Mit sportolsz? Miért ezt választottad? (beszélgetés)
Van néhány ilyen "eszement" futó körülöttem. Az egyik épp a barátnőm, eldöntötte, hogy futni fog - gyerek korában atléta volt, de azóta eltelt 30 év. Vett egy remek futócipőt, első alkalommal lezúzott 3,5 kilométert, most pár hónappal később a duplájánál tart. És félmaratonra készül. Persze mázlija is van, nem messze tőlük van egy remek rekortán futópálya. Engem is próbál rávenni és folyton jön a hülye sztorijaival :o)), hogy milyen élvezetes és klassz, bár majd meghal, de mégis olyan jó futni.
De nem eszem :DDD
En is csak futni utalok!:)
Kotelet maszni barmikor, imadom. De meg cipekedni, turazni meg barmilyen kerti melora hajlando vagyok, csak ne leghen futas. De ha muszaj, futok, elofordul, hogy muszaj, eleg nekem az is, ezert ha hobbibol valaszthatok mast, akkor inkabb mas. Gyerekeknel, kutyaknal mindig van valamennyi futkarozas. Viszont szanalommal nezem esos az ilyen pszudo-Rocky-kat:)))))
De lehet, hogy ok meg tok elvezik, mit tudhatjuk mi?
Minden reggel, amikor felébredek, azonnal tornázni kezdek. Azt mondom magamnak:
- Rajta! Fel, le! Fel, le!
Két perc gyötrelem után azt mondom magamnak:
- Jól van! Most próbáld ugyanezt a másik szemhéjaddal is!
Teniszezem - anyám választotta kisgyerek koromban - benne maradtam, mert imádom ;)
Lovagolok, úszom, de csak nyáron, nyitott medencében. Nyáron bringázom, tulajdonképpen bármire kapható vagyok, ugrálok a kölykökkel a gumiasztalon, falat mászom, szinte bármit, csak futni ne kelljen. Okkal, céllal, labda után bármikor és bármennyit, de csak úgy futni utálok.
Hogy miért? Mert egy sportkukac vagyok, még tévézés közben is felpattanok a lépcsőzőgépre, vagy callanetics gyakorlatokat végzek közben.
Az új szerelem a beautyrobic, pár hete kezdtem és nem értem, hogy tudtam eddig élni nélküle ;)
Engem általában zavart, ha barátokkal mentünk el mozogni egyet. (Kivéve a túrákat.)
A csevegés csak eltereli a figyelmemet a gyakorlatokról, a lovaglásban pedig épp az a jó, hogy egy kis nyugalomban lehet az ember a gondolataival. :)
A média hatásában nem hiszek, legalábbis hosszú távon nem. Szerintem csak arra jó, hogy hirtelen mindenki kétségbe essen, 3x körbeszaladja a házat, utána feladja és még mélyebbre fészkelje magát a kanapén. (Vannak kivételek, persze.)
Kedvelem és hobbiszinten űzöm: úszás, korcsolya (görkorcsolya is), sí.
De a canga a nyerő, ami nem kötött helyhez, évszakhoz, ezt nagyon nyomom télen-nyáron. Bárhová eljutok vele, nem terheli az ízületeket, szabad levegő, természet, illatok, minden adott a boldogsághoz.
Gyerekként minden ingyenes volt, vagy a diáksportkör tök olcsó volt, ezért ezekből jött ki: 4 évesen kezdtem el járni gimnasztikára felkészítőre de nem lett belőle később gimnasztikázás. Az általánosban jártam mindennap edzésre, nem versenyszerűen de napi 2 óra mozgás megvolt, és mindig az adott szenvedélyemnek megfelelő volt, rendszerint mindig odajártam, ahova az aktuális "legjobb barátnőm", röplabda, kézilabda, atlétika, úszás. Később volt alakformáló és aztán kikötöttem a súlyzóknál. Plusz megismerkedtem több mint 10 évvel ezelőtt a jógával is, pilátes, stb.
Ma mixelem, örökös kedvencem a súlyzózás, soha nem fogom abbahagyni, tetszik a crossfit is, mert nemcsak az esztétika miatt emelgetünk ugye, hanem az életért. A mai napig heti 3 úszás megvan, amikor időjárás engedi, itthon, télen ismerősöknél.
Van 2 kutyánk is, velük is kell játszani, és ez is rám marad, úgyhogy kondi van:)
Nem becsülöm le a média hatását, és nem is tartom negatívnak. Ha valakinek az kell, hogy lásson egy jó spinét feszes testtel fürdőruciban, és az irígységtől kezdi el felemelni a hátsóját és nem a hűtőn lóg egész nap, akkor még mindig jobban járt, mintha nem került volna a média hatása alá, nem?:DDD
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Mesélnétek egy kicsit arról, hogy hogyan választottatok nevet a gyermeketeknek (esetleg, ha egyikőtöknek sem voltak előtte kedvencei)?
- A párom az anyját választotta
- Ki miért választotta azt a felhasználónevet, amit itt használ?
- Gyönyörű, fiatal nő létére, miért egy ilyen férfit választott?
- Ki milyen iskolatáskát vett és miért, ill. ha lehet kérdezni, árban melyik kategóriát választottátok?