Mit tennétek, ha pasi ismerősötök közli, hogy nincs hol aludnia? (beszélgetés)
Hat persze, csak kell egy kis figyelem...otthon nincs kivel beszelgess? vagy baratok?
jah, es anyud mit mondott, hogy csak ugy beengedted?
Hát, aki előtt én becsapnám, azelőtt nem azért, mert távoli ismerős.
:P
:DD
Erről beszéltem, köszi, hogy példáztad.
A fene jobban tudja, mit takar a távoli ismerős, akivel néha fészbukon "beszél"
Van aki orra előtt nem csapnám be az ajtót, aztán van akié előtt meg igen.
Aztán majd látjuk a tv bünügyi hireiben hogy kirabolták vagy éppen CSAK jól átverték és kicsalták a pénzét egy naiv nőnek
Hány éves vagy királylány?
Ha nem is ilyen, de jó átvágás történt a távoli ismerősöm esetében
Nyilván mindenki maga dönti el, hogy kit enged a lakásába...én csak azt veszem észre, hogy sokszor pofon egyszerű dolgok túl vannak görcsölve...ráadásul úgy, hogy semmi előzménye sincs, csak valakivel valahol egyszer történt valami,a miről hallottam..
De mondom természetesen elfogadom, hogy más, másképpen áll ehhez.
:)
Ez azért erősen olyan program, amit lehet jó időpontra időzíteni, mondjuk egy délelőttre :)
Kíváncsi vagyok, hogy mi a történet vége.
Lehet azért van így, mert kollégista voltam, ott egy-egy buli után aztán bárki aludhatott.
Coffee, ez most az a pasi akirol a masik forumot inditottad?
Fórum - Szakítás után - Miért kell teljesen elválni?
...mert akkor mar vilagos minden...
Én ebben nem látok semmit-távoli, de ismerős, mit tehet, összehamuzza az ágyneműt?
Ja, úgy látom csak én vagyok nyitott, és nem képzelgek rögtön dugásról, erőszakról.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha egy ismerősötök 3 hónapja tartozna 20.000.- ft-tal !? már a telefont sem veszi fel!!!
- Mit mondanátok, ha egy férfi ismerősötök szerelmet vallana nektek, holott férjnél vagytok?
- Van olyan ismerősötök, aki telefonálás közben nem csak rád figyel?
- Van olyan ismerősötök, aki már nyert valaha valamit?
- Agytumor - Van ismerősötök, aki meggyógyult?
- Mit tennétek, ha meglopna egy közeli ismerősötök? Tudod, hogy ö volt, de még nincs bizonyíték!