Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert... (beszélgetés)
JÓ sok könyvet kaptam:))Azt sem tudom hol kezdjem ,van mindenféle:))A hangulat fog dönteni.
Első mégis :Sarah Mc Coy: Marilla a zöld oromból( Váratlan utazás/Anne kapcsolódik)
Fábián Janka:Julie Könyvkuckója
Tony Park:SötétSzív
Attenborough:Egy élet a bolygónkon
Böszörményi : A Barnum-rejtély
Collen McCullough:Keserédes
Gail Carriger ,vámpíros -vérfarkasos sorozata(5)humoros szórakoztató ,aki bírja ezeket:))
Hát elleszek egy darabig:))
Stephen King: Végítélet
Hangulatos kis kötet, már ami a mostani Covid- világjárványos időszakot illeti.
Rhys Bowen: Holttest a könyvesboltban
---------------
tetszett sajna könyvtár zárva így a fürdőkádashoz nem jutok hozzá
Szabó Magda. Az ajtó.
–" Emerenc halott, Sutu él, és nem szeret se téged, se mást, ez a képesség hiányzik belőle, de számtalan más előnyös tulajdonság pótolja. Sutu, ha megbecsülöd, segít neked a sírodig, mert nem hozhatod soha veszélybe. Se titka, se ajtaja, s ha lesz is valaha, nincs a sziréneknek olyan énekük, amire Sutu kinyitná bárkinek."
Előkészületben:ÚJ Wilbur S.:Szellemtűz,kíváncsi v.ok mert a kor,annyira nem tett jót az írónak,de elfogult is vagyok,mert sok csodás órát adtak a regényei:))teljesen kirepítettek egy más világba::))
Böszörményi GY.:Ambrózi Báró esetei(sorozat)most jön a 4-5 rész ,Romantikus,nyomozós, megfogott,pedig nem igazán sok van ilyenem:))
Leila Meacham: Sommerset ,ebbe nem pillantottam bele,csak hátlap olvasás alapján könnyű családregény/romantika
Szóval ezek jönnek most:)) és kellene sok -sok IDŐ:))))
Hali:)) Ken Follett: Egy új Korszak Hajnala
A Katedrális előzménye:)) Most kezdtem, lehet utána megint jön a Katedrális:))Visszaeső újraolvasó v.ok:))
Ja ...és nagyon jónak ígérkezik:))
További ajánlott fórumok:
- Most olvastam + véleményem
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- A legjobb könyv(ek), ami(ke)t olvastam
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Felháborodtam, mikor olvastam egy kutyás csoportban, hogy a...
- Kippkopp meséket lehet a neten olvasni? Sajnos nem találtam, csak könyvajánlót.