Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mitől büdös a vadi új mosógép? fórum

Mitől büdös a vadi új mosógép? (tudásbázis)

1 2
10. alidamolnar (válaszként erre: 9. - Spann)
2017. aug. 6. 21:39
Olyan rohadás szag, bocsánat, nem akarok közönséges lenni, de durva. Száradás után aztán semmi szag.
9. spann (válaszként erre: 8. - Katinkaboszi)
2017. aug. 6. 21:34
Ez kimondottan a kínai cuccok szaga, ha nem nyomtunk bele 3x annyi öblítőt.
2017. aug. 6. 19:36

Nah, ha vesz az ember valamit, azért veszi a fáradtságot és először, mielőtt bekapcsolja, szépen, szóról-szóra átolvassa a kis könyvet, amit adtak mellé,hiszen ez nem véletlen.

Abban szépen le van írva, hogy az új gépet, Trisós vizzel, 90 fokon, át kell mosni, az új használat előtt, mert még az összerakásnál belekerült zsíreszagot és olajat, ki kell belőle nyomatni.

Az ecet nem viszi ki az olaj szagát, csak átmossa, 90 fok nélkül pedig semmit nem ér, a Trisó kimondottan zsíroldó és vízkőoldó.

Ami a sötét ruhákat illeti, sok pamut alapanyagű ruha, 40 fokos mosás után, olyan büdös, de a száradás végére, már nem érződik rajta.

Ez kimondottan a pamutszál szaga, ha vizet ér.

2017. aug. 6. 18:03

Persze, 90 fokon. sőt, hypoval is kipróbáltam.

olyan műanyagos szag, pl amikor veszel új műszaki készüléket annak is van ilyen szaga

6. sultkrumpli_ (válaszként erre: 5. - Lili07)
2017. aug. 6. 17:32
90 fokon nyomattad? milyen szag, olaj?
5. lili07 (válaszként erre: 4. - Sultkrumpli_)
2017. aug. 6. 17:29
Köszi az ötletet, már 2szer átmostam ecettel...semmi változás
4. sultkrumpli_ (válaszként erre: 1. - Lili07)
2017. aug. 6. 17:22
Hello! Próbáld meg átmosni 90 fokon ecettel. Nekem is fura szagú volt az új mosógépem mikor megvettük, olyan olajszaga volt...2-3 ecetes 90 fokos átmosás segített!
3. 8cc24eb355 (válaszként erre: 2. - Lili07)
2017. aug. 6. 17:19

NEkem is új mosógépem van,de a ruhák nem büdösek!

Működés alatt érezni az az új szagot,de a ruhákon csak az öblítőt.

2017. aug. 6. 17:17

A szag elmúlik mire megszárad a ruha, de semmi öblítő illat, pedig drága öblítőt használunk, és a régi mosógépnél jó illatúak voltak a ruhák.

A szag nem az a régi penészes, dohos szag (a régi mosógépnél volt ilyen, ecet ill domestos segített)

Aszag ilyen műanyag, új technikai eszköz szaga... terhes vagyok, így a szag még elviselhetetlenebb, hiszen órákig sőt 1 napi is terjeng a házba. A párom is érzi a bűzt, tehát nem a terhesség miatt érzem büdösnek.

2017. aug. 6. 17:14
Mitől büdös a vadi új mosógép? Főleg ha sötétet mosunk, büdös a ruha...
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook