Mit szóltok a DÁP-hoz? (tudásbázis)
Nem próbáltam
Viszont kapásbol sikerült a ÜF+ ezzel
Bent vagyok az ÜF+-ban
Verifyr.com elfelejtve , majdnem
Azért zavar hogy az miért nem működik
DÁP-om biztos nem lesz, mert ezért okosat nem veszek +internet előfizetés
Anno integettünk a vonatrol amikor elváltunk, vagy integettek a stoposok és mindenki jól megvolt ilyen dolgok nélkül
Nem vagyok a digi ellen, de hogy csak a marhaságokat találják ki, vicc
Ismerősöd nyilván átlátja ezt a rendszert
Mi a helyzeet 2025 január 16 után?
Ki hol fogja "megoldani ezt a szisztémát?
Egyfelöl autó adó, másoknál meg SZJA
Kormányhivatalba hiába is mennék be
Nagyon felnyomja az agyam. Ugyanazt azt utat járom be többedszerre és sose jó neki a generált jelszó/számsor
Nem kevés időt szántam rá én is , sikertelenül
Talán majd holnap 1818 újból
Mi harmadik ha csak két rubrika van ahova user és pass-t lehet beirni?
Odáig jutottam hogy már az emilcimemet is lebombáztam
Najó, sikerült visszaállitani, de ehhez már művészet kell, mármint a romboláshoz
Az időt sikerült 60 sec-ra állitani, de ne kérdezd hogy
Most már simán végigmegyek mindenhol, kapom a jel-számokat és sikertelen az azonositás
Hogy sikerült egyszer, nem tudom
Sokáig kellene verni aki ezt igy kitalálta
felhasználónév és jelszó nem változik"
Akkor mit generál az autentikátor, miért van rá szükség? Mert rákattogva mindig ad egy számsort max 30sec-ig
Az nekem is megvolt, fotó van róla.
Szerintem felhasználónév és jelszó nem változik ebben a folyamatban.
1818 hívható ha van ideged kivárni, és talán utbaigazitanak hogyan tovább
Esetleg játszd el hogy nincs okostelefonod csak asztali géped. Ez se könnyebb út persze
Ügyfélkapu+ nnem fogadja el egyik új jelszót sem.Az E személyi QR kódját sem a DÁp .
Időpontot viszon telefonon sehol sem lehet,személyesen megint nem. Akkor?
Csakhogy én már eljutottam a zöld pipáig ami a sikerességet jelenti, mobil nélkül
És innen hogy tovább? Mi a felhasználó nevem és jelszavam
Jelszót feltételezem a Verifyr adja, de az Üf.+ nem fogadja el, kopizni nem lehet, idő 30 sec, állitani nem lehet rajta
Felrúgtam és írmagját is kiírtottam a gépböl. Fáradt vagyok már az ilyen felesleges bohóckodáshoz
Vissza az ágyba :)
Egy idő után felrugtam ujbol az egészet
Később csak motoszkált az agyamban, felhívtam a 1818-at
Elkitette bárki bárhol, hogy mobil nélküli megoldásban a verifyr-t telepiteni kell?
Mert ilyenröl nem olvastam
Na kezdjuk előlröl és töröltem a verifyr accontomat
Ezzel vége is, mert ujból nem tudok oda ugyanazzal az emilcimmel regisztrálni
Ha pró bálkozom, az irja hogy törölve vagyok, bár az emilcimem az rendben
Szoval nem engedi az összes adatomat törölni
Új Sign-in esetén azt mondja hogy törölve és itt a vége. Pedig már haladtam picit :)
A 1818-as hölgy és a MI Mia egész másképp magyarázza a dolgokat mint az ujságírók
Elméletileg marad a személyes ügyintézés, mondjuk bevezetés alatt van az e-ing, ott nem tudom a részletszabályokat, hogy s mint lesz, pl kell-e egy snassz ingatlan adás-vételhez DÀP vagy sem. Az első tervek szerint kellett volna eszemélyi, de azt "érdeklődés hiányában" elkaszálták. Eleve számomra az is kérdés, hogy megmarad-e az ügyvédi privilégium ingatlan adásvételnél... eredetileg felsőbb polcra tették volna az ügyvédeket, de rossz állampolgárok voltak és most épp beszántani tervezik őket, kiszervezve az újabb pénzes melókat a közjegyzőknek. Szép világ jön na.
Akinek cége, vállalkozása van nem tudja megkerülni majd a DÀP-ot, jelen állás szerint. Most még el lehet mismásolni a dolgokat.
A Digitális Állampolgár mobilalkalmazást iOS vagy Android eszközön is használhatod. Ahhoz, hogy az alkalmazás megfelelően működjön, az eszközödnek az alábbi követelményeknek kell megfelelnie
Operációs rendszer:
iOS 16, iPadOS 16 vagy újabb
Android 10 vagy újabb
Feltört, azaz jailbreakelt vagy rootolt eszközön az alkalmazás nem használható.
Huawei készülékeken nem használható az alkalmazás, kivéve azokat, amelyeken Android operációs rendszer fut (nem pedig Magic OS), valamint amelyeken hivatalosan elérhetők a Google szolgáltatásai, köztük a Google Play. Ezt találtam.
A Méry vércukormérő sem kooperál 10 alattival. Jó, közelítsük meg számítógép felől: megvettem egy extra méry kábelt, és benyögte, hogy win 10 kell.
Köpök rája, már kidobtam.
További ajánlott fórumok:
- Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok?
- Több adót fizessenek a gyermektelenek?! Mit szóltok hozzá?
- Mit szóltok Stohl András balesetéhez?
- Mit szóltok, hogy az egyiptomi tragédia áldozatainak gyűjtést rendeznek?
- Lányok! Ti mit szóltok hozzá, ha 1 pasi harisnyát hord?
- Mit szóltok a különbözö vallási gyülekezetekhez?