Mit tegyek? Nem bírom tovább idegekkel (beszélgetés)
Aki elmegy apropenzert megerdemli nem tudjuk sajnalni parommal. Nekik lehet koszonni ami van. Pl az 1 fizu tobb munkaert.
A munkahelyek viccek. 4 munkakor 1 fizetes!! Az nem vicc???
Akivel vagyok van penze nem varja el hogy alamizsnaert dolgozzak!! Menjen a halal vendeglatozni gyarba takaritani..
Igen utalok dolgozni ami szerintem nem csoda amilyen szar munkahelyek vannk! Mindenhol a lehuzas hulyenek nezes kihasznalas megy!
nekem szerencsém volt,mikor eladták a céget,engem megtartottak.de ha nem,akárhova is,de el kellett volna mennem dolgozni.
nekem ezt nem kell bemutatni,voltam éjszakás takaritó havi 110 ezer fizetésért néhány éve,dolgoztam gyorsétteremben,boltban,gyárban,olyan nevetséges fizetésekért,volt aki azt mondta ,ennyi pénzért a kezét nem emelné fel
csak a szükség nagy úr,vmibol élni kell,és ha muszáj csinálni akkor muszáj.Itt a hozzáállással is problémák vannak,vissza térve f.i-ra,olvasd már vissza miket ir,havi nettó 600ezres fizetés,ne mondja már nekem senki,hogy főleg nőként itt Magyarországon a többség ennyit keres,a felét kb vagy még annyit se
irreális elvárásai elképzelései vannak,a realitás azz lenne,hogy dolgozik,ha nem is itt,akkor máshol és amint adódik jó lehetőség,dobbant.
Azok az emberek, akikről te beszélsz, teljesen mások. Ők legalább dolgoznak. De a tisztelt alanyunk mást sem csinál, mint hosszú hozzászólásokon át csak nyirmákol. Ő egy élősködő.
Senki nem mondja, hogy vannak emberek, akik becsületes munkát végeznek, és mégis alulfizetettek. De itt a fórumnyitó hozzáállásával van gond. Nem kicsi. Ha tudnám, sajnálnám. De nem tudom.
A vicc inkább a te felfogásod.
Ezek után megkérdőjelezem a nyelvtudásodat is. Aki németül és angolul beszél (mint ahogy írtad korábban) - az nem lehet ilyen elveszett.
Te nem munkát keresel, hanem kifogásokat gyártasz, hogy miért nem dolgozol. Minden hozzászólásod erről árulkodik. Kifogás kifogás hátán.
Újabb árulkodó jel rólad: „inkabb kinlodok a gyerekkel csak ne kelljen dolgozni.” Te egyszerűen egy munkakerülő vagy. Büdös neked a munka, ez idáig is lejött. De itt legalább teljesen egyértelművé tetted. Bármit megteszel, csak dolgoznod ne kelljen. Tudod kit sajnálok ebben a most előadott történetedben? A rád bízott gyereket. Szegény gyerek! Nyilván érzi, hogy neked kínlódást jelent vele lenni. Tudnék most olyat írni...
Sajnos azt kell mondanom, van igazság abban, amit mond. Tényleg hülyének van nézve mind a mai napig a munkavállaló. Nem egy ismerősöm vállal másodállást, mert nem jön ki a havi 230 ezer forintból, amivel kiszúrják a szemét. Olyan is van, aki több mint 200 órát dolgozik havonta, milyen élet ez?
Szerintem te tényleg ne dolgozz,ilyen hozzáállással,viselkedéssel még az "alja" helyeken se tűrnek meg,nemhogy normális helyen,ahol normális fizetés van,meg normális társaság
keress egy gazdag pasit ;)
Vajon miert van oda felvétel? Csak nem azert mert szarul fizetnek...
Jobb mint azert fizetni hogy dolgozhassak! Vicc az egesz orszag.
Inkabb mint napi 17000 ft-ért 12 órában kikeszulni idegileg fizikalisan plusz elviselni azt hogy az ukran többet kap meg ugyanazert a munkaert nulla nyelvtudassal.
Inoabb mint a munkaadó pénzesperselye. De ha tudsz olyan állást ahol leteszik a nettó 3000ft/órát akkor szóljál legyél olyan szíves. Azért talán elvégzem 2 ember munkáját pofahúzás nélkül de ráerősen. Mai áraknak megfelelelöen itt már a havi fizunak minimum 600.000 ft kellene hogy legyen nettóban.
Nem vagyok olyan helyzetbe hogy itt hagyjam. Tisztesseggel nem lehet megelni ebben az orszagban egy helyen sem. Nőknek ha tanultak ha nem konyha takaritas gyár,ennyi a felhozatal. Ebből lett elegem. Szarabbnal szarabb helyek sehol nem hajlandoak anyagilag az embert megbecsulni.
Igen tudok. Amiert eltart cserebe vezetem a haztartast ami feler egy 10 oras muszakkal naponta!!! Ja es nem kell babysittert fizetnie,inkabb kinlodok a gyerekkel csak ne kelljen dolgozni.
Nyilvánvaló, hogy az "eltartott tyúk" lenne a legmegfelelőbb állás a számára, csak nem talál ilyet. A párja helyében én is kib.sznám, hogy a lába se érné a földet.
Ja, hát tudod mit ne is add ám lejjebb! Jó ez így neked. Szép életed van. Fogsz te még sírni, ahol senki se lát. Ezzel a hozzáállással meg is érdemelnéd.
Nagyszerű! Egyik ötleted szánalmasabb, mint a másik. A párod helyében kirúgnálak, mint macskát kakkantani. Micsoda megalkuvás! Tudsz tükörbe nézni?
Hát persze! Az egész napos csavargásból aztán szépen meg fogsz élni!
Szerintem, ha pároddal sem érzed jól magad, minek erölteted a kapcsolatot.Légy őszinte hozzá és költözz el.Szerintem a munka nem szégyen, amiből tisztességgel megél az ember az a munka nem lehet alja munka.Egyébként kimehetsz külfölre is dolgozni, ott jobban megfizetnek.
Menj el buszt vezetni, jól fizetnek és önálló munka.Szerintem az átképzést fizetik.Apám is busz söfőr volt az Átkosba.Tisztességgel megéltünk belőle.Nem való Neked a vendéglátás ez nyilvánvaló.
Ne add lejjebb,nem is mondtam.
Csak azt hogy nincs alja munka annak aki meg van szorulva.
Te még nem vagy,ne is legyél.
Nem sokat érnek, én nyelvi képzést végeztem anno, az ér valamit. Német nyelvvel legalább el tudsz menni az országból. ;)
De van. Van aki elvallal minden szart én nem vagyok az. Ha tanultam valamiert akkor nem adom lejebb.
En nem de lattam a forumot. Botrany amit muvelnek az emberrel mindenhol.
További ajánlott fórumok: