Mit szólsz, ha a párod felhív, és azt mondja, túlóráznia kell? (beszélgetés)
Én örülnék neki, hisz most úgy áll a cég, hogy talán becsődöl. Eddig is sz@aré-húgyé dolgozott 8 órában, most meg 50ezret kap ugyanennyi munkára. Hát egyáltalán nincs megbecsülve az ember munkája. És még az a kérdés, hogy mit szólnék? Hát nem tudom. Valószínűleg elkezdenék reménykedni, hogy kifizetik azt a rohadt túlórát. És már megint felhúztam magam az anyagi oldalán a dolognak :D
Aki nem féltékeny bizonyos szinten, az szerintem már nem is szereti igazán a párját. De nem feltétlen a munka miatt kell féltékenykedni.
Azon csodálkoznék, ha nem kéne neki. Pedig ő a saját főnöke:) És rengeteget dolgozik.."túlórázik"(bár nincs megkötve honnan túlóra nála.) Nem kételkedem benne soha. A sok munkának meg megvan az eredménye.
Már a kérdés is fura, van olyan hely manapság, ahol nem kell?
Ühöm...kiveséztük a témát! :-)
Viszlát talán egyszer egy másik fórumon!
Jó éjt!
Ebben egyetértünk.
Talán ebből a két mondatból (amit dögipapa írt) ki is derült, hogy nem túl sok a kapcsolatukban már a tisztelet és a bizalom.
" ha egy kapcsolat hazugságra épül, akkor nem sokat ér"
Evvel én is egyetértek:)
:DDDDD
Én ammondó vagyok: nem szép dolog ennyire palira venni azt az embert, akit tisztelnie kéne.
Ezt az előadást szokták azok előadni, akiknek tuti vaj van a fején.
Bocsi, de ami a szívemen, az a számon:)
Amúgy én úgy értettem: bízom a páromban, és ha felhív, és bejelenti, hogy túlóráznia kell, akkor sajnálattal, de tudomásul veszem. 1 percig sem gondolom, hogy ilyen banális hazugsággal állna elő, mert annál az ember becsülete többet ér.
Ha nem bíznék meg benne ennyire, akkor valószínűleg nem élnénk együtt, sőt (!), nem is lenne a párom.
most, amikor olyan fontos mindenkinek a saját állása, miért jut eszébe bárkinek is, hogy a párja éppen nem túlórázik?
féltékenység? az teljesen normális, egy bizonyos határig, hiszen szeretjük a másikat és nem akarjuk elveszíteni, ha megfeszülünk sem szólunk róla :)
ha pedig tényleg nem túlórázik, akkor baj van a kapcsolattal és nem most kezdődött,. ezért a problémát még most meg kell oldani, de nem veszekedéssel .
:DDDDDDDDDDDDDDDD
hát persze:DDDD
Ha az én férjem azt mondja, hogy túlórázik, akkor az tuti túlóra! Én megbízom benne, nem volt még példa rá, hogy átvert volna.
Amikor az előző munkahelyemen én túlóráztam - nagyon sokszor du. 4 helyett este 8-10 körül jártam haza. Ő sem kételkedett soha, de nem is volt oka!!!
"ha nem hazudott nekem"
egyetlen egyszer sem-akkor hinném el a topikinditó helyében. Ha már volt rá precedens, hogy hazugságonkapta-akkor.
"ha a párod azt mondja, túlóráznia kell, akkor azt (sajnálattal, de) el kell hinni. "
Ismertem olyan csajt, aki ezt a szöveget nyomta, miközben az orránál fogva vezette a pasiját:)Képes volt "ártatlan" szemekkel, kéztördelve belenézni a férje széme, és úgy mondani:)
Hát elhinném neki..nem hazudott még nekem...semmi komoly dologban...vagy az is lehet egyáltalán nem hazudott...
Épitészetben dolgozik...szal azért munkás ruhába, koszosan bizti igaz...meg amugy is...tudja nagyon okos vagyok szal...ha meg akarná tenni nem igy csinálná...
De azért függhet kinek a párja hol dolgozik...meg ilyesmik...de nála előfordul a tulóra szal...nem gyanakszom..
További ajánlott fórumok:
- Azt mondják a reggeli fontos. Te mit reggeliztél ma?
- Közmondások, szólások, hasonlatok. Pl: Ki korán kel, aranyat lel. A tisztaság fél egészség. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejü
- Miért sértődnek meg a kövérek, ha azt mondja nekik valaki, hogy ne egyenek annyit?
- Te viccnek tudnád azt venni, ha a párod azt mondja neked: Te szerencsétlen!
- Ha a párod azt mondja
- Hogyan kell felhívni a Bp-i teló számot ha így adják meg az elejét: +36-1-... mert azt mondja ezen a számon előfizető nem kapcsolható.?