Mitől fogyott le Csala Zsuzsa? - Avagy a Natúr Varázs tea (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Mitől fogyott le Csala Zsuzsa? - Avagy a Natúr Varázs tea
Hellóka, üdvözlet a sorstársak között.
Én is iszom a teát, kb. 4,5 kg szeptember óta, de figyelek a kajára,tornázni nem tornázom, csak sokat sétálok...
Bár néha megengedek magamnak nagy zabálásokat is...
Sajnos nekem még ma reggel is ment a hasam, néha mikor többet iszom kb. 3 dl. akkor van ez. Nálad mi a helyzet, szedsz vitamint?? Vagy megy a hasad még,?
Sziasztok!
Régóta kísérem figyelemmel a hozzászólásokat,de vártam addig amíg saját tapasztalataim is lesznek!:-)
21 napja fogyasztom a teát(3nap kihagyással mert a női napokon nem bírtam a 2 féle görcsöt)Hát én nem panaszkodhatom.Kilóban nem tudom megmondani a változást azzal várok még 2 hetet amíg mérlegre állok, de a centik magukért beszélnek A hasam 95 cm-ről indult a mai mérés 81 cm mutatott a fenekemről is lement 2 centi combról csípőről is 2 derekamról 4 cm!!!!Annyi hozzátartozik az igazsághoz,hogy beszereztem 1 hete, egy mostanában felkapott tornagépet otthonra és azt is megpróbálom majdnem minden nap használni.
A gyomorfájást kb 2 napja tapasztalom de szerintem azért van mert tegnap tésztát ettem ma pedig pizzát tehát szerintem picit le is terheltem.Amúgy rendesen eszem (főzelék,leves gyümölcs rakottkrumpli csoki:-) stb de azt hiszem a tésztaféléket a kúra idejére száműzöm.
Nem is gondoltam volna,hogy ennyi féle tea létezik bár én gyógyszertárba vettem meg biztos ami biztos alapon.Hát ennyi de azért remélem mindenkinek sikerrel zárul a kúrája!Egy tanácsot adnék azért ha lehet ne a kg.-okat mérjétek hanem a centiket szerintem ez a fonosabb és célravezetőbb is lehet egy idő után.
Sziasztok!
Fogyni én sem fogytam, viszont ahhoz képest, hogy feljött rám 4 kg az elején, nem szorít annyira a farmerem. Egyébb ruháim is mintha kitágultak volna. Viszketni nem viszketek, viszont állandóan melegem van, még éjjel is folyik rólam a víz. Ahogy olvasom mindenki szervezete másképp reagál a teára. Én már csak napközben iszom és higítva, mert amikor este ittam, sokat kellett wc-re rohangálnom. Mindenkinek kitartást és sok sikert!
sziaszok:)
olyan érdekes mindenki a fogyást várja, és nem igen olvastam sem itt sem pedig a mindmegette.hu fórumon, hogy valaki is fogyott volna, egy akiről tudjuk csala. vagy nincs még meg az idő, vagy e is olyan humbuk tea mint a többi. de az is lehet, hogy szervezet válogatja, hogy kinél hat kinél nem. Nekem is megy ahasam tőle rendesen, napi ketszer, hajnalban és ebéd után. de sajnos fogyni még nem fogytam főle, kb. 1 hónapja iszom.
Több tea ivónál jelentkeztek kiütések, pattanások, és viszkető fej ill. bőr. nekem is jöttek ki pattanások az arcomon, a másik fórumban azt beszéljük, hogy talán a méreganyag kiürülése ez? nálatok nincs ilyen?
de amugy iszom én is tovább, mert mindig vannak csodák, vagyis én hiszem bennük:)
Szia Vica!
Igen nekem sajnos rendszeresen fájt a gyomrom, nem is kicsit, meg az alábbiakban már leírt panaszaim is voltak. Amikor jött a gyomorgörcs,Rennie tablettát szedtem be, valamennyire javított rajta, de nem sokat. Én a teát abbahagytam, nekem nem ért meg ennyi kínlódást, pedig volna mit leadnom, sajnos a 90-hez vagyok közel. Majd valami kímélőbb módszerrel megpróbálkozom... Aki folytatja, nagyon sok sikert kívánok neki!!!
Kedves Tea-ivó sorstársaim!
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki tapasztalt-e már a teaivás óta gyomorgörcsöt? Én két dobozzal "fogyasztottam" el és pénteken olyan gyomorgörcsöm volt, mint még soha. Most sajna nem merem tovább inni a teát, hátha az okozta. Várom válaszaitokat.
Szia!
Had kérdezzem még meg hogy megy még a hasad, minden nap iszod a teát??
Én most ittam meg a második dobozzal/sárga, kannás, centis, innen rendeltem/és híztam kb.2,5-3 kg-ot. Most úgy döntöttem, hogy szünetet tartok. 4 nap alatt lement 2 kg, úgy, hogy semmin nem változtattam, csak a teát hagytam el. Amit még észrevettem, hogy annak ellenére, hogy vízhajtó komponens is van benne, mégis nagyon fogja a vizet.
Ha tovább fogyok tea nélkül, elgondolkozom, hogy folytassam e.
Sziasztok!
Két hónapja iszom a teát, rendszeresen,előírás szerűen, már 5 kilót híztam! Mit csináljak? Abba hagyjam???
Szia Nőci1!
Olvastam a cikked és kicsit megrémültem. Én nem azért vettem a teát, hogy fogyjak, hanem mert állítólag emellett is sok jó hatása van. De most elbizonytalanodtam, nagyon.
Minden nap szoktam inni 1liter katángkórót cickafűvel és ezek ugyanúgy megvannak a teában...tényleg ezt váltotta ki belőled? Csak a tea miatt lehet ez? Itt áll előttem a doboz tea és kinyitni alig merem. Ja, különben az érde tescoban található bioboltban 2150Ft.
Köszi a választ, légyszi írj folyamatosan hogy hogy alakulsz, mert nálam még mindíg semmi!
Mégegyszer köszi!
Mostanság én sem fogytam.
maradt a -4 kiló, de még fogyni akarok 5 kg-ot, remélem összejön, fura hogy csak híztok tőle....
Sziasztok, tegnapelőtt vettem teát, 2500ért, kicsit meglepődtem, amikor csak egy kétezrest vettem elő, de már nem akartam visszakozni a drogéria pénztáránál. Még az 1800ra számítottam...
Tapasztalataim: első nap: full hasmenés fél órán belül, második nap ua. éjjel 2kor, ma még semmi, viszont ma nem vagyok olyan éhes este. Nem tudom, ez a tea hatása -e, egész nap rendesen ettem, persze egészségesen, ahogy szoktam is, de most beértem egy igazán könnyű vacsorával .
Nem hiszem, hogy csak a tea fogyást eredményezne, de ha mellé normálisan próbálunk enni (értsd egészségesen, mértéket tartva), akkor hatnia kell. A gyógynövényekben hiszek különben, és csupa jó dolog van benne.
Pl katáng. Az a kék virágú útmneti gaz (bocsi, gyógynövény), ami Maria Treben szerint is tuti.
Kamaszkoromban anyu itta a belőle készült teát, a'la natur, csak f.satónak hívta. Szreintem itt is ez műxik. :-) (Meg a többi is.)
További ajánlott fórumok:
- Ki, milyen étkezéssel fogyott le?
- Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt?
- Miben különbözik a Csala Zsuzsa féle Natúr Varázs tea a többi fogyi teától?
- Mi a különbség a mályvatea és a most divatos Csala Zsuzsa féle Natúr Varázs tea között?
- Ki ért hozzá? Egy teszt alkalmával a gyereknek el kellett varázsolni a családot és úgy lerajzolni. Ki tudná nekem elemezni?
- Csala Varázs