként nem is értem, mert te tipikusan olyan embernek tűnsz, aki jobban szereti magát sajnálni,mint meglépni a tutit a cél érdekében!
Sóvárogj csak a rosszfiúk után! Majd,ha egyszer megégeted magad,vissza sírod még a magányt!
Csóri srác nem volt egy mókamiki?! Hát, lehet,h én is inkább sírnék,ha veled randiznék,mert az,h ennyire passzív vagy, hidd el,kiül az arcodra,látszik a szemedben, minden szavad és mozdulatod elárúlja! Valószínűleg azért kérdezett rá a bántalmazás dologra,mert úgy viselkedtél, mint akit a sarkon kiraboltak! A negatív energiád inkább hagyd otthon a következő randid elött,még akkor is,ha nem egy szájhős,humorherold hív meg egy kávéra!
Van egy ismerősöm, aki kiköpött Encsike: hasonló korú és szintén nem volt még férfival dolga. A legnagyobb baj, hogy teljesen mindegy, hogy milyen a srác, ha esély van arra, hogy bármi is legyen vele, akkor nem tetszik, csak a kifogások jönnek. Bezzeg az elérhetetlen pasikért mindig oda van. És nem, nem csak a nyomik próbálkoznak nála, a többi lány szerint is akad köztük egész jó pasi.
Van egy olyan érzésem, hogy Encsikénél is hasonló a helyzet...
De Te már akkor eldöntötted, hogy neked ez a fiú nem kell, amikor még nem is láttad! Lehet, hogy csak kedvező színben akart előtted feltűnni!
Egyébként meg ha Neked szimpatikusabb az, aki csak hülyít, és soha nem fogsz neki kelleni, akkor nézegesd azt!
Most ezzel mi a probléma? Valami témát keresett szerencsétlen!
Túlságosan válogatsz, és egyszer majd összeszedsz valami pasit, aki jól átvág, és akkor meg majd itt fogsz zokogni!
Én alapból a rendesebbet választanám! Legalább elmennél vele moziba, színházba, és lehet, hogy rávenne, hogy Te is tanulj tovább, és akkor lehet, hogy Te is ilyen "tudálékos" lennél, mint ő!
Nyilván hogy nem csöves részeges embert szeretnék, ezt nem tudom hol írtam hogy ez az álmom. Szerintem sehol.
Nem számoltam hogy hány humort eresztettem el, de azért volt olyan dolog amiről viccelni próbáltam. Ő meg semmi. Sőt, olyan kérdése is volt ahogy ültünk egymás mellett, derült égből, hogy: na és téged bántalmaztak már? Nézek nagy szemekkel, mondom szerencsére nem. És akkor elkezdte mesélni hogy 5 évvel ezelőtt milyen kocsmai verekedésbe keveredett gimis korában. Fura volt na. Meg ez a tudálékos beszéd is túlzás volt nekem. Mert nem úgy beszélt mint egy 20-on éves, hanem mint egy 60 éves tanár. Szerintem ez a típus inkább az idősebbeknek jön be, vagy a tudósoknak. De lehet ti mind azok vagytok.
Encsike, Barbika, Rita! :) (Válaszd ki, melyik a legszimpatikusabb számodra! :) )
Szerintem te túl hamar ítélkezel. Mit akarsz egy 20 perces randitól? Ráadásul egy buszos randi volt, nem? Te hány humort eresztettél el mindeközben? Vagy csak mert nem akartad már eleve a randit, bámultál kifelé az ablakon, a szádat lebiggyesztve?
Az autószerelőről mit tudsz? Hány éves? Van-e felesége, élettársa? És most jön a lényeg! MINDENKIVEL FLÖRTÖL? MINDENKINEK NYOMJA A HÜLYE SZÖVEGÉT ÉS TE ERRE BUKSZ? :O Kérlek, gondolkozz már el egy kicsit! ÉRTED MÁR MIÉRT NINCS SENKID???
ezaz, keress egy tetovált részeges csövest, az majd nem villog az érdemeivel...:))))
szerintem csak fényezni próbálta magát, ahogy az állatvilágban is a hímek a díszesebbek:))))
álompasi ez, csak nem a te álmod:)
Nem is oktondi, hanem tudálékos. Ez a jó szó. Volt egy olyan mondata hogy: Tudni illik rólam, hogy az egyetemen XY tanárom nagy jövőt jósolt nekem. Most sikerült elhelyezkedni XY cégnél, és a főnököm a legígéretesebb fiatal alkalmazottjának tart. Még akár nagy jövő is várhat rám."
Meg még nem is tudom hogyan fejezte ki magát néhány dolognál.
Nem lehet,hogy akinek tényleg tetszel, azt elijeszted a viselkedéseddel?
Amúgy meg jobban járnál, ha egy tanult, intelligens, normális fiúval járkálnál!
További ajánlott fórumok:
- Miért kell segítenünk azoknak a deviza hiteleseknek, akik teljesen feleslegesen vettek fel hitelt?
- Hasznos és haszontalan babadolgok, avagy mit érdemes és mit felesleges megvenni a babának?
- Junior tejital - tényleg felesleges?
- Mi az amire rájöttetek, hogy felesleges pénzkidobás volt az életetekben?
- Milyen felesleges ajándékot kaptál már karácsonyra?
- 10 éves gyerekkel hogy beszéljem meg, ne felesleges játékra költse a zsebpénzt? Egyáltalán mire gyűjtse?