Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mit szóltok a DÁP-hoz? fórum

Mit szóltok a DÁP-hoz? (tudásbázis)

1 2 3 4 5
95. ,zumba (válaszként erre: 89. - Regin_a)
dec. 1. 18:09
Veszélyhelyzetben élünk, de ezt valamiért tolják...
94. ,zumba (válaszként erre: 87. - Regin_a)
dec. 1. 18:05
Gépjárműadó: majd kiküldik papíralapon a postán keresztül. Lesz ebből bonyodalom.
93. Regin_a (válaszként erre: 90. - Globus)
dec. 1. 18:05

Nem próbáltam

Viszont kapásbol sikerült a ÜF+ ezzel

[link]

Bent vagyok az ÜF+-ban

Verifyr.com elfelejtve , majdnem

Azért zavar hogy az miért nem működik

92. ,zumba (válaszként erre: 86. - Globus)
dec. 1. 18:04
Dicséretes az általad ráfordított idő erre a ....nem írom le mire.
91. ,zumba (válaszként erre: 76. - Plútó00777)
dec. 1. 18:02
Vannak olyan ügyek, amihez lehet mindenféle dip-dáp, meg okostelefon nélkül időpontot kérni. Pl: személyi, jogosítvány, útlevél, stb. (időpontfoglaló rendszer)
90. globus (válaszként erre: 89. - Regin_a)
dec. 1. 17:33
Az nem megy számítógép felől?
89. Regin_a (válaszként erre: 88. - Globus)
dec. 1. 17:25

DÁP-om biztos nem lesz, mert ezért okosat nem veszek +internet előfizetés

Anno integettünk a vonatrol amikor elváltunk, vagy integettek a stoposok és mindenki jól megvolt ilyen dolgok nélkül

Nem vagyok a digi ellen, de hogy csak a marhaságokat találják ki, vicc

88. globus (válaszként erre: 87. - Regin_a)
dec. 1. 17:04
Az Ük plusz 2025 decemberig jó. Utána DÁP. Ahhoz viszont nekem nincs hardverem, kipróbáltam, nem jó.
87. Regin_a (válaszként erre: 86. - Globus)
dec. 1. 17:02

Ismerősöd nyilván átlátja ezt a rendszert

Mi a helyzeet 2025 január 16 után?

Ki hol fogja "megoldani ezt a szisztémát?

Egyfelöl autó adó, másoknál meg SZJA

Kormányhivatalba hiába is mennék be

Nagyon felnyomja az agyam. Ugyanazt azt utat járom be többedszerre és sose jó neki a generált jelszó/számsor

Nem kevés időt szántam rá én is , sikertelenül

Talán majd holnap 1818 újból

86. globus (válaszként erre: 85. - Regin_a)
dec. 1. 16:39
Én tegnap szántam rá kb. 4-5 órát, aztán stop. Remélem, adóbevallásig nem jön oda küldemény, aztán kiforr. Vállalkozó ismerősöm nem aggódik, pedig neki tényleg van intéznivalója. Azt mondja, szóljak 29-én :)
85. Regin_a (válaszként erre: 83. - Globus)
dec. 1. 16:35

Mi harmadik ha csak két rubrika van ahova user és pass-t lehet beirni?

Odáig jutottam hogy már az emilcimemet is lebombáztam

Najó, sikerült visszaállitani, de ehhez már művészet kell, mármint a romboláshoz

Az időt sikerült 60 sec-ra állitani, de ne kérdezd hogy

Most már simán végigmegyek mindenhol, kapom a jel-számokat és sikertelen az azonositás

Hogy sikerült egyszer, nem tudom

Sokáig kellene verni aki ezt igy kitalálta

84. apeeng (válaszként erre: 74. - Globus)
dec. 1. 15:12
...nos úgy sejtem, igazad lesz.
83. globus (válaszként erre: 82. - Regin_a)
dec. 1. 15:08
Az a harmadik biztonsági szál. Mint a bankoknál az sms kód... lehetne egyszerűbb, pl. a régi felületen belépve tehettek volna igen/nem gombot, ami végigkalauzolna a folyamaton, miért is lenne bármi könnyű...
82. Regin_a (válaszként erre: 80. - Globus)
dec. 1. 15:00

felhasználónév és jelszó nem változik"

Akkor mit generál az autentikátor, miért van rá szükség? Mert rákattogva mindig ad egy számsort max 30sec-ig

81. Regin_a (válaszként erre: 78. - Plútó00777)
dec. 1. 14:39
Dehogy is, nagyon türelmesen próbált segiteni a hölgy, de arrol nem tehetett hogy a vERIFYR-T MÁR ELBALTÁZTAM ÉS NEM VOLT + JEL AHOVA A QR KÓDJÁT KELLETT VOLNA IRNI
80. globus (válaszként erre: 75. - Regin_a)
dec. 1. 12:09

Az nekem is megvolt, fotó van róla.

Szerintem felhasználónév és jelszó nem változik ebben a folyamatban.

79. Myra
dec. 1. 12:04
Nekem működött
78. Plútó00777 (válaszként erre: 77. - Regin_a)
dec. 1. 12:02
Inkább jobb ha Debilnek játszom el magam.Bár lehet annál inkább leráz :)
77. Regin_a (válaszként erre: 76. - Plútó00777)
dec. 1. 11:31

1818 hívható ha van ideged kivárni, és talán utbaigazitanak hogyan tovább

Esetleg játszd el hogy nincs okostelefonod csak asztali géped. Ez se könnyebb út persze

dec. 1. 10:45

Ügyfélkapu+ nnem fogadja el egyik új jelszót sem.Az E személyi QR kódját sem a DÁp .

Időpontot viszon telefonon sehol sem lehet,személyesen megint nem. Akkor?

75. Regin_a (válaszként erre: 74. - Globus)
dec. 1. 10:41

Csakhogy én már eljutottam a zöld pipáig ami a sikerességet jelenti, mobil nélkül

És innen hogy tovább? Mi a felhasználó nevem és jelszavam

Jelszót feltételezem a Verifyr adja, de az Üf.+ nem fogadja el, kopizni nem lehet, idő 30 sec, állitani nem lehet rajta

Felrúgtam és írmagját is kiírtottam a gépböl. Fáradt vagyok már az ilyen felesleges bohóckodáshoz

Vissza az ágyba :)

74. globus (válaszként erre: 73. - Regin_a)
nov. 30. 20:08
Az okostelefonossal is megsüllyedtünk ketten, ne zavartasd magad, hamarosan lesz forradalom :)
nov. 30. 20:03

Egy idő után felrugtam ujbol az egészet

Később csak motoszkált az agyamban, felhívtam a 1818-at

Elkitette bárki bárhol, hogy mobil nélküli megoldásban a verifyr-t telepiteni kell?

Mert ilyenröl nem olvastam

Na kezdjuk előlröl és töröltem a verifyr accontomat

Ezzel vége is, mert ujból nem tudok oda ugyanazzal az emilcimmel regisztrálni

Ha pró bálkozom, az irja hogy törölve vagyok, bár az emilcimem az rendben

Szoval nem engedi az összes adatomat törölni

Új Sign-in esetén azt mondja hogy törölve és itt a vége. Pedig már haladtam picit :)

A 1818-as hölgy és a MI Mia egész másképp magyarázza a dolgokat mint az ujságírók

nov. 30. 18:21

[link]

Azt irja a cikkiró a cikkben

[link]

"A bal oldali menüben kattintsunk a One-time passwords opcióra."

Nincs ilyen opcio és már az eredeti adataimat is elfelejtette az Ügyélkapu, persze én tudom :)

71. timycat (válaszként erre: 69. - Globus)
nov. 26. 21:37

Elméletileg marad a személyes ügyintézés, mondjuk bevezetés alatt van az e-ing, ott nem tudom a részletszabályokat, hogy s mint lesz, pl kell-e egy snassz ingatlan adás-vételhez DÀP vagy sem. Az első tervek szerint kellett volna eszemélyi, de azt "érdeklődés hiányában" elkaszálták. Eleve számomra az is kérdés, hogy megmarad-e az ügyvédi privilégium ingatlan adásvételnél... eredetileg felsőbb polcra tették volna az ügyvédeket, de rossz állampolgárok voltak és most épp beszántani tervezik őket, kiszervezve az újabb pénzes melókat a közjegyzőknek. Szép világ jön na.

Akinek cége, vállalkozása van nem tudja megkerülni majd a DÀP-ot, jelen állás szerint. Most még el lehet mismásolni a dolgokat.

70. timycat (válaszként erre: 68. - Dzsenniferkata)
nov. 26. 21:20
Kínában nincs kettős állampolgárság, szóval ha azt választom le kell adni a magyart... nehéz döntés, egyik szabadabb ország mint a másik 😂
69. globus (válaszként erre: 67. - Dzsenniferkata)
nov. 26. 21:17
Akinek nincs okosa, annak is lesz Authenticator lehetőség telefonnal, kizàrólag angol nyelven. Látom lelki szemeimmel az időseket, akik eddig valahogy elboldogultak a gépre elmentett azonosítókkal, jelszavakkal. Nagy meglepik lesznek.
68. Dzsenniferkata (válaszként erre: 65. - Timycat)
nov. 26. 21:14
Á dehogy. Te digitális kettős állampolgár leszel. Magyar - kínai kettős állampolgár. 😉😊
67. Dzsenniferkata (válaszként erre: 63. - Globus)
nov. 26. 21:11

A Digitális Állampolgár mobilalkalmazást iOS vagy Android eszközön is használhatod. Ahhoz, hogy az alkalmazás megfelelően működjön, az eszközödnek az alábbi követelményeknek kell megfelelnie

Operációs rendszer:

iOS 16, iPadOS 16 vagy újabb

Android 10 vagy újabb

Feltört, azaz jailbreakelt vagy rootolt eszközön az alkalmazás nem használható.

Huawei készülékeken nem használható az alkalmazás, kivéve azokat, amelyeken Android operációs rendszer fut (nem pedig Magic OS), valamint amelyeken hivatalosan elérhetők a Google szolgáltatásai, köztük a Google Play. Ezt találtam.

66. globus (válaszként erre: 65. - Timycat)
nov. 26. 21:10

A Méry vércukormérő sem kooperál 10 alattival. Jó, közelítsük meg számítógép felől: megvettem egy extra méry kábelt, és benyögte, hogy win 10 kell.

Köpök rája, már kidobtam.

1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook