Mosható pelenkák (beszélgetés)
Pelenka külső? :-) Tehát pl. ilyen?
[link]
pelenkatároló. internetes aukciópiacon lehet venni jó áron. De sztem feleslege. Egy jól záródó fedelesvödör is megteszi.
Arra gondolok, amit régen gumibugyinak hívtak, ha jól tudom. :)
Sziasztok! A sógornőm nem sokára fog szülni.
Kérlek, segítsetek abban, hogy hol (és kb mennyiért) lehet mosható pelenkához való "pelenkatartót" kapni. A pontos elnevezést nem tudom, ti biztos értitek. :)
Légyszi privátba válaszoljatok! :)))
Köszönöm és jó babázást mindenkinek!
Hát ez nálunk nem a pisiltetéssel kezdődött. Nem volt még 4 hónapos, amikor elkezdtem mosdóba kakiltatni, és amikor pisilt is mellette, mondtam neki, hogy "psssss". És mostanra már ott tartunk, hogy ha kiviszem pelenkázás előtt, ébredés után, evés után, mindig pisil.
Hogy és mióta pisilteted? Ez érdekelne :-)
Már mindegyik a legnagyobbra van állítva bő 1.5 hónapja. :-( Ez volt az első, amit megpróbáltam. De ma nem áztunk!!! :-D Persze extra sokszor vittem mosdóba pisilni.
Köszi, ez nekünk azért nem az igazi, mert így is szárazontartó betétet kellett beletegyek a prefis pelusaiba, mert amúgy kicsípte a pisi a fenekét. :-( Nincs bambuszosunk.
Vagy próbáld meg nagyobbra állítani a pelust. 7,7-kg-tól írják a nagyobb méretet, de én már 7 kg-san nagyobbra vettem. Azóta alig ázunk.
Nekem is volt egy ilyen időszakom. Tettem a betét tetejére 1-2 réteg tetrát, (szétvágtam, elvarrtam)az gyorsan felszívja a pisit és a betétnek nem kell olyan gyorsan szívnia.
A bambuszbetétekkel is ázol?
Sziasztok! Kezd elfogyni a türelmem a pelenkákkal kapcsolatban. Átlagosan napi szinten 3szor ázik át a kicsi, ami ugye 3 átöltözést is jelent... ÉS tök mindegy, milyen a pelenka, lett légyen az pop-in (anno csak ezzel áztunk), bgV4, tots bots, flip vagy eco... Totál elegem van. Azt figyelem, hogy azzal lehet a gond, most már hirtelen nagy sugárban pisil sokat Hanga (ezt ec-zés közben figyeltem meg persze), és nem képes egyik pelenka sem annyira gyorsan felszívni azt a pisimennyiséget, hogy ne csurogjon ki vagy az össze vagy egy része. Mi a fenét lehet csinálni?! Nagyon elegem van. Persze gondoltam arra is, hogy most mivel jó az idő, totál átállok az ec-zésre pisi terén is, de rájöttem, erre még nem áll készen Hanga, szóval nem erőltetem.
folytassuk privátban, mert kaptam moderátori figyelmeztetést, hogy árulom a terméket.
ha érdekel valami írj privit.köszi
Gratulálok hozzá, kíváncsi lennék milyenek, van képed róluk? Nekem nem hiszem, hogy lenne türelmem készíteni, varrásban gyengus vagyok :)
Hogyan készíted? Ha nem titok?
iigaz én sk pelusokat hasznélok, de ma és tegnap a csípőszűrésen a dokik megcsodállták. és megkérdezték, hogy itthon vettem? és én büszkén mondtam, hogy nem vettem, hanem csinálltam :)
erre mégnagyobbat néztek. :)
:) nem, köszi--én is eladni szeretnék, mert jóval több pelusom van, mint kellene, most vettem még 3 bambuszos pop-int(már erre sem lett volna szükségem..de hááát olyan jóóók :))
ha új akkor kb 1000 ft. ha használlt kicsit kevesebb, ha nem foltos.
Mi 6,5 kg-sak vagyunk, nem szorítja, de kényelmes, a tépőzáras pedig sokkal jobb. Tényleg nem érdekel a két cb-m?:)- fiús színek
Szia! Csak 1 db cb-m van, most kezdtem el használni kb 2 hete, 6 hós a fiam, 7,5 kg és a legkisebbre patentolva és a tépőzár is összeér középen. Nem tudom mennyit bírhat.
Én a pop-in-t használom, az éjszakai betét ebben bírja a 12 órát. Egyébként kb. 4 óránként cserélem a pelust. Nagyon szép és száraz a popsija mindíg.
Napközben használom, most kezdtük a moshatózást, 2-2,5 óránként cserélem, ennyit simán kibír, szerezzek be popin éjszakait, ezek szerint. Nekünk egyáltalán semmit nem kell állítani 4 hónaposan rajta. Mióta használod a cb-t? Mennyi az élettartama vajon?:)
Mennyit lehet adni 10 darab vékony használt betétért?
Nekem a cb a saját betétjével nem jött be, nagyon hamar átázik.(ráadásul csak fél évesen tudtam elkezdeni használni, mert combiban lötyögött,és pocakban is bő volt. legkisebbre állítva most már jó) A popin éjszakaijával viszont nagyon jó, simán kibírja a 4 órát, és a popsi is száraz marad, így szeretem. Kakifogónak a popolini anyatejes papírbetétjét teszem bele. Ha nincs kaki, 3-4 mosást kibír, ha kakis kidobom.
nekünk bejött. és lól bírja.igaz mi vékonyat használunk. nem tudom van-e vastag.
Láttam volt eladó pelusod, maradt még?
Azt nem tudnám megmondani, de vékony betétek. A colla babybe gondoltam kakifogónak :). Milyen anyagúak?
Mármint pelenkabelsőről?
Nekem az volt, Basic, én nagyon szerettem!!! Rendkívül hamar szárad és nagyon jó nedszívásúak.
Én Popolini külsővel hasznátam őket, de bármilyen külsővel jók.
Kushies betétekről tudna valaki nyilatkozni?:)
Privátban jelezzétek, ha igen :)!
Sziasztok lenne két COOLA BABY-m eladó kék és zöld tépőzáras, egy-egy betéttel, érdekel valakit?
a praktika tényleg nagy. hiába van az. hogy újszülött kortól. nekünk 4 kg felett volt jó. De még akkor is nagy volt a batyu. most kb 7 kg örül járunk, és a legkisebbre állítva jó.
a nedvszívása tökéletes. Nelünk.
További ajánlott fórumok: