Mit sportolsz? Miért ezt választottad? (beszélgetés)
Rengeteg sportot kipróbáltam már, hastánctól a kung fu-ig. Eddig még nem maradtam meg tartósan egyiknél sem, különböző okok miatt. Falmászás volt a nagy kedvenc, jelenleg nincs a közelemben mászófal. :) Iszonyat jól átdolgozza az izmokat, a zsír meg olvad le az emberről, mint 30 fokban a fagyi.
Ami állandó: úszás, futás. Legkézenfekvőbbek számomra, nem kell hozzájuk sok minden.
Vallom, hogy a mozgás fontos. Fontos, mert minden életkorban valami mást hoz ki az emberből. Gondoljunk csak a versenysportra. Azokat is csak bizonyos korig lehet csinálni. Akkor hogyan válasszunk? Baráti befolyásra vagy média hatásra választunk sportot?
Én, bevallom eddig nem igazán voltam alapos a sport területén. Igaz mindíg is mozogtam valamit, de nem rendszeresen. Most 50 felett elkezdtem tudatosan kiválasztani azt a mozgást, ami, úgy gondolom segít nekem az egészségesebb életvitelben. Így : kerékpározom, úszom és görkorcsolyázom. És Te?
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Mesélnétek egy kicsit arról, hogy hogyan választottatok nevet a gyermeketeknek (esetleg, ha egyikőtöknek sem voltak előtte kedvencei)?
- A párom az anyját választotta
- Ki miért választotta azt a felhasználónevet, amit itt használ?
- Gyönyörű, fiatal nő létére, miért egy ilyen férfit választott?
- Ki milyen iskolatáskát vett és miért, ill. ha lehet kérdezni, árban melyik kategóriát választottátok?