Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mit lehet tudni a Lyonessről? fórum

Mit lehet tudni a Lyonessről? (tudásbázis)

1 2 3 4 5 6 7
94. 2f4fe453b8 (válaszként erre: 93. - Ea9c78b99a)
2009. máj. 17. 19:08
Ha én odamentem volna Sormás Isvánhoz, lehet kialkudtam volna magamnak direkt 10%-ot. Persze kérdés hogy miből. Egy lakodalomnak nincs kötött ára.
2009. máj. 17. 18:58
nem az egy százalékról szól s em a félről.annyit senki nem ad ha jobban utánaolbasnátok:) az az azonnali jóváírás!2-26%ig adható a kedvezmény! és pénzt is kaphatsz vissza ha azt választod , 2600Ftonként folyószámlára utalással.a Pszáf sem ad ki mindenkinek engedélyt úgy gondolom.ne egymás észbeli képességét fikázzátokcsak az írjon aki érti a lényeget és tudjuk egymást segíteni!csak egy példa:sormás István fogadó barátnőm lakodalmából ami több mint egymillió ft volt 8% visszatérítés ami Ftban mérhető 1% a Lyonessé hiszen nem nonprofit szervezet!ha ez sem kézzelfogható, akkor mi az?nézzétek meg a partnereknél hogy az 1%után mi van még?elárulom:újabb százallék, kedvezmény! az egy %az az azonnali visszatérítés!én használom és igenis jó érzés ahogy a gyűjtőmben gyűlik a pénz amit ha akarok 2600ftonként visszautalnak.ez nem virtuális, ez valós, kézzelfogható jó magyar Ft!
92. lehoagi (válaszként erre: 90. - 3e0ba54fb8)
2009. máj. 11. 21:59
igen, na erről beszéltem. mindenki csak hiv egy nála okosabbat és nem történik semmi. Én tényleg csak arra próbáltam térni, hogy ennyi embert még mindig lehet hülyiteni és azzal a bizonyos "munka nélküli gazdagsággal" hitetni, akkor itt tényleg komoly probléma van. Én erre azt szoktam mondani, hogy ha van is ilyen munka (amit nem hiszek),azokat nem hirdetik.
2009. máj. 11. 20:20

[link]

Ott a piramis séma a jobb alsó sarokban. Képzeletben lehet folytatni az ábrát.

90. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 89. - Lehoagi)
2009. máj. 11. 20:17

Tényleg ne politizálj :)), már csak azért sem, mert most éppen a másik csapatnak van nagyobb doboz mosópora :))

Nem mindenhol egy-két % van, van ahol több is. De én hónapok óta várom a megoldást arra, hogy fog a pénzem ezerszeres hasznot termelni :o))). Mondtam a csajnak, aki nekem ajánlgatta - nem ezt, a másikat - ,hogy oké, veszek 50 db jogot, ha megmutatja, hogyan ezerszereződik meg. Nem tudta, tanácsot kért a vezetőjétől, az is az ő vezetőjétől, már "farkaspistinél" jár az ügy, de még mindig nincs meggyőző képlet :))

89. lehoagi (válaszként erre: 88. - 2f4fe453b8)
2009. máj. 11. 19:57
ezt most komolyan gondoljátok!?! virtuális pénz!?!?! ezt komolyan beveszitek!? hát ez az konkurencia...megnéztem az üzleteket most!!!!REÁL, CBA 0,5 %...cukrászdák 1 %!?!? ez komoylan vezető értékű!?!? erre megmozdulnak emberek!??! az most komoly!!? amikor mindenki a bedobós újságokat bújja, hogy mi hol olcsóbb!?!?!?!?! ezt nem akarom elhinni, hogy emberek ennyire naivak!!! ebbe már majdnem politikát is megérne bevinni: könnyű dolga volt a komcsiknak!!! ezt a sok átmosott agyat!!!! bocs aaz őszinteségért!!!
88. 2f4fe453b8 (válaszként erre: 84. - Ea9c78b99a)
2009. máj. 11. 19:53

Gyakorlatilag ez is "termék-alapú" piramisjáték, de mivel nem készpénz cserél gazdát, a hatóság által "megtűrt" kategóriába esik.

A pénzvisszatérítés virtuális. Tulajdonképpen kedvezményt kapsz, ami nem egyenértékű a készpénzzel.

Azt is érdemes megnézni, hogy ugyanaz a termék a konkurenciánál mennyibe kerül.

87. lehoagi (válaszként erre: 84. - Ea9c78b99a)
2009. máj. 11. 19:31
Pincike! Te valóban tudod mi a különbség az MLM rendszer és apiramisjáték között!?!?!
2009. máj. 11. 19:30
Ahogy nézem a régi hozzászólásokat, nem mindegy, hogy melyik cég!?!?!?! Egyiknél sem látom, hogy az üzletekre helyzenék a hangsúlyt ill. az általuk adott kedvezményekre. Annak idején voltam Scien előadáson. Durván 4 kérdést tettem fel, amire nem tudott a "milliókat kereső" hölygike. LEginkább az volt a kitérő válasza, hogy nem kell mindenkinek milliomosnak lennie. Erre velem együtt 13 ember felállt és kisétált a termeből. Annak idején 15 éve alapitottam vásárlói klubot, tehát tudtam olyat kérdezni, ami egy valódi vásárlói klub alapja lehet. Ez nem az! Tiszta piramis játék, abból is a leggyengébb!!!Óvatosan minden befizetett összeget!!!!!
85. pintyőke72 (válaszként erre: 84. - Ea9c78b99a)
2009. máj. 11. 17:30

Ezzel én is így vagyok. Egy cégben vagyok benne,(a kedvezmény miatt),ott is csak saját magamnak vásárolok.

A férjem mondta,hogy volt előadáson, őt meggyőzték, jóban is van a főnökkel, régóta ismerik egymást, így ő is belépett. Meg engem is beléptet valamikor. Én meg a gyermekeim, a mamám, stb.

Ahogy tájékozatott a párom,ez tényleg jó és tényleg nem piramis!!!

2009. máj. 9. 18:54
nekiálltam Lyonessezni. ehez azt kell tudni, hogy soha nem tudtak semmibe belerángatni, csodalekvár Avon aloe vera stb,de mivel ez nem piramisjáték és PSZÁF engedéllyel működik, tehát legális .nem kell házalni nem kell senkire semmit rátukmálni sőt min den vásárlásom ból kézzel fogható pénzvisszatéritésem van amit amúgy nem kapnék meg akkor miért nem jó dolog ez? várom azokat fórumozni akik már csinálják és elégedettek vagy ha kérdéseik vannak segitsük egymást!hajrá csajok!
83. oroberto (válaszként erre: 79. - Totyy)
2009. febr. 27. 13:43

Szia!

Igen minden új regisztrált után kell fizetned akit beregisztrálsz a lyonessbe. Ez elvileg a kártya és az üdvözlő csomag értéke.

Tehát csak azt éri meg beregisztrálni aki megértette a müködést és használja is a rendszert így egy idő után vissza fog jönni a 2600, plusz még több is.

2009. febr. 27. 11:51
Kösszi Mohabmw nagyon hasznos a hozzászolásod!
81. potyek
2009. febr. 23. 10:45
szerintem se gyakori,hogy valaki majd 2millát költ havonta bármire is....
80. cilus (válaszként erre: 78. - Mohabmw)
2009. febr. 23. 10:08
Sajnos nekem nincs ilyen ismim akik nag ytételben tankolnak vagy vásárolnak:((((Ezért nem is *haladok* sehova,hiába léptem be a Lyonessbe:((
79. totyy (válaszként erre: 78. - Mohabmw)
2009. febr. 23. 09:09

Szia!

Egy kérdésem lenne.A 2.600Ft-ot minden új regisztrált után a kártyáért és az újjonan bevezetett "kezdőcsomagért fizetjük, vagy másért?

78. Mohabmw (válaszként erre: 38. - Kokopapa)
2009. febr. 21. 17:58

Kedves Kokopapa,

1 hónapja regisztráltam egy ismerősömet, aki egy szállítmányozással foglalkozó kft. tulajdonosa. Az eltelt 1 hónap alatt 1.920.000.- Ft-ot tankoltak a kamionokba, ha ennek a 0,25%-át veszem, az 4.800.- Ft. vagyis kb 3 havonta 1 pozíció. Na ennyire "nem" éri meg...

2009. febr. 21. 17:50
Szerettem volna néhány linket is beírni de sajnos úgy nem tudtam elküldeni az üzenetet. Ha valakit érdekelnek további részletek, írjon bátran e-mailben.
76. Mohabmw (válaszként erre: 71. - 3e0ba54fb8)
2009. febr. 21. 17:49

Ez borzalmas. Hogy egyesek miket hordanak össze...

A további okoskodásokat megelőzvén, lássuk a tényeket:

Lyoness - kontra ScienNet adatok a korrekt véleményalkotás elősegítésére:

Bejegyzés:

Lyoness: Svájc, Buchs. Lásd Lyoness weboldalt!

ScienNet: az Egyesült Államokban, Washington DC.-ben bejegyzett cég.

Nemzetközi jelleg:

Lyoness: 12 országban van jelen. (2009. januárban)

ScienNet: Magyarországon tevékenykedik.

A ScienNet 2006 szeptember 1-től indította el ScienNet néven az európai Rendszert Magyarországon. Jelenleg kizárólag Magyarországon érhető el, így a magyar lakosságnak érdemes regisztrálni.

Magyarország referencia és teszt ország is egyben a ScienNet számára. Az eredmények a várakozásnak megfelelően alakulnak, ezért rövidesen várható a terjeszkedés.

A szisztéma kifejlesztője:

Lyoness: Hubert Freidl, Ausztria. Elérhetőségek és információk a www.lyoness.hu oldalon, fotók a Cashback Magazinban.

ScienNet:

Több évtizedet átölelő törzsvásárlói rendszer működtetésében szerzett, gazdasági, kereskedelmi, pénzügyi és humán tapasztalatokra alapozva

alapították meg külföldi szakemberek, az elérhető leghozzáértőbb nemzetközi szakemberek közreműködésével és segítségével.

Pozíciók - kontra Jog-ok:

Lyoness: Pozíciók keletkeznek a vásárlásokból, illetve előlegesen.

ScienNet: Jogok keletkeznek a vásárlásokból, illetve a foglalások-ból.

Vásárlási kategóriák:

Lyoness: öt Gazdasági Osztály létezik.

ScienNet: hat Scien-Osztály működik.

Pozíciók - illetve jogok egységei:

Lyoness: 13.000,-Ft-ból keletkezik egy pozíció az egyes Gazdasági Osztályban, 39.000,- Ft-ból a kettesben. stb.

ScienNet: 10.000,-Ft-ból keletkezik egy pozíció az egyes Scien-Osztályban, 30.000,- Ft-ból a kettesben, stb.

Pozíciók, illetve Jogok kifutása:

Lyoness: az első Gazdasági Osztályban 35 - 35 pozíció kell a kifutáshoz, majd átkerül a pozíció a kettes Gazdasági Osztályba.

ScienNet: az első Scien-Osztályban 30 - 30 jog kell a kifutáshoz, majd átkerül a jog a kettes Scien-Osztályba.

Utalványkigazdálkodások:

Lyoness: első Gazdasági Osztályban 117.000,- Ft utalványkigazdálkodás lehetséges.

ScienNet: első Scien-Osztályban 92.000,- Ft utalványkigazdálkodás lehetséges.

(a többi osztályokban hasonló nagyságrendű eltérések vannak.)

Rendszerjutalékok:

Lyoness: az első jutalék 3 -3 pozíciónál keletkezik, feltétele 4, pozícióval rendelkező direkt vásárló.

ScienNet: az első jutalék 2 -2 jognál keletkezik, nem szükséges hozzá pozícióval rendelkező vásárló.

Visszatérítések és utalványkigazdálkodások:

Lyoness: készpénzes visszatérítést kap a vásárló, ha pozíciója bolti vásárlás árréséből keletkezett.

ScienNet: vásárlási utalványokat kap a vásárló minden esetben, bármilyen módon keletkezett a jog-a.

Szponzorvonal elnevezése:

Lyoness: ajánlónak hívják a szponzort.

ScienNet: Instruktornak hívják a szponzort (gyakran ajánlónak is).

Egyéb jutalékok:

Lyoness: partner bónusz a direktek és indirektek rendszerjutalékei után.

ScienNet: ajánlói jutalék a közvetlen és közvetett vásárlók rendszerjutalékai után.

Karrier jutalékok:

Lyoness: 8 karrierszint létezik.

ScienNet: 7 karrierszint létezik.

Karrier teljesítmény értékelése:

Lyoness: havi karrier értékelést működtet.

ScienNet: fél éves karrier értékelést működtet.

Start időpontja:

Lyoness: 2003. augusztus 1. - egyszerre öt országban: Ausztria, Németország, Svájc, Csehország, Magyarország.

ScienNet: 2006. szeptember 1. - Magyarországon.

Legalitás:

Lyoness:

- kb. fél évvel ezelőtt a PSZÁF - sok hónapos vizsgálat után - hatósági szerződést kötött a Lyoness Hungary Kft-vel, amelyet a Holding Elnöke, Hubert Freidl írt alá a Lyoness részéről. A PSZÁF a Lyoness törzsvásárlói rendszerét nem minősítette pénzügyi tevékenységnek, de előírt néhány kiegészítő lépést az ügyfelek még korrektebb tájékoztatása és a további pénzügyi stabilitás elősegítése érdekében.

ScienNet:

- a PSZÁF még nem vizsgálta meg a tevékenységét

Megegyező jellegű összetevők:

mindkettő bináris rendszer

mindkettőt mátrixnak hívják

mindkettőben két hét az automatikus pozíció. Illetve jog elhelyezés határideje

mindkettőben vásárlási utalványt gazdálkodnak ki előleges pozícióból, illetve foglalós jog - ból

mindkettőben csakis Termékpartnereknél lehet levásárolni a kigazdálkodott utalványokat

mindkettőben lehet pozíciókat előlegezni - illetve jogokat foglalózni

mindkettőben ki lehet egészíteni az előleges pozíciót - illetve jogot és fel lehet használni a vásárláskor

mindkettőben van egy hasonló táblázat ezen kiegészítések pontos értékére

mindkettőben 1 százalékot kap vissza a Törzsvásárló a saját vásárlásai után (mindkettőben feleződik ez az összeg, ha a Termékpartneri árrés nem ér el bizonyos százalékot)

mindkettőben 0.5 - 0.5 százalékot kap jutalékként a Törzsvásárló ajánlója és annak ajánlója a Törzsvásárló vásárlásaiból (itt is feleződik mindkét rendszerben bizonyos százalék alatt)

mindkettőben van rendszer - jutalék, a táblázatok hasonlóak

mindkettőben van karrier - jutalék

mindkettőben van karrier - táblázat, némi eltéréssel

mindkettőben van pontértéke a pozícióknak - illetve jogoknak, az első Gazdasági osztályban (illetve Scien-Osztályban) mindkettőben 1 pont (illetve egység), a másodikban mindkettőben 3 pont (illetve egység), magasabb osztályokban némi eltéréssel hasonló pontértékekkel (illetve egységekkel)

mindkettőben hétfő után és két hét eltolódással kerülnek kifizetésre a jutalékok

mindkettőben vannak bónusz (ajándék) pozíciók, illetve jogok

mindkettőben bónuszpozíciókat, illetve jogokat kap a Törzsvásárló a Nemzetközi, a Nemzeti és a saját mátrixában, mindkettőben ugyanúgy 4 - 4 -et pozíciónként

korábban mindkettőben aktiválni kellett a pozíciókat, illetve jogokat, a Lyonessben 3-3 pozíciónál, a ScienNetben 2-2 jog-nál (újabban a Lyoness eltörölte a bónuszpozíciók aktiválási kötelezettségét, a ScienNet még nem)

mindkettőben átlépnek a pozíciók, illetve a jogok egy magasabb Gazdasági osztályba, illetve Szcien-Osztályba, ha elérik a szükséges pozíció, illetve jog mennyiséget az első mögött

mindkettőben nagyon hasonló rövid marketing beszélgetést javasolnak

Kiegészítő információ:

A Lyoness beperelte a ScienNet - et plágium (idegen szellemi termék engedély nélküli lemásolása, használata) okán.

A Lyoness a pert elveszítette és 50.000,- Ft perköltséget fizetett a Bíróságnak.

Oka: a ScienNet magyarországi vezetői nem perelhetők, mert arra hivatkoznak, hogy ők csak az amerikai anyacég megbízása alapján dolgoznak.

Az amerikai anyacégnél a Bíróság senkit nem talált, akinek egy idézést lehetne küldeni, vagy személyesen felelősségre lehetne vonni a plágiumért.

Etikai jellegű megjegyzések:

A Lyoness magyarországi vezetősége kb. másfél évvel ezelőtt etikai kivizsgálást végzett néhány Lyoness üzletépítő tevékenységével kapcsolatban.

Az Etikai Bizottság keményen elmarasztalta és kizárásra javasolta a (jelen írásban természetesen meg nem nevezett) személyeket.

A kizárást Hubert Freidl, a Lyoness szellemi atyja és a Lyoness Holding Elnöke nem hagyta jóvá, tekintettel az érintettek korábbi érdemeire, kaptak még egy utolsó lehetőséget, hogy helyrehozzák az okozott kárt és visszatérjenek a korrekt üzletépítők soraiba.

A Lyoness Etikai Bizottsága a következő bűnök miatt marasztalta el és ítélte kártérítésre az érintetteket:

Azt tanácsolni egy új ügyfélnek, hogy az első Gazdasági Osztályt részesítse előnyben, abban induljon el aránytalanul sok pozícióval. (50 - 70, vagy még ennél is több pozícióval.)

Azt tanácsolni egy ügyfélnek, hogy - hamisan - tőkebefektetésként kezelje a Lyoness törzsvásárlói rendszerét.

Azt tanácsolni egy ügyfélnek, hogy hatalmas összeggel (esetenként több millió Ft-tal) helyezkedjen el az egyes Gazdasági osztályban és a saját előleges pozícióival futtassa ki az első 3, vagy 7 előleges pozícióját. (Pld. helyezzen el három előleges pozíciót az egyes Gazdasági osztályban, majd vásárolja meg ezek mögött a 4 x 35, azaz 140 pozíciót is. Ezáltal azt a látszatot keltve, mintha 1.859.000,- Ft elhelyezésével azonnal keresett volna 453.000,- Ft-ot és ez így fog folytatódni minden héten.)

Olyat nyilatkozni új ügyfeleknek négyszemközt, vagy nyilvánosan, hogy a Lyoness - ben nem kell dolgozniuk, elég, ha pozíciókat foglalnak le, hoznak pár embert, aki ugyanezt megteszi és máris sok pénzt keresnek.

Elhanyagolni az ügyfelek megtanítását a vásárlásra és a rendszer korrekt építésére.

Félinformációkkal, elhallgatásokkal, a munka elbagatellizálásával azt a látszatot kelteni, hogy a Lyoness a könnyű pénzkereset színtere.

Új ügyfeleknek saját jutalék SMS-t, illetve saját utalványszámlát mutogatni és pusztán ezzel rávenni őket, hogy jelentős pénzeket helyezzenek el az egyes Gazdasági Osztályban, elmulasztva felvilágosítani őket a rendszer valódi előnyeiről.

A korrekt tájékoztatás helyett saját fizetéssel dicsekedni és ezzel kecsegtetni az új ügyfelet.

Különféle pozícionálási trükkökkel kisebb összegben azonnali pénzkereset biztosítani az új ügyfeleknek, majd ennek hatását felhasználva rávenni őket hatalmas összegű, előleges pozícionálásra, elmulasztva felvilágosítani őket a szükséges munkáról.

Olyasmit mondani új ügyfeleknek, hogy munka nélkül is pár hónapon belül jelentős összegeket kereshetnek, ha rengeteg pozíciót foglalnak le az egyes Gazdasági Osztályban és ugyanilyen ügyfeleket hoznak.

Olyasmit hangoztatni titokban, kihasználva az új ügyfelek tájékozatlanságát, hogy itt akkor is milliomos leszel, ha "cipzárt húzol a szád elé".

Új ügyfelek előleges pozícióit szétszedni, nem csokorban, egymás mögött elhelyezni, hanem a szponzorvonal érdekeinek megfelelően több csoportra bontva elhelyezni, kitöltögetve a szponzorvonal mátrixának hézagait.

Új ügyféltől elkérni a nagy összegű előleget és egyszerűen pakolgatni a pozíciókat anélkül, hogy az új ügyfél egyáltalán tudná, mi történik, könnyű pénzkeresethez juttani őt és ezzel rávenni, hogy újabb hasonló ügyfeleket hozzon a szponzorvonalra.

Termékpartnerek korrekt tájékoztatását elmulasztani, félinformációkkal rávenni őket a csatlakozásra, majd oktatás nélkül magukra hagyni őket, ezzel konfliktusokat keltve a vásárlók és a Termékpartnerek között.

Félrevezetett, vagy teljesen tájékozatlan kereskedők termékpartneri szerződéseit leadni a Lyoness Hungarynél és így hamis termékpartnerekkel bővíteni a hálózatot.

(FIGYELEM!

Az Interneten sokszor megfelelő valóságtartalom nélküli hírek is megjelennek egy - egy témáról, vagy személyről!)

Érdemes az Interneten tájékozódni és mind a Lyoness, mind a ScienNet hivatalos weboldalát, cégadatait, róluk szóló linkeket,

véleményeket olvasgatni és ezek alapján hozni egy megfelelő döntést a két rendszerrel kapcsolatban.

2009. febr. 3. 12:35

A legnagyobb baj a magyar emberek fejében keresendő! Mindenki 1 nap alatt akar milliomos lenni 0 munka árán!(ne csinálj semmit és kapsz havonta 10 000 0000) mondott valakinek ilyet bárki? mert akkor szóljon nekem azonnal.

Emellett felületes ismeretek alapján megértés nélkül ítélnek.

Mindenesetre mint mindenhol az életben szükség van ötletekre + keresni kell a lehetőségeket csak akkor leszel sikeres, csak az a különbség, hogy különböző dolgok különböző lehetőségeket nyújthatnak. Sok ember előitéletek miatt elsétál a lehetőségek mellett.

Szerintem a Lyonesst nagyon sokan nem értik meg teljesen, nem is lehet segítség nélkül egy elöadás alapján pl és ez gátat szab a még akkor nem látott lehetőségek meglátására.

74. kokopapa (válaszként erre: 39. - Totyy)
2009. jan. 30. 20:36

Kedves "totyy" !

Ez egy ordító hűlyeség, amit írtál!

Azt ajánlom, mielőtt kinyítod a szádat, írd le magadnak,olvasd el többször, aztán rágódj rajta, s csak utána beszélj,vagy írj !

Mond, ki volt olyan hülye, aki telefonkönyvből beregisztrált volna embereket? Miért érte volna meg neki ? Azért, mert azok soha nem vásároltak volna?

Azért, mert ha valaki nem tud valamiről, akkor az nem is tesz azért a valamiért semmit se, hiszen azt se tudja, hogy van !!! ????

Rossz válasz volt a Tied !!!

Mert biztosan Te is egy Lyoness-zombi vagy !

Tudod, olyan élő -halott, agymosott!

Mint a ló, kinek a szemelenzője csak egy irányban engedi a kitekintést a világba !!

73. totyy (válaszként erre: 72. - Csutika100)
2009. jan. 8. 18:11
Mit olvastál róla?
2009. jan. 8. 17:24
Épp tegnap olvastam a lyonesről és nagyon elgondolkoztam rajta. Még átrágom
71. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 70. - Gabima)
2009. jan. 8. 17:00

:))

A kérdés nem rossz :)). De úgy tűnik, a Lyoness-ről senki nem tud semmit.

70. gabima
2009. jan. 8. 16:13
Ha ez egy Lyoness-es fórum, akkor miért a ScienNetről beszélgettek?
69. gabima (válaszként erre: 65. - Diagonalt)
2009. jan. 8. 16:11
3 pozíció 39000 Ft- és nem 100e Ft. És azért vett hármat, mert kettőt vagy egyet nem lehet. A pénz pedig nem dől azonnal, arra kicsit várni kell, de majd jön.
68. totyy
2009. jan. 7. 22:52

A pontok helyére kérdőjelet tettem, így fogadta csak el a gép, kivéve az utolsó jel, az eredeti.

Bocsi.

67. tücsimücsi (válaszként erre: 63. - Totyy)
2009. jan. 1. 11:08

Ez így van.

Viszont a Scienettnél megpróbálja kivédeni a Lyoness hibáit, és az mindenképp előny, hogy a S.-nél nincs regisztációs költség.

Egy ismerősöm jó sok embert regizett maga alá (lyoness!!!), emberenként 2500 ft.-ot fizetett és a többség nem hogy pénzt nem fektet be, de még csak nem is vásárol. Ablakon kidobott pénz volt.

És a Scienettnél kevesebb pénzzel is be lehet szállni, 1 jog 10.000 ft.

66. 1eb84e4bad (válaszként erre: 63. - Totyy)
2009. jan. 1. 11:01

Nem keverik a vallással? :-)))

Ó, dehogynem! Hisz a vallás is csak egy biznisz, de nem menjünk bele:-)

65. diagonalt (válaszként erre: 36. - Kokopapa)
2008. dec. 31. 12:50
Nevelőanyám volt olyan hülye,h 3 pozíciót is vett...Értelmesebb dolgokra is elkölthette volna azt a majd 100e Ftot...De ő csak azt látta benne,h vásárol,és akkor milyen k..va jó lesz neki,h ingyen dől a lé...Nem jött be.
1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook