Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert... (beszélgetés)
Ez is ment a listámra!
Csak egy kis időt adhatna valaki! :)
Könnyű, női, happy enddel a végén.
Lasley Pearse után jól esett.
Christopher Moore: Te szent kék!
Most kezdtem még csak, de a szerző többi könyvét imádtam.
Berki Judit: Ülök a matracon
Szenzációs, mai regény, most aktuális, nagyon jókat lehet rajta vihogni, de tanulságos is!
Stephen King - Peter Straub: A talizmán.
Ez egy horror mese tele abszurd kalandokkal. Az egyik kedvenc könyvem, már négyszer is kiolvastam:)
Margaux Fragoso: Csak ha Te is akarod
Ajánlom mindenkinek aki szereti az igaz történeteket!
Mindet olvastam.
Valóban nem könnyű,sokszor nyomasztó, de nagyon tetszenek.
Ezért most Jill Mansellt olvasok. :)))
Szerepcsere a címe
Dexter Yates jóképű, gazdag pénzügyi szakértő. Igazi nőfaló, gondtalanul él Londonban, az ágyában szebbnél szebb nők váltják egymást. Ám a helyzet drámaian megváltozik, amikor nővére meghal, és kiderül, Dexter gyámságára hagyta 8 hónapos kislányát, Delphit.
Molly Hayes grafikusnő korábbi párkapcsolatai rendre kudarcba fulladtak. Amikor Dexter a kisbabával a szomszédjába költözik, lassan kölcsönös vonzalom alakul ki köztük. De Molly óvatos, és nem mer hinni a tapasztalt nőcsábásznak. Elege van már a kötődésre képtelen férfiakból.
Egyértelmű a kérdés: mit kell Dexternek tennie, hogy Molly higgyen neki?
Lesley Pearse: Bízz bennem
Nagyon jó, sajnos ma befejezem.
Barbara Wood: Álom idején
----
Ausztrália 1800-as évek vége fele játszódik kicsit történelmi kicsit misztikus kicsit romantikus egyenlőre tetszik:)
Og Mandino: A világ legnagyobb üzletkötője.
Örökérvényű szabályok egyenesen az ókorból, amelyek a mai gazdaságra, üzletmenetre is érvényesek.
További ajánlott fórumok:
- Most olvastam + véleményem
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- A legjobb könyv(ek), ami(ke)t olvastam
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Felháborodtam, mikor olvastam egy kutyás csoportban, hogy a...
- Kippkopp meséket lehet a neten olvasni? Sajnos nem találtam, csak könyvajánlót.