Mit lehet tudni a Lyonessről? (tudásbázis)
Valamit hallottam róla.
Nem akarok téves infót írni ezért inkább semmit nem pötyögök ide. Ha konkrét döntést tud valaki írja le létszi!?
"A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) is eljárást kezdett a fogyasztói döntések tisztességtelen befolyásolása és a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának megszegése miatt. Ők azonban nem csak a ScienNetet, hanem a másik hasonló céget, a Lyonesst is vizsgálják."
"A Lyoness rendszer esetében szintén felmerül a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának megsértése azáltal is, hogy a fogyasztók juttatásban részesülhetnek ugyan, de az ígért nagymértékű juttatások elérésének alapfeltétele más fogyasztók Lyoness rendszerbe történő aktív beléptetésében való közreműködés."
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene nekem.....
Még október 5.-én regisztráltam a Lyoness oldalán, de azóta sem kaptam meg a kártyámat. Pedig már azóta gyűltek volna rajta a vásárlásaim....:( De a fő bajom az, hogy hiába néztem már át ezerszer az oldalukat, egyszerűen sem egy mail címet, sem egy ügyfélszolgálati telefonszámot, se semmi elérhetőséget nem találok, ahol jelezhetném, hogy nem jött meg a kártyám. Mit lehet ilyenkor csinálni?
Ha valaki tud valami elérhetőséget, az írja már meg priviben!
Előre is köszi!
Az árengedmény számlán keletkezett összegért kapod a vásárlási utalványt.Meghatározod,hogy hol szeretnéd levásárolni és olyat igényelsz.
Árengedmény számla-utalvány
Jutalék számla-kp.bankszámládra
Sok igazság van abban amit írtál,de eggyel nem értek egyet:
"ScienNet:vásárlási utalványokat kap a vásárló minden esetben,bármilyen módon keletkezett a joga"
A férjem 3 jogot foglalózott,a továbbiakban nem foglalkozott vele,csak én vásárolgattam(nem nagy összegek)és az ajánlónk pakolgatta a jogokat.2-2 számlánk van,árengedmény és jutalék.Az árengedményt kapod meg vásárlási utalványban,a jutalékot pedig kiutalják a megadott bankszámlára,ha elérte a 10.000 ft.-ot.A férjemnek ez már kétszer megtörtént.
Tehát nem csak utalvány keletkezik a jogból.
igen, a blokkolás előtt.
Nem tudom miért nem lehet beregelni, a férjem horror összeggel szállt be, - én nem tettem volna - így egyből gold vagy milyen kártyát kapott.Ezért nekem érdekem naponta nyújtogatni a kártyám. :(
Nem fizetés előtt, hanem még a blokkolás előtt. Volt már ebből több nézeteltérés.
Engem spec. az érdekelne, hogy miért nem lehet valaki alá beregisztrálni, ha nincs még 3000 Ft a számláján?
Nem kell semmilyen utalvány! A
Lyoness-es kártyádat fizetés előtt átadod a pénztárosnak,ő bepötyögi az azonosítódat és kész.
Engem érdekelne,hogyan lehet a telefonos kedvezményt igénybe venni.
Nem tartozik a legolcsóbb multik közé, de ha már valaki ott vásárol rendszeresen, lehet jobban jár ha a saját törzsvásárlói rendszerét használja.
A vásárlás az Auchan Magyarország Kft saját 500.,1.000,.5000 Ft-os címletű utalványaival lehetséges, mely utalványt a Lyoness irodában tudják megrendelni.
A vásárlásokból az azonnali visszatérítés: 0,5%
Maradék árrés 3%
(KÁK=D)
Szia
Köszi a telefon az nem érint, inkább az aushan vásárlás érdekelne.
Szia!
Én ugyan tag vagyok, de csak a telefon miatt. Így a Barátommal és a Kedvesemmel (meg akik ebben benne vannak) ingyen beszélhetünk egymással, míg a havi díj fele lebeszélhető.
Lyoness&scienett
Megegyező jellegű összetevők:
mindkettő bináris rendszer
mindkettőt mátrixnak hívják
mindkettőben két hét az automatikus pozíció. Illetve jog elhelyezés határideje
mindkettőben vásárlási utalványt gazdálkodnak ki előleges pozícióból, illetve foglalós jog - ból
mindkettőben csakis Termékpartnereknél lehet levásárolni a kigazdálkodott utalványokat
mindkettőben lehet pozíciókat előlegezni - illetve jogokat foglalózni
mindkettőben ki lehet egészíteni az előleges pozíciót - illetve jogot és fel lehet használni a vásárláskor
mindkettőben van egy hasonló táblázat ezen kiegészítések pontos értékére
mindkettőben 1 százalékot kap vissza a Törzsvásárló a saját vásárlásai után (mindkettőben feleződik ez az összeg, ha a Termékpartneri árrés nem ér el bizonyos százalékot)
mindkettőben 0. 5 - 0. 5 százalékot kap jutalékként a Törzsvásárló ajánlója és annak ajánlója a Törzsvásárló vásárlásaiból (itt is feleződik mindkét rendszerben bizonyos százalék alatt)
mindkettőben van rendszer - jutalék, a táblázatok hasonlóak
mindkettőben van karrier - jutalék
mindkettőben van karrier - táblázat, némi eltéréssel
mindkettőben van pontértéke a pozícióknak - illetve jogoknak, az első Gazdasági osztályban (illetve Scien-Osztályban) mindkettőben 1 pont (illetve egység), a másodikban mindkettőben 3 pont (illetve egység), magasabb osztályokban némi eltéréssel hasonló pontértékekkel (illetve egységekkel)
mindkettőben hétfő után és két hét eltolódással kerülnek kifizetésre a jutalékok
mindkettőben vannak bónusz (ajándék) pozíciók, illetve jogok
mindkettőben bónuszpozíciókat, illetve jogokat kap a Törzsvásárló a Nemzetközi, a Nemzeti és a saját mátrixában, mindkettőben ugyanúgy 4 - 4 -et pozíciónként
korábban mindkettőben aktiválni kellett a pozíciókat, illetve jogokat, a Lyonessben 3-3 pozíciónál, a ScienNetben 2-2 jog-nál (újabban a Lyoness eltörölte a bónuszpozíciók aktiválási kötelezettségét, a ScienNet még nem)
mindkettőben átlépnek a pozíciók, illetve a jogok egy magasabb Gazdasági osztályba, illetve Szcien-Osztályba, ha elérik a szükséges pozíció, illetve jog mennyiséget az első mögött
mindkettőben nagyon hasonló rövid marketing beszélgetést javasolnak
Ezekre a tényekre barátom felemeli hangját:))
(aki lyoness hívő)
Ezt minden hasonló fórumon megkérdezem, és azt tapasztalom hogy sehol nincs egy lélek aki bármilyen jövedelemre tett volna szert ezekből a játékokból így van ez a Sciennet, Lyoness, Edbusy, GEM sziget esetében is.
Mindig csak a potencionális milliomosok írogatnak.
Kiegészíteném, hogy nettó, hisz vonják le amit előre befizettek....
Az ismerőseim 500ezer forintot:o(...???!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tudni a SuperGreensről? Mik a tapasztalatok?
- Honnan lehet tudni, hogy valaki "pszichopata" vagy rendben van?
- Mit lehet tudni a Tibeti gombáról?
- Honnan lehet tudni hogy egy parfüm eredeti vagy nem?!
- Miből lehet tudni, hogy a jelenlegi párom-e a nagy Ő?
- HPV vírus miatt vannak szemölcseim az intim tájékon, van valaki, akinek hasonló panasza van? Mit lehet róla tudni?