Mit szóltok Stohl András balesetéhez? (beszélgetés)
Nem kerülhet Kecskemétre, mert ott BV-van.
Erre akkor lett volna lehetősége, ha fogházra ítélik és fogházban eltöltött x hónap után kerülhetett volna Kecskemétre, de BÖRTÖN büntetést kapott.
Az első időszakban nagyon nem is látogathatják és kimenője egy deka sem lesz, max sétára kiviszik az "udvarra".
Vagy ha a saját férjed, gyereked testvéred, lenne az áldozat akit cserbenhagy egy ittas bedrogozott ember... és mondjuk megúszná egy felfüggesztettel?
Aki ráadásul visszaeső...
Régen történt, nem emlékezhettek rá.
Apuka vezette a jó öreg Warsawát, és egy hirtelen fékezés miatt a jobb oldali utas halántékába belecsapódott a ruhaakasztó. Meghalt. A pech csak azt volt, hogy az elhalálozott országgyűlési képviselő volt.
Naná, hogy a kocsi vezetőjét meszelték le vagy 2 évre.
Igen. :(
Nemrég kérkedett vele nekem az elkövető, hogy saját magát ki tudta dumálni a szarból a bíróság előtt... Nem tudom, hogy csinálta, de a lényeg, hogy cseppet sem volt bűntudata.
Vajon, akkor is ezt mondaná mindenki, ha mondjuk a saját férje-gyereke-tesója.. stb csinálta volna ugyan ezt??
Akkor gondolom, mocskos soknak tartaná mindenki az ítéletet.
Ezen azért kicsinykét el lehetne gondolkozni..
A szomszédom nemrégiben okozott balesetet, elütött egyidős férfit, igaz nem volt ittas, de a bácsi meghalt.
2 év felfüggesztettet kapott!!!Sima földi halandó...
Úgyhogy nem úszta meg olcsón a Buci.
Jó 10 (vagy több) éve egy srác szándékosan agyonvert egy másikat, a cigarettáját az áldozatán nyomta el tettének megkoronázásaként. A fiú belehalt a sérüléseibe.
Az elkövetőt nem csukták le, tudtommal pénzbírságot sem kapott...
További ajánlott fórumok:
- Stohl András és a Való Világ 4
- Járt e már valaki Kovács Magyar András táltosnál gyógyítás céljából?
- Melyik nevet választanád az alábbiak közül, ha csak egyet-egyet lehetne? (Andor, András, Nándor, Simon, Emma, Janka, Júlia, Kinga)
- Mivel fogyott le Batiz András 10 kilót?
- Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház vélemények
- Stohl Andrással álmodtam. 😄🫢