Mosógépemen a gumi penészesedik. Mivel lehet véglegesen eltüntetni? (tudásbázis)
Szia!
Az enyém is úgyanilyen.Én is sikáltam már mindennel.Jó,hogy kiírtad kérdésnek,legalább választ kapunk rá.:)))
Szia!
Ugye milyen ronda? És ha belegondolok, hogy ebben mosom a bugyijaimat... Már tenni kell vmit.
Bizony,ahogy elnézem a képen,ez keményen penész.
Szerintem azt teheted,hogy először mosószeres ruhával amennyire lehet mosd ki,utána tömény hypóval töröld át jó erősen,egészen addig,míg látod a penészfoltot.
Hagyd megszáradni,és minden mosás után hagyd kissé megnyitva a mosógép fedelét,hogy tudjon szellőzni a gép.
Akkor talán ez nem fordul elő.
Nekem a hypó penész esetében mindig szokott segíteni akár falon,csempén,bútorok hátulján,stb.
Ha ismét látsz majd penésznyomot a gépeden,ez után a "kezelés" után már könnyebben eltávolíthatod.
Szia!
Olvasgattam már a témában és a 20 %-os ecettel lettem okosabb, amit ki is próbálok (éppen folyamatban van, 10 perce indítottam a gépet az ecettel, jó sok ecettel :)) és 90 fokon), de nem vagyok biztos, hogy ezt a sokat leszedi és örökre eltünteti... remélem, hamarosan beszámolok az eredményről!
Szia!
Megnéztem a képet.
Sajnos,nálam ugyanígy néz ki,és semmivel nem tudom eltüntetni végleg :(
Kíváncsi leszek mások ötleteire.
Szia!
Próbáld tömény ecettel lesúrolni.Ha valóban penész,ennek segítenie kell.
További ajánlott fórumok:
- Miért penészesednek sűrűn a falak? Van valami tipp a megszüntetésre?
- Nektek szokott a mosógép mosópor-öblítőszer adagolója penészesedni? Mit lehet ellene tenni?
- Hogyan lehet eltávolítani a penészesedést a mosógépből? A mosószeradagoló és a gumis részek a perem alatt csupa penész.
- A pánikbetegségből véglegesen meg lehet gyógyulni?
- Pattanás utáni hegeket hogyan lehetne eltüntetni?
- Mennyire kopik a tetovált szemöldök? Hogy lehet véglegesen eltüntetni?