Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert... (beszélgetés)
Grecsó Krisztián: Megyek utánad
Robert Heinlein: Ajtó a nyárba
Két egészen különböző könyv:)
Shan Sa : A gójátékos
Elég régóta állt a polcomon,de kár volt ennyi ideig tartogatni,mert nagyon jó!
Robert Yugovich: Olja
Még nagyon az elején járok, de szerintem hamar kiolvasom.
Lesley Pearse: Ígéret
Amikor kitör az első világháború, Belle Reilly férje, Jimmy beáll katonának, és Észak-Franciaország halálos lövészárkaiba vezénylik. Belle képtelen tétlenül várakozni, és önként jelentkezik frontszolgálatra. Őt is Franciaországba küldik vöröskeresztes mentőautó-sofőrnek.
Belle a frontvonal mögött a maga mindennapi, kegyetlen valóságában tapasztalja meg a háborút, amelyben mindent elveszíthet, amit szeretett, és amiért egész életében küzdött... Tiltott szenvedélyek, hűség és szerelem közt vergődve súlyos döntéseket kell hoznia. Vajon engedni fog a háború sötét erőinek vagy közbeszól a sors, és végül megtalálja a boldogságot?
Befejeztem Monika Peetz: Keddi nők-et
Tetszett. :)
Most kezdtem
J.L. Armentrout: Obszidián-ját
Kíváncsian várom, rengetegen dícsérik.
Gerard van Emmerik : Csibefiú
Nem egyszerű olvasmány!Nyomasztó lélektani regény magányról,szeretethiányról,illetve olyan eltúlzott,fojtogató szeretetről,ami korlátozza a szabadságot.
Maria Housden: Hannah ajándéka
Megkönnyeztem:(
Rosamunde Pilcher : Ház a tengerparton
Kellemes kis könyv.Egyszerű romantikus történet csodás tájleírásokkal.Angliában játszódik,egy tengerparti kis városkában,Cornwall-ban.Kerestem a Google-ban fotókat róla...hát,tényleg gyönyörű!
Jó volt ez is:
Brenda Joyce: Halálos gyönyör
További ajánlott fórumok:
- Most olvastam + véleményem
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- A legjobb könyv(ek), ami(ke)t olvastam
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Felháborodtam, mikor olvastam egy kutyás csoportban, hogy a...
- Kippkopp meséket lehet a neten olvasni? Sajnos nem találtam, csak könyvajánlót.