Mit tennétek, ha pasi ismerősötök közli, hogy nincs hol aludnia? (beszélgetés)
Nyivákolok?? Pl ezzel a fórummal, vagy a szakítóssal hol nyivákolok?
És kértem, hogy ne gyere személyeskedni!
És azt se tudom milyen a szex, mert nem érdekel! A szex témát azért nyitottam, mert másvalaki olyan kérdést tett fel ami hasonló ahhoz (már nemtom mit), amiről eszembe jutott, hogy vajon mások szerint mi jobb a szexnél...
Ohoho most latom hogy azt is kerdezted mi jobb a szexnel?:DDD
Nem kotozkodni cseszd meg..Csak egy ido utan bosszanto hogy 20 evesen itt nyivakolsz ahelyett hogy kezdenel magaddal valamit..Probaltuk mar nagyon sokszor szepen,szabatosan mondatokban elmagyarazni,szajbaragosan hogy kb merre kellene elindulnod hogy jo iranyba haladjon az eleted..Erre te megmagyarazod magadnak amit szeretnel,es nyivakolsz tovabb mas neven,mas szavakkal,mert egyszeruen beszelni akarsz rola..
Szuicid gondolatok?
Te nem naiv vagy!20 evesen kb 10 eves szinten gondolkodsz..Javasoltuk mar egy paran a szakembert!!Jot tenne neked hidd el.
Dehogy nezz hulyenek...egyszeruen figyelem kell neki... es mar nem is tudja miket irogasson, hogy valakivel komunikalhasson...
Nah jo ejt csajok :-)
Mindenki, nem kell mar bantani ezt a lanyt.
Kepzeljetek el 20 evesen pentek este otthon csucsul es a nyari "elmenyeit" potyogteti ide...
Hat nem szomoru?!?!
Mivel az is zavarja ha nyitva hagyja az ajtot,igy valoszinu egig ugralt oromeben,mikor latta az egyszem 20 eves kislanyat akit ot tart el,bemasirozni egy vadidegen pasival,aki raadasul az agyaban is aludt:)
Haaat..szeplotlen fogantatasrol is hallottunk mar egyszer:D
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha egy ismerősötök 3 hónapja tartozna 20.000.- ft-tal !? már a telefont sem veszi fel!!!
- Mit mondanátok, ha egy férfi ismerősötök szerelmet vallana nektek, holott férjnél vagytok?
- Van olyan ismerősötök, aki telefonálás közben nem csak rád figyel?
- Van olyan ismerősötök, aki már nyert valaha valamit?
- Agytumor - Van ismerősötök, aki meggyógyult?
- Mit tennétek, ha meglopna egy közeli ismerősötök? Tudod, hogy ö volt, de még nincs bizonyíték!