Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mit lehet tudni a Lyonessről? fórum

Mit lehet tudni a Lyonessről? (tudásbázis)

1 2 3 4 5 6 7
34. totyy (válaszként erre: 33. - Potyek)
2008. dec. 15. 21:42

Ahhoz, hogy gyorsabban működjön a rendszer, a regisztrált embereknek havi 35-40 ezret kellene legalább az elszámolási rendszeren keresztül elkölteni. Ha pl. havi 5 ezer Ft-okat költök, akkor a mátrixom lassabban telik; így sokkal hosszabb idő alatt fut ki (nem 1, hanem 5 év alatt) Persze ez attól is függ, aki minket beregisztrált. Mert, ha ő nagyon aktív, akkor a mi mátrixunkat is építi.

Attól nem kell félni, hogy a befizetett pénzünk elveszik, mert ez előleg. Megelőlegezem vele a jövőbeni vásárlásaimat. Az üdvözlő csomagban is találunk róla leírást. És a Lyoness új honlapján is megtalálható minden információ.

33. potyek
2008. dec. 7. 22:36
Nálunk tegnap volt valaki,aki előadta ezt az egészet.Ő 520.000ft-ot fizetett be előre!?Szerintetek ez vissza fog neki jönni valaha?Én nem hiszek ebben az egészben.Régebben egy ugyanilyen lánc tagja lettem:ingyenesen,de nem is használom!Szerintem ezek a matematikai számítások csak a papíron valósulnak meg:a gyakorlatban nem!De én is kíváncsian várom,hogy kinek jön vissza legalább a pénze vagy esetleg megkeresi az áhított milliókat,amiket a matematika kihoz!
32. totyy
2008. nov. 1. 08:19
Tegnap indult az osztrák tv-ben a reklámkampány. Megújult a Lyoness honlapja is. Aki kíváncsi az újításokra nézze meg!
31. favali (válaszként erre: 26. - Toncsimimi)
2008. okt. 18. 07:31
Szia! Nekem 2 ismerősöm is befizette az előleget, igaz nem szerveztek be senkit, de nem is lett feltöltve a matrixuk, pedig azt ígérték.Szerintem el is veszett a pénzük
30. cilus (válaszként erre: 29. - Totyy)
2008. okt. 18. 07:01
úgy legyen:))
29. totyy
2008. okt. 17. 10:29
Már csatlakozott a Praktiker is a Lyoness elszámolási rendszeréhez. Minden áruházba telepítettek kártyaleolvasót. (nemsokára remélhetőleg jön a tesco is)
2008. júl. 25. 09:10

Én még nem léptem be, tehhár nem is fizettem semmit, csak mérlegelek, hogy megéri-e.

Csak vásárlás szempontjából nem érdekel, mert egy nagyobb üzletközpont akciója során többet megspórolok, mintha a felsorolt boltok valamelyikébe vásárolnék...

Az üzleti része érdekelt volna, de Kalthelios-nak igaza volt, hogy csak annak éri meg aki tele van pénzes ismerőssel.

27. cilus
2008. júl. 24. 21:18
Én úgy tudom hogy nem kell előleget fizetni,te miért fizettél??
2008. júl. 23. 12:55

Engem is érdekelne azok véleménye, akik befizették a kezdő (nem kevés) előleget, hogy valóban megtérült-e nekik ill. a várt hasznot hozta-e?

Voltam már előadáson, de még sok minden homályos...

Csak vásárlás szempontjából egyelőre macerásnak tartom, de pénzkereseti lehetőségként elgondolkoztam rajta, hogy esetleg megérné-e. Akkor természetesen minden szabadidőmben ezzel foglalkoznék, építeném a "pozíciómat"...

Kíváncsi vagyok valóban vannak-e olyanok, akiknek bejött ez a pénzkereseti forma???

25. totyy (válaszként erre: 14. - Teltzsu)
2008. júl. 20. 08:09

Ja, és itt a lényeg:

[link]

24. totyy (válaszként erre: 14. - Teltzsu)
2008. júl. 20. 08:02

Szia!

Ajánlom figyelmedbe a Lyoness honlapján a következő oldalt. Ami a kérdésedre válasz, a 7. ponttól olvasd. Vagy a szponzort kérdezd, aki beregisztrált!

Üdvözlettel: Zsu

[link]

23. totyy (válaszként erre: 15. - Diagonalt)
2008. júl. 20. 07:40

:-) Nem kell a hajadra kenni. Ha megkaptad a képes plasztikkártyát, bármerre utazol, akár az országon belül, szinte minden Megyében van legalább 300-400 termékpartner, ahol használhatod!

Ha szeretnéd terminálosan használni, akkor keresd meg a rokonod, hogy mivel Ő ajánlotta neked ezt a vásárlási lehetőséget, szeretnéd, ha segítene neked ebben.

22. totyy
2008. júl. 20. 07:31

Sziasztok!

Annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy amennyiben lehetőségetek van elmenni egy előadásra, mindenképp tegyétek meg, mert itt tisztázhatjátok legegyszerűbben a fejetekben kavargó kérdéseket! Minden előadás ingyenes! Az előadóktól bátran kérdezzetek! Lényeges, hogy egyedül ne üljetek le számolni, mert az elején könnyű belekeveredni.

A honlapot is ajánlott először a felső vonalbeli szponzorral áttekinteni. Kellemes vásárlást és jó munkát mindenkinek! Sziasztok

21. cilus (válaszként erre: 20. - Rita023)
2008. júl. 19. 11:13
Álítólag a számlára érkező bevétel adóköteles,ha utalvány formátumban kéred akkor nem.
2008. júl. 18. 18:26
Engem is érdekelne saját tapasztalat. Az oldalt olvastam, de akkor sem értem, hogy hogy lehetséges ennyit keresni adómentesen ráadásul. Nekem van ebben valami srégság!!!!!!!
19. cilus (válaszként erre: 11. - Vuduboszi)
2008. júl. 17. 11:58
Most regisztráltam,te hogy állsz??
18. cilus (válaszként erre: 17. - Sivilla)
2008. júl. 17. 11:00
Szia! Most léptem be ,érdekelne hogy másoknak mi a tapasztalatai.Olvasd ela honlapjukat a wwww.lyoness .hun. utánna írj!!
2008. júl. 17. 10:29
Engem is érdekelne!
16. cilus
2008. júl. 17. 10:21
Érdekelne hogy mik a tapasztalatok erről a cégről??
2008. jún. 26. 14:23
Annak idején neveéőanyám regizett engem is.Mondjuk én azóta sem lelkesedem nagyon a dologért.Végre kaptunk egy kis műanyag kártyát,h ne kelljen utalványozni.Egy a baj,sehol nincs terminál.Így akár a hajamra is kenhetem az egészet...
2008. jún. 26. 14:16

Sziasztok!

Engem érdekelne a lehetőség, de nem egészen értem.

Aki ajánlotta, azt mondta, ingyen lehet regisztrálni és a vásárlásokkal automatikusan 1%-ot spórolok, és egy bizonyos összeg (ha jól emlékszem, 2.500 Ft) elérése után ezt vissza is kapom.

Eddig rendben van a dolog.

De ha jól értelmeztem az ÁÜF-t, akkor pénzt csak akkor írnak jóvá, ha kiváltom a vásárlói kártyát, ami 30 Euróba kerül...

Ha félreértelmeztem, akkor homályosítsatok fel, légyszi. Köszi. :)

Zs.

13. totyy
2008. jún. 7. 19:41
Michel01: Nálunk úgy mondták az előadáson: Ha pozíciót vásárolsz, akkor azt Lyonesses utalvány formájában kapod vissza amikor kifutott a mátrixod.
12. totyy
2008. jún. 7. 19:37

kleca: a bevétel csak akkor adóköteles itt, ha a bankszámládra kéred. Ha utalvány formájában, akkor nem.

Érdemes elolvasni a honlapon is megtalálható információkat mielőtt csatlakozik valaki.

Amúgy egy magyar átlagembernek kb. 14 hónapra van szüksége és természetesen rendszeressen használni a lyoness kártyát, hogy ki tudja futtatni a mátrixot.

Na meg persze legalább 4- 5 embert kell magad alá regisztrálni.

2008. máj. 9. 12:47
Nem kötelező befektetni pénzt,0 % kockázat, csupán a mindennapi vásárlásaiddal spórolsz,pénzt keresel.
2008. máj. 9. 12:45
Én 1 hónapja regisztráltam, a szponzorom már ebből él,neki nagyon bejött anyagilag!Én is lelkes vagyok és már szerveztem is be pár ismerőst.Eddig semmit nem kaptam vissza a vásárlásaimból, most legalább jár X % kedvezmény és gyűlnek a forintok az árrésgyűjtőmben!:)
2008. ápr. 23. 16:40
Engem tényleg érdekelne, hogy mik azok az apró részletek, amire oda kell figyelni... Várom az infókat....
2008. febr. 17. 14:36

Ez egy nagy szélhámosság! Az előadásokon nem mondják meg, hogy az elővásárlásra befizetett pénzedet soha nem kapod vissza. A szerződés tartalmát csak útólag tudod meg, később ezt sajnálhatod,érezheted saját károdon keresztül. Van még itt valaki akit átvertek a Lyonessek?

Michel01

2007. nov. 2. 12:10

Igazából ez arról szól ahogyan éljük az életünket, vannak ismétlődő tevékenységeink:

Vannak vásárlási szokásaink.

Kapunk a munkahelyünkön is vásárlásra használható étkezési jegyeket, amiket meghatározott helyeken lehet beváltani. A módszer ismerős.

Ha valakinek a közelében olyan boltok vannak, ahol ez beváltható, s egyébként is ott szokott vásárolni, akkor remek lehetőség arra, hogy visszakapja a vásárlásának egy részét.Ha valaki olyan benzinkúton szokott általában is vásárolni, az nagyon jól járhat.

Lehet, hogy vannak, akiknek emiatt meg kellene változtatni a szokásaikat. Mérlegelnie kell, megéri-e.

Én beléptem, de még nem használtam. Mérlegelek.

Viszont az így adódó bevétel adóköteles.

Önadózóként egyéb bevételekként fel kell tüntetni.

2007. jún. 9. 08:09

Még egy fillért se kaptam, peddig én fizettem be pénzt mikor regiztem, és eleibe vásároltam is.

Mostmár nem érdekel. Elveszett a pénzem. Megfizettem a tanulópénzt, többet nem fognak csőbe húzni. TANULTAM AZ ESETBŐL!!!

Akinek bejött az jót mond róla, akinek nem az soha nem fogja dicsérni.

2007. máj. 25. 19:30

Nem becsapás, nem piramisjáték, de csak akkor kezdj bele, ha sok gazdag ismerősöd van, aki előre pénzt fektet be a még meg sem történt vásárlásaiba, hogy gyorsan előre tudj jutni a "ranglétrán".

Kicsiben csinálva sok munka a tagtoborzás, sok macera a néhány (KIKA, Spar, Interspar...) előre meghatározott értékú utalványainak igénylése, és kevés pénz Neked.

Nem beszéllek le róla, mert Magyarországon is sokan szuper jól keresnek vele, de alaposabban nézz utána, és gondolkodj el a részleteken, a lehetőségeiden és a kitartásodon! (Ez minden MLM-re érvényes.)

Én regisztrálram magam, mert ingyenes. Semmit nem csináltam azóta, mert nem láttam benne fantáziát.

Én én vagyok, Te meg más vagy.

Ami nekem nem "fekszik", lehet, hogy a Te óriási lehetőséged...

www.lyoness.hu

1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook