Mit szóltok a DÁP-hoz? (tudásbázis)
Szerintem az ügyfélkapuval nincs gond, az tök jó, kényelmes és tudtommal meg is marad, csak a belépési mód lesz a DÀP, illetve meg kell maradni a személyes ügyintézés lehetőségének.
Ami a DÀP abszolút előnye lesz, hogy eddig az ügyfelek ügyfélkapuit "bitorló" pályázatírók, könyvelők kénytelenek lesznek rendesen, meghatalmazás útján dolgozni. Én anno nem találtam olyan pályázatírót aki nem az én ügyfélkapumban akart dolgozni, ahogy a választható könyvelőket is erősen leszanálta az, hogy nem voltam hajlandó odaadni nekik az ügyfélkapum elérhetőségét.
Szoktalak olvasni, nagy %-ban jó információkat adsz.
Most tévedsz. Bizonyos munkahelyek, munkakörök elengedhetetlen része az Ügyfélkapu megléte, még mielőtt belépsz, muszáj, hogy legyen.
Nem kötelezhet a legújabb telefonkészülék megvásárlására, (megfelelő legyen a szolgáltatáshoz)
sem internetszolgáltatás igénybevételére.
Egyébként nem vita hanem vélemény fórumot nyitottam névvel és fotóval vállalva magam......
Amiennyiben ez sokaknak szokatlan azoktól bocsi mindenért:))))))))
En tök jo dolognak tartom az okostelefont.
telefonälni, you tube hallgatäsra, nezesre kivälo.
Ez szép és igaz volt köszönöm:)
Hála:)))
Ugyan ezek ???? Tulajdon képpen én nem az ugyanazok és ugyanezek körébe tartozom... Túlképp még híve sem vagyok senkinek:))) Az én telómón ha tíz app elfér akkor sokat mondok:) Abból a tízből talán egyet használok és az nem face vagy a messenger...A 86 app semmiképpü nincs jelen:) és nem okézgatok....:))) Csupán vélemény amit más is feltesz magában csak valamiért nem kérdez :))))
Szép napot neked is:)
Na ezt a topikot nem egy olyan ember nyitotta
:)) SŐT :)))))
Da, Ja Vol....Igazad van semmi sem kmötelező ám máig nem kényelmes sem a netes sem az fizikális ügyinézés ...
Az adat védelmi törvényekre hivatkozva lesz egy sokkal sérülékenyebb változás... Jómagam ebbe gondolok bele...
Nem kötelező de ajánlott adatot hordoznak az adataink egy újabb de sokkal sérülékenyebb világba... Személyes adatok - stb.... Ki látja és ki felel érte ? Ezekről nem szól a fáma , csak egy hivatalt nevez meg drága vezetésünk.... ám személyes felelős nem lesz azt gondolom....
Ne feledd a mobilod a leg sérülékenyebb minden tekintetben.....
Ez tk. egy "keretprogram" mobil telefonra, ami alatt elérhetik majd az állampolgárok a ma is sokak által használt Ügyfélkaput, EESZT-t és ahol még regisztrálva vannak, illetve ahogyan ez a keret bővül.
Ma is rengetegen vannak regisztrálva ilyen állami rendszerekben, de a belépés többnyire számítógépről történik.
Abban látom a veszélyét, hogy mobil telefonra készül. A mobil ugye ott van az emberek zsebében. Jó esetben a sajátjában.
Hallottunk már olyan eszközökről, amelyekkel érintés nélkül, csak közel kell lenni és lemásolhatóak telefonok.
A másik oldala, hogy maga az állam is hozzá fog férni a telefonunkhoz (szerintem akinek nyilvános a száma, ahhoz már most is). Nyomonkövethetnek, hogy mikor, hol voltál. Nem csak filmekben fogunk azzal találkozni, hogy profilt alkotnak rólunk.
További ajánlott fórumok:
- Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok?
- Több adót fizessenek a gyermektelenek?! Mit szóltok hozzá?
- Mit szóltok Stohl András balesetéhez?
- Mit szóltok, hogy az egyiptomi tragédia áldozatainak gyűjtést rendeznek?
- Lányok! Ti mit szóltok hozzá, ha 1 pasi harisnyát hord?
- Mit szóltok a különbözö vallási gyülekezetekhez?