Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert... (beszélgetés)
Ezek az írónők nálam eddig kimaradtak...Bár Nora Roberts-el már szemezek egy ideje :)))
Én azoktól a könyvektől kapok mostanában sikítófrászt,amiknek a borítóján kigyúrt,izmos,kockás hasú férfitest látható!:) Na ezeket messziről elkerülöm!:D
Most fejeztem be: Nicholas Sparks:Szerelmünk lapjai
Szép romantikus történet!Kicsit giccses,de szép :)
Igen,először volt a film,aztán lett belőle a könyv:)
Végülis nem volt rossz...Tipikus akció-thriller,amit talán jobb látni,mint olvasni,de egyszeri olvasást megért.Lehet,ha nem láttam volna előbb a filmet,jobban izgultam volna rajta:)
Marina Cole: A madam
Lebilincselő, magával ragadó, szép család regény.Imádtam az első sorától az utolsóig. Voltak benne olyan részek amit viszolyogva olvastam, de ettől lett igazán jó a történet. Köszönöm az írónőnek, hogy egy ilyen színvonalas történettel gazdagított.
Ez volt a 2. könyve amit olvastam tőle, de ez is nagyon remek volt.
Gerald Durrell: My Family and Other Animals
Tammara Webber: Egyszeregy (tiniknek nagyon ajánlom!)
Kevin J. Anderson :
Az X-Akták -Áldozat
Az ismert sorozat egyik epizódja: egy mexikói még felderítetlen piramissal kapcsolatos jelenségekről
Og Mandino:A világ legnagyobb üzletkötője
Mindenkinek ajánlom, de különösen azoknak, akiknek saját vállalkozásuk van, vagy tervezik, hogy legyen.
Nagyon emberi mòdon, egyenesen a szívhez szòlva vezet végig a sikeres üzlet, sikeres élet íratlan szabályain.
Akkor ezt megkeresem!
Sidney Sheldon-nak amúgy is jó könyvei vannak!
Folyamatban:
Peter Straub: Julia
Sokkolt engem is :) Az elején vmi könnyedebbre számítottam... Régen sok Jackie Collins-t olvastam a 1980-as évekbeli részekről eszembe jutott rögtön.
Most nincs kedvem hozzá.
Van folytatása is ennek a könyvnek majd meglesem a könyvtárba.( van társszerző is)
Jennifer Crusie : Álmaimban kísértesz
Kísértetsztori kis romantikával:)
Könnyed kikapcsolódásnak tökéletesen megfelel!
További ajánlott fórumok:
- Most olvastam + véleményem
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- A legjobb könyv(ek), ami(ke)t olvastam
- Most olvastam, hogy az ellenkező nemű emberek szeméből kiolvasható, hogy bejövünk-e neki. Állítólag a szem mindig elárulja. Igaz lenne?
- Felháborodtam, mikor olvastam egy kutyás csoportban, hogy a...
- Kippkopp meséket lehet a neten olvasni? Sajnos nem találtam, csak könyvajánlót.