Mit szóltok Stohl András balesetéhez? (beszélgetés)
Nagyon enyhe a büntetés, főleg úgy, hogy a jó magaviselettel feleződik.
Más "földi halandó" esetében nevetséges lenne a 10 hónap börtön.
A legszomorúbb a színészkollégák demonstratív kiállása Sthohl Buci mellett, ezeknek a művészeknek teljesen element a józan eszük?
engem az boldogít hogy a benti fiúk elégtételt vesznek majd,seprűnyéltől kezdve...akármi!
Az 5hónap rettegés lesz neki!
legalábbis bízom benne.
Magyarországon mindent lehet, csak pénzed és kapcsolataid legyenek!! Kecskemétre kerül, ahol arany élete lesz. Telefon, internet, TV - kollégium szintű épület, havi 4 kimenővel..
Kiváncsi lennék mennyit kapott a bírónő?!?!
Magyarországon nem precedens jog van(ezt nyilván te is tudod).
Te tudsz konkrét ügyről, amikor ugyan ilyen cselekmény miatt súlyosabb ítélet született, vagy enyhébb? Ha igen, kérlek oszd meg!
Lányok! És tuti a börtön a megfelelő büntetés?
Jobb lesz attól a Pali bácsinak?
Etessük a Stohl Andrást közpénzen, mert hülye volt? Börtönbe menjen az, aki valóban odavaló.
Istennek hála a bácsi túlélte és jól van.
Inkább fizettetnék vele a bácsi életkörülményeinek javítását...
Senkinek nem lesz jobb attól, hogy bebörtönözik, és ő sem fog megjavulni tőle.
ebben az országban nem igazságszolgáltatás van, hanem jog szolgáltatás.......
amíg nem reformálják kicsit meg a ptk.-t és a btk.-t addig az is marad, aztán meglátjuk
Az igazság asszonyának nem volt bekövetve a szeme.
Nincs jogegyenlőség Magyarországon!
Ez nem pártatlanság, egy elfogultság és részrehajlás.
Első az egyenlők között?????
A továbbiakban ez lesz a precedens????
Primus inter pares??????????????
Pl. Császár Előd is simán megúszta, hogy kinyírt egy rendőrt... :P
Amúgy tudtam, hogy eddig fogják húzni, míg végül nevetséges büntetést fog kapni. Szeretem mint embert, de a bűnéért mindenkinek vállalnia KELLENE a felelősséget!
Azért ez nem semmi hogy 5 hónap letöltendöt kapott..lehet részegen és bedrogozva vezetni..csak 5 hónapot kapsz!!
vajon mással is ez történt volna...hmmmm???
Akkoriban minden újság megírta, hogy a nyomozati szakaszban a vérvizsgálat bizonyítéka-ami perdöntő lett volna- váratlanul eltűnt a laborból.
A visszadátumozott kötelező biztosítási szerződés/okirat-hamisítás/ miatt az illetékes biztosító intézet feljelentéssel élt, de ez is elsikkadt, Cs. Elődöt sem akkor, sem később nem vonták felelősségre.
További ajánlott fórumok:
- Stohl András és a Való Világ 4
- Járt e már valaki Kovács Magyar András táltosnál gyógyítás céljából?
- Melyik nevet választanád az alábbiak közül, ha csak egyet-egyet lehetne? (Andor, András, Nándor, Simon, Emma, Janka, Júlia, Kinga)
- Mivel fogyott le Batiz András 10 kilót?
- Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház vélemények
- Stohl Andrással álmodtam. 😄🫢