Most már elég (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Most már elég
Én is a fűtésre gondolok.. biztos azzal van a gond. de majd jön a jóidő, aztán lehet fogyni. én most 95-nél tartok. nem fogyózok, csak az ideg, a meló, a fáradtság, meg még minden egyéb..
MIért ne szeretnélek?Nem is írtam haragosan,csak leírtam mi miért van.Télen sokkal nehezebb :-S Kell a zsír a fűtéshez,de jóóóóóóó :-D Van nekem kabátom is :-D
Nyáron a szervezet nem raktároz,télen a fűtéshez igen,ezért nehéz télen fogyni.Puszi.szért szeretsz még?:P
Jóvannatudoméncsakleírtammiaszitu!Miértkiabálsz? :-D :-D :-D
Jólvannacsaksegíteniakarok:)
Amúgy meg igyekszem ebédkor csak a felét megenni :-)
Szia!Ezt a egybe esést :-) Pont most olvastalak.igen,valószínüleg több a kalória,de nyáron is így ettem és fogytam.Befog indulni most is.Csak az ebédem szokott nagyon gázos lenni,a többire nagyon figyelek.Az ebédről mint már mondtam nem tudok lemondani :-S De mivel nyáron így is sikerült,most is sikerülni fog.
Helló Lányok!Mancica mizujs veled?Priviben,hogy mit dolgozol,meg fejlemények,lehet?
Java!Puszi neked is,ügyes legyél!Most figyelem mite szel,szerntem a mennyiséggel van bajod(kalóriában gondolom).Mert hiába tornázol sokst,ha a kalória megvan mindennap!Na,majd figyelek,nem kritzállak,CSAK figyusz van,oké?
Szia!Nem nem vagyok már ideges.Veled mizu?Minden ok? Puszi!
ZImmi?
Én is itt vagyok!
Java, remélem már nem vagy ideges!
Zimmi, puszi!
Pedig ma pont hogy takarítanom kell :-S aaaaaaaaa,ki tudja mit fogok ma még alkotni.Amúgy páromnak kötőhártya gyulladása van úgy hogy lehet elkaptam.Kapott vmi cseppett,vajon használjam én is?
Tudod mit?Meló után valami finom lélekszeretgető finomság,ami tudod hogy jó neked,és ne csinálj ma otthon semmit:D
Figyi!Én ma selejt vagyok :-S Bekentem a kezem kézkrémmel és elfelejtettem,elkezdtem dörzsölni a szemem,most meg a bal szemem tiszta vér.Egyre jobb vagyok...komolyan.Mi lesz még ma?
Na,most légy okos Java!A döntés a kezedben van!Egy a lényeg:ne ess magad alá,ha rossz napod van,és áll a súlyod,az egy dolog.Majd beindul újra,főleg,hogy te tornázol is!
Van olyan nap amikor a szervezet több vízet köt meg,akkor is többet mutat a mérleg.Az enyém most sarokban áll(mérleg)
Igen:)a mai világunkra ez igaz!:)
Nem szoktam halálra idegelni magam,az meg szerintem nem tud megölni,akkor már rég halott lennék,a túlsúly viszont annál inkább...
Vagy az ideg öl meg vagy a túlsúly,lehet választani!!
Azért írtam,mert erre nagyon kell vigyáznod!
Az étvágyam már most is túl jó :-D
Na neeeeeeeeeee.KOmoly?hízlaló???Ne viccelj,már el is felejtettem,mi is az a magne b6? ezt nem tudtam ám :-D
Ellazulsz,és a MagneB6 tuti jó étvágyat csinál,meghízol,és akkor fogyizhatsz!Ezt ajánlják egyébként az ismertetőjében bezegség után lábadozóknak,legyengült szervezetre,hányinger,szédülés esetén,amit stressz okoz.Nekem a stressz=ideg:D
Te tudod!
Már többen ajánlották ezt a MagneB6-ot.Csak kéne akkor vennem :-)
Szúró mellkasi fájdalom lehet stressztől is! Ajánlom neked a Magne b6-ot ,belazulsz tőle és leszarsz majd mindent és nem hergeled magadat!!!
Köszi,aranyos vagy :-D Rád mindig lehet számítani :-D
Amire kell kérj beutalót,ha nem ad akkor mondd neki,hogy átkéred magad másik orvoshoz.Ha megcsináltatod ezeket az éves vizsgálatokat,akkor az derül ki,hogy makkegészséges vagy!:D
Félek ezekre elmenni mert hogy biztos kiderülne hogy súlyos beteg vagyok meg ilyesmi.Tudom hülyeség de akkor is...
Amúgy volt olyan hogy elmentem a háziorvoshoz hogy nagyon szúr a mellkasom és nem volt képes beutalót írni.Olyan orvos kb aki csak dísznek van...Menjek magamtól beutaló nélkül vagy hogy? Szerintem még sosem vizsgáltak meg igazán.
Időszakos kivizsgálás(labor,EKG,RTG,hasi UH,Nőgyógy,fogászat)illik...Ezek a szúrkálások idegtől vannak.Éjjel csodákra képes az ember:)Én már csak tudom,úgy elfekszem magam reggelre,hogy úgy kell összeraknom magam!
Azóta már szerintem infarktusom is volt.De jótól is kérdezem tényleg!Felidegesítettem magam máson és akkor erős szúrást éreztem a bal karomban,most a hátamban is de olyna mintha beszorult volna a levegő.Az viszont már feltünt hogy elég régóta fáj a mallkasom,pont középen amikor hozzáérek.Nem mindig de gyakran és legtöbbször miután felkelltem.Lehetséges hogy hülyén alszom és azért fáj vagy szerinted menjek el ezzel orvoshoz?
További ajánlott fórumok: