Mit tegyek, ha 3, 5 éves lányom minden éjjel bepisil? (tudásbázis)
4. zebracsikó
2014. szept. 14. 09:03
így van: éjjelre magától értetődően, mintha csak egy bugyi lenne, húzz rá egy pelenkát
még csak a nevén se nevezd
3. dominós
2014. szept. 14. 09:02
Semmit! Pelenkázd! Megvárod,míg magától megérik rá. Az enyém 5 és fél évesen érett meg rá egyik napról a másikra. Főleg ne foglalkozzatok vele, ne is emlegessétek.
2. zebracsikó
2014. szept. 14. 09:02
nyugtasd meg, hogy semmi baj, szinte észre se vedd! meg se említsd, szóvá se tedd.
el fog múlni
valami feszültség miatt lehet az egész
ha Te könnyedén veszed, nem tart már soká
1. Agines
2014. szept. 14. 09:00
köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Anyósom nem hagyja, hogy úgy neveljem a lányom, ahogy szeretném. Mindent megenged neki amit én nem. Mit tegyek?
- Mit tegyek ha az egyéves kislányom fején koszmófoltok jelentek meg? Minden nap hajat mosunk csecsemő kora óta, mitől alakult ki mégis?
- Kislányom mindent kihány, nem marad meg benne még a tea sem, félek hogy ki ne száradjon. Mit tegyek?
- Kiscsoportos óvodás kislányom újból rászokott a bepisilésre, ami legfőképp az ágyhoz kötött. Milyen okai lehetnek? Mit tegyek én?
- 7 éves lányomat nem tudom leszoktatni az éjjeli bepisilésről.SOS ha tud valaki okosat szívesen veszem, már mindent kipróbáltam.
- 4 éves lesz a kislányom s majd' egy hete minden éjszaka bepisil. Mi lehet az oka?