Mit lehet tenni ilyenkor...? (beszélgetés)
Igazatok van, én tenni akarok valamit, nem hagyni, hogy ezt tegyék legközelebb is.
Hívni fogom majd a rendőröket, aztán utánam az özönvíz...
Hú, most elképzeltem, hogy fognak engem utálni a játszón...
Nem cigányok voltak, egyszerűen csak primitívek.
A páromat ki kell ebből hagynom, mert ő most épp leszokóban van (?), és nem szól bele egy ilyen dologba! Rá nem számíthatok ebben!
Akkor milyen segítségre vágysz?
Így nem lehet!
A másik ilyen történetemet leírtam a naplómban, az nem cigivel kapcsolatos, de szintén a játszón történt. De azt már annyira megszoktam, hogy nem riaszt meg annyira, és a cigányokkal néha szót lehet érteni. Legalábbis némelyikükkel.
De ezzel a két nővel (akik egyébként nem voltak cigányok), és a hozzájuk hasonlókkal, akik tökéletesen közönyösek a környezetükkel és a gyermekeikkel szemben???
Állj ki az igazadért!
Ha kihívod a rendőröket, kérd meg őket adjanak olyan lehetőséget, hogy ha ez előfordul, akár rögtön újra hívhasd őket. Ha mázlisták a rendőrök és aznap amúgy is csak járőröznek,hidd el szívesen fognak menni, úgymond végre tehetik a dolgukat. Szolgálna és védenek!
Igenis optimistának kell lenni, nem kell őket leírni.
Nekem csak jó tapasztalatom van a rendőrökkel, hisz Én nem adtam rá okot, hogy rosszul álljanak hozzám!
Akkor viszont felmerül a kérdés, hogy ha a következő dolgok nem működnek:
- bízol a belátásukban, hogy látják a gyerekeket, és nem gyújtanak rá (nem működött)
- rájuk szól a párod (nem működött, mert rosszarcúak az anyukák)
- szóltok nekik (nem működött, mert rosszarcúak az anyukák)
- kihívjátok jogosan a rendőröket (szerinted nem működne)
milyen tippeket adhat egy ilyen fórum? Mert ha arra gondolsz, hogy romák voltak, vagy nagyon primitív/agresszív lények, akik ugye nem igazán a mi normáink szerint élnek, akkor azonkívül, hogy atomot vagy verőembert küldünk rájuk, igazából nincs megoldás.
én továbbra is kitartok a jogkövető magatartás mellett. számomra az erőszak nem eszköz, ahogy a semmit sem csinálás sem.
Az egyikük, amelyik a szószóló volt, terhesen cigizett.
Szerinted milyen belátóképessége van?
Semmilyen.
Ha szerencsém van, elhiszi. Lehet.
De az is lehet, hogy nem érdekli majd, csak azt látja, hogy nincs cigi, és ha többször kihívom, és épp ő lesz szolgálatban, már csak legyint, hogy itt a zavaros anyuka.
Megint bocs a borúlátásomért.
Ne gondold, hogy nem akarom megtenni!
A párom egyébként ott ült mellettünk, és meg se szólalt, úgyhogy neki inkább nem szólok...
Az általad leírtak jók, csak az említett anyukákat olyannak nézem (de csúnya ilyet írni...), akik
1. vagy nekem esnek
2. leszarnak, és ugyanúgy cigiznek majd tovább, ha a rendőr elment, és bosszúból még közelebb jönnek cigizni, és még több cigit fújnak ránk.
Bocs, hogy pesszimistának tűnök, rosszak a tapasztalataim.
Ne így állj hozzá!Te kértél segítséget!
Bár elnyomja, de ha látja, hogy kijönnek a rendőrök és attól, hogy a cigi már nem lesz a kezébe, hidd el oda megy a rendőr és figyelmezteti, akkor elgondolkozik:
2 lehetősége van:
1.legközelebb már nem gyújt rá, persze duzzog , esetleg többet nem is megy oda
2. rágyújt, kíváncsiságból mit reagálsz ...ismét ki kell hívni a rendőröket (de közben hívhatod akár a párodat is ), a lényeg akkor már fogja nyomni
Te nem veszíthetsz, de ha meg sem próbálod!
További ajánlott fórumok:
- 18 hónapos kisfiam szopja az ujját. Mit lehet ill kell ilyenkor tenni?
- Diéta és a szoptatás. Mit lehet tenni ilyenkor és mit nem?
- Barátnőm eladott nekem egy telefont, amivel problémák vannak, ilyenkor mit lehet tenni?
- E. coli baktériumot találtak a vizeletemben. Antibiotikumtól félek, dokival csak holnap tudok beszélni. Mit lehet ilyenkor tenni?
- Klíma gondok: a szomszéd klímájából csepeg a víz, ami nálunk is hallható, mit lehetne tenni ilyenkor?
- Elment! Mit lehet ilyenkor mondani vagy tenni?