Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Nem bírom idegekkel a munkahelyemen fórum

Nem bírom idegekkel a munkahelyemen (beszélgetős fórum)

1 2
44. birebora (válaszként erre: 43. - Globus)
dec. 2. 12:03
Soha nem szolgáltatnám ki magam senkinek és semminek.
43. globus (válaszként erre: 42. - Birebora)
dec. 2. 11:54
Ilyen felfogásúak mindig találnak valakit. Ha már nem, akkor sírnak, hogy verte őket a sors.
42. birebora (válaszként erre: 41. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 2. 11:41
A jövődre nem gondolsz?
dec. 2. 11:32
Szar munka szar fizetésert nekem nem dukál. Inkább lakok a baràtommal akit nem szeretek de megkimelem az idegeimet. Örüljön hogy 63 évesen van valakije. Nem erdekel semmi ugy vagyok vele ami penzt megkeres elutazgatom!!
40. 3066f49f9a (válaszként erre: 37. - PöttyösPanka)
nov. 15. 17:44
😄
39. PöttyösPanka (válaszként erre: 38. - Globus)
nov. 15. 08:27
Nem. Úgy gondolom, hogy ha stílusban 180 fokos fordulatot tudna venni, akkor adódna fogára való munka.
38. globus (válaszként erre: 37. - PöttyösPanka)
nov. 15. 08:22
Gondolod, hogy ha fogára való munkája adódna, stílusban 180 fokos fordulatot tudna venni?
nov. 15. 08:14
Micsoda egy kifinomult úrihölgy vagy! Csupa kellem és báj.
nov. 14. 21:10
Jó fej az exed. Vigyázz rá! 😉
35. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Bichi)
nov. 14. 21:10
Nem is vagyok mar ott szerencsere kitettek. Telibe vertem a kolleganomet aki szidni merte a halott rokonomat. Legalabb nem vesznek fel sehova. Orulok is neki. Majd elmegy a tavol keleti csinalja az a kulit.
34. globus (válaszként erre: 29. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 14. 21:09
Hát ha valaki eltart... 🙂
33. Flóra76 (válaszként erre: 30. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 14. 21:01
soha többet?
32. timycat (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 14. 20:56
És ez mindig így marad?
nov. 14. 20:54
Szíjjel baltáz az ideg?
nov. 14. 20:53
Én már nem dolgozok elegem volt az undorito emberekbol a telhetetlen kapzsi munkaltatokbol,belolem egyik se vesz uj autot uj ingatlanokat es se utazast.
29. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Globus)
nov. 14. 20:52
En mar nem is megyek el tobbet dolgozni se idegzetem se kedvem nincs mas jó létéért szopni alamizsnákért és más elbaszott eletere se vagyok kivancsi se az ingyen tulorak se a tetves csapatepitok nem kellenek kenjek a hajukra.
28. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 25. - Pulcsis)
nov. 14. 20:50
Igaza van hogy koldul. Legalabb megkapja a penzt nem nyulja le a munkaado nem belole gazdagodnak meg a telhetetlen senkik. Legalabb neki van esze.. Gondolom a legundoritobb helyre kuldozgetik ahova ép elméjű ember nem megy már.
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - Semleges)
nov. 14. 20:48
Párom eltart. 35 éves vagyok. Az én idegeim nincsennek kötélből elég volt a munka aljas világából megaláztak vagy kib.sztak velem el is jottem azonnal jó nagy balhé kiséretében. Senki kutyája kapcája nem vagyok es nem leszek.
26. Charlize (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 19:29

Nekem van diplomám, nyelvtudásom.

Az érettségi egy nagy semmi, kár odalenned magadtól. Lehet, hogy olyan a közeged, hogy ott alig van valakinek, de valójában semmit sem ér. Jó reggelt!

nov. 7. 14:13
Nálunk a tesco parkolóban van 1 csávó, pénzt kéreget, sokan adnak neki, az öregek meg mondják neki hogy menjen el dolgozni :D
24. globus (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 14:08

Sajnos ilyen világot élünk, valamilyen formában mindenki szop a munkahelyén 😀 ha csak nem vagy főnök, de az meg másfajta stresszel jár.

Azt tudod tenni, hogy meglátod benne a jó részeket, többinek kisebb jelentőséget tulajdonítasz.

23. Napsugár8 (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 14:03
Inkább otthon ülsz és és éhen halsz?Ez is egy verzió, bár nem a legideálisabb, az biztos.
nov. 7. 12:43
Ezt úgy írod, mintha másnak nem kellene dolgoznia. Pedig mindannyian dolgozunk vagy dolgoztunk. Nincs kiskapu.
21. semleges (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 7. 12:35

És akkor miből élsz? Van aki eltart?

Megkérdezem megint, hány éves vagy?

20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Charlize)
nov. 7. 11:28
Menjel te erettsegivel szar helyre,inkabb itthon ulok de nem megyel tonkre idegileg fizikalisan.
19. Charlize (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 31. 05:55

Végzettséged 0, semelyik munka sem tetszik…

Mit képzeltél el magadnak?

Irodába nem fognak így felvenni. Ott feksőfokú végzettséggel túljelentkezés van egy-egy pozícióra, diplomásokból válogathatnak.

Tanulnod kellene valamit, de olyan dolgot, amit hajlandó is vagy csinálni utána és kereslet is van rá a környéketeken.

18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 15. - Charlize)
okt. 30. 06:42
Szakács,de nem bírom fizikálisan,sikerult a vendeglatast megutalnom.
17. 55Judit (válaszként erre: 12. - Epresturmix)
okt. 26. 09:25

Hát persze hogy az ő munkájéval jól lehet keresni. Én az általános munkavállalókra gondoltam mikor azt írtam nem keresnek sokat. Mint a fodrásznál a hajmosó, vagy a szállodai takarító. de az itthoni életnél még az ővéké is jobb.

Az a csajszi élelmes, pont mint a fiam. Az ő tevékenysége hirdetésébe is bele fognak szaladni a túristák úton-útfélen.

16. semleges (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 26. 09:13

Mit szeretnél? Gondold át és tanuld azt!

Az érettségi a mai világban annyi mint régen a 8 általános. Több lábon kell állni, váltani és haladni a korral és az igényekkel. Hány éves vagy?

15. Charlize (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 26. 06:03
Az érettségi egy nagy semmi. Szakmád nincs?
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2023, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook