Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mit sportolsz? Miért ezt választottad? fórum

Mit sportolsz? Miért ezt választottad? (beszélgetés)

1 2 3
39. gribedli*** (válaszként erre: 37. - Michelle.r)
2014. máj. 3. 09:36
En ugy gondolom, hogy aki tenyleg szeret futni, annal adottsag is (testaranyok), es aki annyira nem szeret, annal nem kell eroltetni, mert ennek megvan az oka. Azok a nok, akik homokora, vagy korte alkatuak, tehat van egy adott csipo, nem tudnak belole annyi hasznot huzni mert a terdre mashogy esik a terheles: a csipotol a terdig nagyobb szoget zar be a lab, mig egy keskeny csipoju nonel egyenesebben megy le a lab, ezert a terd kiegyensulyozottabban van terhelve. Ez hosszutavon ervenyes. Ha csak hebe-hoba futsz, amikor szukseged van ra a napi tevdkenysegedhez, az oke. A megterhelo alatt a mindennapos, edzes szinten valo futast ertem, es nekem is van "maratonis" ismerosom, 3 gyerekes anya, erdobe jar futni, neki olyan keskeny a csipoje mint egy gyereknek, tipikus futo alkat, felsoteste pedig nagyon pici es fejletlen, szoval ebben is tipikus futoalkat.
38. michelle.r (válaszként erre: 30. - Gribedli***)
2014. máj. 3. 08:47
kikódoltam ;o)
37. michelle.r (válaszként erre: 28. - Gribedli***)
2014. máj. 3. 08:47

Van néhány ilyen "eszement" futó körülöttem. Az egyik épp a barátnőm, eldöntötte, hogy futni fog - gyerek korában atléta volt, de azóta eltelt 30 év. Vett egy remek futócipőt, első alkalommal lezúzott 3,5 kilométert, most pár hónappal később a duplájánál tart. És félmaratonra készül. Persze mázlija is van, nem messze tőlük van egy remek rekortán futópálya. Engem is próbál rávenni és folyton jön a hülye sztorijaival :o)), hogy milyen élvezetes és klassz, bár majd meghal, de mégis olyan jó futni.

De nem eszem :DDD

2014. máj. 3. 07:38
Nekem még az is nagyon tetszik, h most már szinte minden városban;-lehet az kisebb is, nagyon sokféle sportág megtalálható, igazán kiváló trénerekkel:)
2014. máj. 2. 19:47
Futok.Az eredeti ok már nem aktuális.Most az az ok,hogy ezt kezdtem el.
34. gribedli*** (válaszként erre: 21. - Animal-lover)
2014. máj. 2. 16:59
Es ez sznobsag? Sztem az is sznobsag, aki meg direkt nem megy el es fikazza azokat, akik mozognak. Szoval attol fugg, honnan nezzuk. A fb-posztolas a Reka orarol meg csak siman feltunesi viszketegseg lehet. Bar en nem posztolnek soha sehova olyan kepet magamrol, amin folyik a csecseim kozott a viz, marpedig a RR orak ilyenek:D
33. ba3baaabe6 (válaszként erre: 32. - Gribedli***)
2014. máj. 2. 16:58
az is :-)
32. gribedli*** (válaszként erre: 17. - Ba3baaabe6)
2014. máj. 2. 16:53
:DDD
31. ba3baaabe6 (válaszként erre: 29. - Ba3baaabe6)
2014. máj. 2. 16:49
különben kerékpározom (napi 30-41 km-t), és úszom, de nem mondanád meg rólam, sajnos.
2014. máj. 2. 16:48
Esos napokon
29. ba3baaabe6 (válaszként erre: 23. - Animal-lover)
2014. máj. 2. 16:47
úgyé? :-DDD
28. gribedli*** (válaszként erre: 14. - Michelle.r)
2014. máj. 2. 16:43

En is csak futni utalok!:)

Kotelet maszni barmikor, imadom. De meg cipekedni, turazni meg barmilyen kerti melora hajlando vagyok, csak ne leghen futas. De ha muszaj, futok, elofordul, hogy muszaj, eleg nekem az is, ezert ha hobbibol valaszthatok mast, akkor inkabb mas. Gyerekeknel, kutyaknal mindig van valamennyi futkarozas. Viszont szanalommal nezem esos az ilyen pszudo-Rocky-kat:)))))

De lehet, hogy ok meg tok elvezik, mit tudhatjuk mi?

27. Lace_wing (válaszként erre: 21. - Animal-lover)
2014. máj. 2. 16:11
Tudom, hogy nagyon sokan szeretik/követik a "fitness-ladyket", és sok pluszt adnak az életükhöz, ezért nem véleményezem az ilyen hozzáállást. Nem szeretnék senkit sem megbántani. Viszont én úgy gondolom, ha valaki akarja/szeretné, akkor képes rá, akár épp a legfelkapottabb edző, Pityi Palkó, vagy adott esetben saját maga az útmutató ebben:)
26. 342402de6d (válaszként erre: 24. - Animal-lover)
2014. máj. 2. 15:54
Igazából sokat mozgok a munkám miatt is,meg bicikli,zumba,úszás,flabi,de így is duci vagyok.
2014. máj. 2. 15:22
Gyerekkoromt kezdve, mègha nem is nem versenyszerűen, de mindig sportoltam. Kosárlabda, kèzilabda, majd megàllapodtam 14 èvesen a taekwon-do nál. Hèt èv után abba kellett hagynom időhiány miatt. Nagyon szeretem, ki tudok benne teljesedni, vannak cèlok, amik motìvàlnak (gyorsulàs, nyùjtás, egyre magasabb technikák elsajàtìtàsa,), ès szeretem a keleti filozòfiát. Most sincs mèg lehetősègem visszatèrni, de ha elköltözünk egy nagyobb vàrosba, mindenkèppen folytatni szeretnèm. Addig is ùjra elkezdtem mozogni: edzőterembe futok, ès saját testsùllyal edzek.
24. animal-lover (válaszként erre: 15. - 342402de6d)
2014. máj. 2. 15:20
Magyarországon, mit gondolsz az emberek hány százaléka mozog rendszeresen? Úgysem fogod kitalálni: a megelőző 10% mostanra már 30% körül tart.De még e is nagyon alacsony. Én is csak ültem és feküdtem....-és rakodtak le a kilók...:(
23. animal-lover (válaszként erre: 17. - Ba3baaabe6)
2014. máj. 2. 15:17
igen ez nagyon jó, főleg előnyödre fog válni mondjuk 60 évesen, mert nem kell szemhéjkorrekcióra menned:)
22. animal-lover (válaszként erre: 14. - Michelle.r)
2014. máj. 2. 15:15
beautyrobic...mármint???
21. animal-lover (válaszként erre: 13. - Lace_wing)
2014. máj. 2. 15:13
én is úgymond "magányos farkasként" rovom le a köröket; nem is szeretném más tempóját felvenni:( A médiánál én Réka-tornára gondoltam főleg. Nálunk vannak olyan sznobok, akik képesek 80km-t autózni csak hogy az óráin ott legyenek...; -és a fb posztolásokon jól kivehető legyen :))
20. animal-lover (válaszként erre: 7. - Ba3baaabe6)
2014. máj. 2. 15:09
na, a kerékpározás nekem is ezt jelenti. Én nem megyek a párommal bicajozni, mert ő hegynek fölfele megy, teljes erővel..... ott halnék meg:)
19. ba3baaabe6 (válaszként erre: 18. - F6390e6b9b)
2014. máj. 2. 15:00
:-D
2014. máj. 2. 14:49
Minden reggel öt felülést végzek,mert csak ennyiszer nyomhatom le a szundigombot....
2014. máj. 2. 12:41

Minden reggel, amikor felébredek, azonnal tornázni kezdek. Azt mondom magamnak:

- Rajta! Fel, le! Fel, le!

Két perc gyötrelem után azt mondom magamnak:

- Jól van! Most próbáld ugyanezt a másik szemhéjaddal is!

2014. máj. 2. 12:29
futni nagyon szeretek. buszra meg villamosra :D
2014. máj. 2. 12:25
ülök és fekszem....mert kényelmes
2014. máj. 2. 12:24

Teniszezem - anyám választotta kisgyerek koromban - benne maradtam, mert imádom ;)

Lovagolok, úszom, de csak nyáron, nyitott medencében. Nyáron bringázom, tulajdonképpen bármire kapható vagyok, ugrálok a kölykökkel a gumiasztalon, falat mászom, szinte bármit, csak futni ne kelljen. Okkal, céllal, labda után bármikor és bármennyit, de csak úgy futni utálok.

Hogy miért? Mert egy sportkukac vagyok, még tévézés közben is felpattanok a lépcsőzőgépre, vagy callanetics gyakorlatokat végzek közben.

Az új szerelem a beautyrobic, pár hete kezdtem és nem értem, hogy tudtam eddig élni nélküle ;)

13. Lace_wing (válaszként erre: 1. - Animal-lover)
2014. máj. 2. 12:02

Engem általában zavart, ha barátokkal mentünk el mozogni egyet. (Kivéve a túrákat.)

A csevegés csak eltereli a figyelmemet a gyakorlatokról, a lovaglásban pedig épp az a jó, hogy egy kis nyugalomban lehet az ember a gondolataival. :)

A média hatásában nem hiszek, legalábbis hosszú távon nem. Szerintem csak arra jó, hogy hirtelen mindenki kétségbe essen, 3x körbeszaladja a házat, utána feladja és még mélyebbre fészkelje magát a kanapén. (Vannak kivételek, persze.)

2014. máj. 2. 11:33

Kedvelem és hobbiszinten űzöm: úszás, korcsolya (görkorcsolya is), sí.

De a canga a nyerő, ami nem kötött helyhez, évszakhoz, ezt nagyon nyomom télen-nyáron. Bárhová eljutok vele, nem terheli az ízületeket, szabad levegő, természet, illatok, minden adott a boldogsághoz.

11. gribedli*** (válaszként erre: 1. - Animal-lover)
2014. máj. 2. 11:29

Gyerekként minden ingyenes volt, vagy a diáksportkör tök olcsó volt, ezért ezekből jött ki: 4 évesen kezdtem el járni gimnasztikára felkészítőre de nem lett belőle később gimnasztikázás. Az általánosban jártam mindennap edzésre, nem versenyszerűen de napi 2 óra mozgás megvolt, és mindig az adott szenvedélyemnek megfelelő volt, rendszerint mindig odajártam, ahova az aktuális "legjobb barátnőm", röplabda, kézilabda, atlétika, úszás. Később volt alakformáló és aztán kikötöttem a súlyzóknál. Plusz megismerkedtem több mint 10 évvel ezelőtt a jógával is, pilátes, stb.

Ma mixelem, örökös kedvencem a súlyzózás, soha nem fogom abbahagyni, tetszik a crossfit is, mert nemcsak az esztétika miatt emelgetünk ugye, hanem az életért. A mai napig heti 3 úszás megvan, amikor időjárás engedi, itthon, télen ismerősöknél.

Van 2 kutyánk is, velük is kell játszani, és ez is rám marad, úgyhogy kondi van:)

Nem becsülöm le a média hatását, és nem is tartom negatívnak. Ha valakinek az kell, hogy lásson egy jó spinét feszes testtel fürdőruciban, és az irígységtől kezdi el felemelni a hátsóját és nem a hűtőn lóg egész nap, akkor még mindig jobban járt, mintha nem került volna a média hatása alá, nem?:DDD

2014. máj. 2. 11:15
Mindig elég sportos voltam. Kicsi korómtól kezdve lovagoltam, tini korom végéig, meg versenytáncoltam. Nem is volt bajom a súlyommal, majd ahogy elköltöztem otthonról, akkor kicsit megpunnyadtam. Sokmindent kipróbáltam. Nem nevezném magam sportolónak, mert nincs olyan amit tudok becsületesen csinálni(időhiány miatt), de a súlyzós edzés az én szerelmem. Nem tudok mostnaság eljárni, de itthon azért csinálom. De mindent szeretek igazából. Nyáron görkorizni járunk családostul, de imádok biciklizni is és zumbázni is. Szóval igazából nem is tudtam ideillő választ adni:)
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook