Mitől büdös a vadi új mosógép? (tudásbázis)
Nah, ha vesz az ember valamit, azért veszi a fáradtságot és először, mielőtt bekapcsolja, szépen, szóról-szóra átolvassa a kis könyvet, amit adtak mellé,hiszen ez nem véletlen.
Abban szépen le van írva, hogy az új gépet, Trisós vizzel, 90 fokon, át kell mosni, az új használat előtt, mert még az összerakásnál belekerült zsíreszagot és olajat, ki kell belőle nyomatni.
Az ecet nem viszi ki az olaj szagát, csak átmossa, 90 fok nélkül pedig semmit nem ér, a Trisó kimondottan zsíroldó és vízkőoldó.
Ami a sötét ruhákat illeti, sok pamut alapanyagű ruha, 40 fokos mosás után, olyan büdös, de a száradás végére, már nem érződik rajta.
Ez kimondottan a pamutszál szaga, ha vizet ér.
Persze, 90 fokon. sőt, hypoval is kipróbáltam.
olyan műanyagos szag, pl amikor veszel új műszaki készüléket annak is van ilyen szaga
NEkem is új mosógépem van,de a ruhák nem büdösek!
Működés alatt érezni az az új szagot,de a ruhákon csak az öblítőt.
A szag elmúlik mire megszárad a ruha, de semmi öblítő illat, pedig drága öblítőt használunk, és a régi mosógépnél jó illatúak voltak a ruhák.
A szag nem az a régi penészes, dohos szag (a régi mosógépnél volt ilyen, ecet ill domestos segített)
Aszag ilyen műanyag, új technikai eszköz szaga... terhes vagyok, így a szag még elviselhetetlenebb, hiszen órákig sőt 1 napi is terjeng a házba. A párom is érzi a bűzt, tehát nem a terhesség miatt érzem büdösnek.
További ajánlott fórumok:
- A mosógépben rejtélyes eset-minden kilyukad, mitől lehet?
- Mit csináljak, hogy ne legyen büdös a mosógép?
- Mosódiót használók! Segítsetek! A mosógép dobja teljesen lemattult. Olyan, mintha vízköves lenne, de nem az. Mitől lehet ez?
- Büdös a mosógép
- Pár napja átmostam ecettel a mosógépet és már elkezdett büdösödni. Mitől lehet?
- Indesit win145-ös mosógép elindul, majd szívja a vízet és rögtön le is ereszti!Mitől van ez?