Mit tegyek az egerek ellen? (beszélgetés)
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Globus)
2023. dec. 3. 15:57
ezt még nem próbáltam, de mindenképp ki fogom. hátha...
4. boldogzokni (válaszként erre: 3. - Globus)
2023. dec. 3. 15:52
Mi is fogtunk így, de utána a macska megkapta. Hát bocs, ez az élet rendje. Ha csak az udvarba viszed, simán visszajön.
3. globus (válaszként erre: 2. - 55Judit)
2023. dec. 3. 15:49
Mi virágcserepes módszerrel is fogunk, ily módon élve van kitessékelve az udvarra. Régimódi cserép deszkalapon, kitámasztva befelé fordított dióval.
Tény, hogy türelmesnek kell lenni, ráadásul FI-nál több is van.
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. dec. 3. 15:41
A padlásra kéne jó illatos csalit felrakni csapdába. Kis darab füstölt kolbászt. Vagy ha van kukoricád, vagy napraforgó, ezekre nagyon mennek. Kisállat kereskedésben vagy takarmányboltban, vagy a piacon lehet kapni napraforgót kilós zacskókban is.
2023. dec. 3. 15:09
Egy hónapja másról sem szólnak a mindennapok, csak a küzdelemről. A gipszkarton fölött rodeóznak az egerek és valami túlélő rágcsálókról lehet szó, mert úgy érzem lassan mindent IS kipróbáltam: először az ártalmatlan dolgokkal kezdtem: illóolajos vattapamacsok, élvefogó csapdák, felkutattam a lehetséges bejutási helyeket és alufóliával betömködtem, ultrahang, de folytatódott a rémálom. Utána jött a hagyományos egérfogó, a ragacs és a méreg. Az egérfogóból valami profi módon szedik ki a kutyatápot. A szomszéd cicája rendszeresen itt van, de simán vonulnak előtte az egerek. (a mérget olyan helyre raktam, ahol nem tudja elérni). Mi a francot tehetnék még?
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek gyomorideg, szorongás ellen?
- Mit tegyek a féltékenykedésem ellen?
- Ez ellen mit tegyek?
- Mit tegyek depresszió és magány ellen ? Munkán kívül senkivel sem találkozom, nincs senkim itt és kis faluban élek (külföld).
- Mit tegyek ez ellen?
- Elkezdtem fogyózni, de nem tudok ellenállni a finom ételeknek. Mit tegyek?